2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yenimi aldın e bebekten indirim varsa kaçırmayalım :)

Teşekkür ederim
Tatlı hiç yemedim desem hamileliğimden beri :)
Meyve yiyordum sadece günde mesela sabah bir kivi
Akşam bir portakal bir elma ya da muz gibi
Kızartma tatlı vs ile aram hıc yoktu
küçük şeker dalgalanmalarında bebeği olumsuz etkileme ihtimali çok düşük oluyormuş.
meyve seviyorsanız yanında süt içebilirsiniz veya yoğurt gibi başka bi proteinli gıda tüketebilirsiniz. o zaman şeker daha yavaş yükseliyor.

Kapı süsünü nereden sipariş verdin
Bir de bunlar hastane kapısına nasıl asılıyor
Ben kapılara bakıyorum da pek Asma yeri Yok sanki

AA süper bunu bilmiyordum :)
Ispanağın yanında yoğurt yemeyeceğimi
Ya da Demir ve protein alırken c vitamini ile destekleyeceğimi biliyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu
Teşekkürler

tamam canım şimdi oldu ama hem arayı kapatmamış diyip hemde 23/30 mayıs gbi doğum olabilir demesi yine garip geldi sezeryan mı olucak oyuzden mi ?

Sağol canım aklımda o doktor da
Canım ben yazın Oktay beyle birlikte Evrim hanıma gitmiştim kükürtlüde muayenehanesi var Evrim aydın çok şeker bir kadın ondan da çok memnun kalmıştım kürtaj olmam gerektiği için hastane diye Oktay beyi seçmiştim bak o da aklında bulunsun çok anlayışlı bir kadın

AA süper bunu bilmiyordum :)
Ispanağın yanında yoğurt yemeyeceğimi
Ya da Demir ve protein alırken c vitamini ile destekleyeceğimi biliyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu
Teşekkürler
yararlı olabildiğime sevindim. o zaman bişey daha söyleyim. bunu da endokrinoloji uzmanı söyledi. yemekten sonra 15 dakika evin içinde de olsa yürümek kandaki yüksek şekerin kas dokusuna geçmesini sağlıyormuş. yemek sonrası şekeri düşürmedeki en etkili yöntem yürüyüşmüş.:) şimdilik iyi akşamlar, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)

Onu yapamam sanirim çünkü
Dr um istirahat verdi bana yürüyüşü çok öneriyor maalesef
Yine de Doğum sonrası için aklımda olsun :)

Kızlar karnımın kenarı/ yanlardan belime doğru olan kısım kaşınıyor yoksa çatlıyormuyummm korkum...

Ve şu 3 gündür karnım çok yumuşak sanki boş içi :))

Eklentiler

• 3C00D620-6C8B-40B6-A009-122AEF779FFA.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba kizlar bugün ayrıntılı ultrason vardı ama elimde bi resmi yok bizim kız arkasını dönmüştü o yüzden yüzünü göremedim çok şükür bi sıkıntı olmadığı söylendi ama bobreklerde idrar birikintisi varmış dogunca gececegi herhangi bi sorun yaratmaz dedi böyle birşeyle karşılaşan var mi insan yinede tereddut ediyor

Ewet canım netleşti şükür baya bi uğraştım sonunda kabul etti kızımın adı mira olacak kısmetse sanırım sata göre dedi benim doktorda bayrama gelmeden doğuralım inş

Artık iyice ben buradayım diyor
yaa minik kuzuya bak sen
Ewet canım netleşti şükür baya bi uğraştım sonunda kabul etti kızımın adı mira olacak kısmetse sanırım sata göre dedi benim doktorda bayrama gelmeden doğuralım inş
inşallah canım bayram şekerimiz olurlar artık. ismiyle yaşasın prenseste

Ben 10 saat bişey yiyip içmemiştim. Laborant 6,5 saat açlık yeterli dediğine göre sorun yok o zaman
Benim sonuç güzel çıktı. Darısı sana inşallah
Benim açlık ve 2 saat sonraki guzel çıktı fakat 1 saat sonraki değerim referans degerinin 10 üstünde çıktı(190) o yüzden doktorum gebelik şekerin var, diyetsyene gitmelisin dedi. Biraz moralim bozuldu ama dikkat edicem artık

Cok sükür canim bebis iyi haftaya da detaylim var 1 martta kısmet olursa yuzunu gostermedi yine detaylida gorecegiz insallah :))
İyi MâşâAllah canım. Bizimkide arkasını dönmüştü detaylıda yüzüne bakamadık burun kemiğine bakacaktı doktor gelişmiş mi diye

Kapı süsünü nereden sipariş verdin
Bir de bunlar hastane kapısına nasıl asılıyor
Ben kapılara bakıyorum da pek Asma yeri Yok sanki
deniz.hediye.aksesuar diyr bi sayfa instagramdan canım fiyatı 60 tl kredi kartı veya kapıda ödemede fiyat 9 tl artıo. Wala nasıl asıldıklarını bende tam bilmiyorum ki çözemedim ama vardır bi asılma şekli

tamam canım şimdi oldu ama hem arayı kapatmamış diyip hemde 23/30 mayıs gbi doğum olabilir demesi yine garip geldi sezeryan mı olucak oyuzden mi ?
Yok canım normal aslında bende tam anlamadım ki sata göre hesaplandığında 5 mayıs gösterio geç döllenme olunca 14 hazirandan sonra gösterio neye göre hesaplıyorlar bende inan anlamadım

aa uygunmus fıyatı bakayım ben de
sağol cok

Yok canım normal aslında bende tam anlamadım ki sata göre hesaplandığında 5 mayıs gösterio geç döllenme olunca 14 hazirandan sonra gösterio neye göre hesaplıyorlar bende inan anlamadım

hahahha neyse düşünmeyelim biz çıkamıcaz işin içinden hayırlı bi şekilde vakti zamanında gelsin inşallah bebişlerimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…