Kızlar
Şeker yüklemesi sonucum bakar misiniz
Yine doktorun biri sınırda dikkat etmen gerek dedi
Bir diğeri de çok güzel değerlerin dedi
Sizde durum nedir ?
Kızlar
Şeker yüklemesi sonucum bakar misiniz
Yine doktorun biri sınırda dikkat etmen gerek dedi
Bir diğeri de çok güzel değerlerin dedi
Sizde durum nedir ?
Inanmiyorum aslinda ama sonradan takiliyorum. Kotu tecrubelerim var bu konuda zaten stresliyim. Bi aksilik mi var diye dusunmekten yoruluyorum. Insanlar cok dusuncesiz..
Bilerek yaptiklarina inanmak istemiyorum aslinda ama hep mi tesaduf.. onceleri kilo almissin sisko mu oldun diyordu guya saka yapiyor. Hepsi birlesince insanin cani sıkıliyor. Riskli gebelik benimki zaten canim burnumda. Hepsini hayatimizdan cikaralim bence:)
bende yazlıkları 0/3 ve 2/4 3/6 aldım canım.. bi arkadaşımın bebişi daha dogdugunda 0/3aylık badyler zor oluyordu gerinince falan kasıyordu dogru düzgün hiç giydiremedi diye garantiye aldım :):):)
kışlık aldıklarımı da 6/9 aldım genelde 9/12 fazla büyük olur gibi geldi ama tahminde edemiyoruzkii hiç :)
ben bi de yenidoğan badyleri aldım ki 0-3 aylık bile değil. ama tahminim ben minyonum bebeğim de tombiş bişi olmaz. yoksa çok üzülürüm onları giydiremezsem.
Canim ben biraz hareketliyim evde durdugum gun sayisi 1dir yani birde yorulunca durmak gibi bir durumumda yok illa iyice yorulacagim sonra da gelsin agrilar gelsin sızılar hala hamilelige ayak uydurmaya calisiyorum :)) gecen o gaz sancisi beni acillik yapıyordu bilirim o sebepten
Benimki en son dik duruyordu ayaklari da dayamis kasiklara orda bir agri oldu bir sertlik kostum doktora pozisyondan dolayi demislerdi simdi yan duruyor saniyorum :))
ben bi de yenidoğan badyleri aldım ki 0-3 aylık bile değil. ama tahminim ben minyonum bebeğim de tombiş bişi olmaz. yoksa çok üzülürüm onları giydiremezsem.
Kizlar bugün randevumuz var dualariniza talibim. 5 hafta oldugundan acayip bir heyecan var anlatamadigim :)) ayrica detayli icin gun vericekler 2 gün once yasadiklarimdan otürü bu sefer bir korku da var içimde lutfenn burda olan arkadaşlar yazsında moral bulayim
Kizlar bugün randevumuz var dualariniza talibim. 5 hafta oldugundan acayip bir heyecan var anlatamadigim :)) ayrica detayli icin gun vericekler 2 gün once yasadiklarimdan otürü bu sefer bir korku da var içimde lutfenn burda olan arkadaşlar yazsında moral bulayim
Biz sonraki gün iptal ettik kuzum. Hep şikayetler yurtiçi kargonun taşıma sıkıntıları, kırık çatlak vs getirmeleri olmuş. Biz de güvenemedik.
Yeni pazar günü Tekzen den şifonyer aldık. Allah nasip ederse çocuk büyüyünce balkona yüklük gibi koyarız dedik.
Ama sizin iyi gelmesine çok sevindim:) Allah sağlıklı mutlu günlerinde kullanmayı nasip etsin inşallah :*
Amin hepimize inşallah baya uğraştırdı ama aslında iyi yapmışsınız kolay olmuştur şifonyer :) minnak bir dolap ama çok hoşuma gitti tam minyatür kıyafet işi
Amin hepimize inşallah baya uğraştırdı ama aslında iyi yapmışsınız kolay olmuştur şifonyer :) minnak bir dolap ama çok hoşuma gitti tam minyatür kıyafet işi
Ciktim cok sukür canim bebis iyi 21+4 haftalik 430 gr 25cm dedi :) suyu muyu herseyi iyi ama bana 2 tane ilac yazdi biri kalsiyum icinmis digeri ictigim magnezyumu degistirdi birde fitil verdi idrar yollari icin günde 6 tane ilac icecegim.yani istemedikçe basima geliyor :)) neyse bebisim.iyi olsunda 1 marttada detaylimiz var cok sukür 22+5 olacagiz uygunmu acaba detaylı icin