2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

güzel haberlerle gel inş. canım :) hamile takvimini eklesene sende :)

Kızlar
Şeker yüklemesi sonucum bakar misiniz
Yine doktorun biri sınırda dikkat etmen gerek dedi
Bir diğeri de çok güzel değerlerin dedi
Sizde durum nedir ?

Eklentiler

• AF92CA66-6D7B-44B9-920F-162D623AAB28.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar
Şeker yüklemesi sonucum bakar misiniz
Yine doktorun biri sınırda dikkat etmen gerek dedi
Bir diğeri de çok güzel değerlerin dedi
Sizde durum nedir ?
Benim tokluk 117 çıkmıştı, seninki 140 sonuçta sınırı geçmemiş, sınırda kalmış, sadece dikkatli olman yeterli. Tsh gayet iyi..

Bazilari kalici maalesef istesende cikmiyor inatci leke gibi :)

ben bi de yenidoğan badyleri aldım ki 0-3 aylık bile değil. ama tahminim ben minyonum bebeğim de tombiş bişi olmaz. yoksa çok üzülürüm onları giydiremezsem.

ay ne kadar özeniyorum hareketli insanlara ben önceden de ağırdım şimdi yerimden kaldırabilene aşk olsun
Benimki en son dik duruyordu ayaklari da dayamis kasiklara orda bir agri oldu bir sertlik kostum doktora pozisyondan dolayi demislerdi simdi yan duruyor saniyorum :))
bu aralar benimkide baya yer değiştiriyor gibi bazen bi tarafım yusyuvarlak oluyor diyorum kafa burda

Naptın kuzum gittin mi

Çıktın mı canım nasıl geçti randevu ::)))

Amin hepimize inşallah baya uğraştırdı ama aslında iyi yapmışsınız kolay olmuştur şifonyer :) minnak bir dolap ama çok hoşuma gitti tam minyatür kıyafet işi

Ciktim cok sukür canim bebis iyi 21+4 haftalik 430 gr 25cm dedi :) suyu muyu herseyi iyi ama bana 2 tane ilac yazdi biri kalsiyum icinmis digeri ictigim magnezyumu degistirdi birde fitil verdi idrar yollari icin günde 6 tane ilac icecegim.yani istemedikçe basima geliyor :)) neyse bebisim.iyi olsunda 1 marttada detaylimiz var cok sukür 22+5 olacagiz uygunmu acaba detaylı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…