canım biz araştırmıştık bebek arabası seçmek için o zaman en çok mamas papas ve casual i beğenmiştik. daha kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama izlenimim şu yönde ;
- çok ağır hantal bir araba değil
- puseti bebek için en rahat arabalardan biriymiş
- çift yönlü kullanım imkanı var
- kullanıcı yorumları genel olarak çok iyi
- tekerlerin büyük olması çok avantaj sağlıyormuş engebeli yollarda
dediğim gibi kullanmadığım için araştırmalarım ve duyduklarım sonucunda bu karara vardım
e bebek indiriminden 1665 tl ye aldık canım
Teşekkür ederim
Tatlı hiç yemedim desem hamileliğimden beri :)
Meyve yiyordum sadece günde mesela sabah bir kivi
Akşam bir portakal bir elma ya da muz gibi
Kızartma tatlı vs ile aram hıc yoktu
küçük şeker dalgalanmalarında bebeği olumsuz etkileme ihtimali çok düşük oluyormuş.
meyve seviyorsanız yanında süt içebilirsiniz veya yoğurt gibi başka bi proteinli gıda tüketebilirsiniz. o zaman şeker daha yavaş yükseliyor.
Bugün kontrolüm vardı 23+5 teyiz 600 gr olmuş herşeyine baktı yine çok iyi hiç bi sıkıntı yok dedi .geçen hafta hafta başı aşağıdaydı 2 gündür aşağıda hissediyordum dönmüş kafası yukarda ayaklar aşağıdaydı hareketlerini aşagıda hissedersin dedi. Doktor ultrosonla bakarken bi tekme attı ultrosonun olduğu yere doktorun eli titredi şuan beni tekmelio dedi Tahmimi doğum 23-30 mayıs arası dedi zaman çabuk geçsede kollarımıza alsak mis kokulularımızı bide bugun kağı süsümüzü sipariş ettim
küçük şeker dalgalanmalarında bebeği olumsuz etkileme ihtimali çok düşük oluyormuş.
meyve seviyorsanız yanında süt içebilirsiniz veya yoğurt gibi başka bi proteinli gıda tüketebilirsiniz. o zaman şeker daha yavaş yükseliyor.
AA süper bunu bilmiyordum :)
Ispanağın yanında yoğurt yemeyeceğimi
Ya da Demir ve protein alırken c vitamini ile destekleyeceğimi biliyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu
Teşekkürler
Canım benim takvim sata göreydi daha önceki doktorum geç döllenme olduğu ama arayı kapattığını söyşemişti doktorumu değiştirdim o geç döllenmeyi kapatmadığını söyledi onun ölçümlerine göre 23.5 şuan sonradan kapatırmı bilmiyorum
Canım ben yazın Oktay beyle birlikte Evrim hanıma gitmiştim kükürtlüde muayenehanesi var Evrim aydın çok şeker bir kadın ondan da çok memnun kalmıştım kürtaj olmam gerektiği için hastane diye Oktay beyi seçmiştim bak o da aklında bulunsun çok anlayışlı bir kadın
AA süper bunu bilmiyordum :)
Ispanağın yanında yoğurt yemeyeceğimi
Ya da Demir ve protein alırken c vitamini ile destekleyeceğimi biliyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu
Teşekkürler
yararlı olabildiğime sevindim. o zaman bişey daha söyleyim. bunu da endokrinoloji uzmanı söyledi. yemekten sonra 15 dakika evin içinde de olsa yürümek kandaki yüksek şekerin kas dokusuna geçmesini sağlıyormuş. yemek sonrası şekeri düşürmedeki en etkili yöntem yürüyüşmüş.:) şimdilik iyi akşamlar, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)
yararlı olabildiğime sevindim. o zaman bişey daha söyleyim. bunu da endokrinoloji uzmanı söyledi. yemekten sonra 15 dakika evin içinde de olsa yürümek kandaki yüksek şekerin kas dokusuna geçmesini sağlıyormuş. yemek sonrası şekeri düşürmedeki en etkili yöntem yürüyüşmüş.:) şimdilik iyi akşamlar, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)
Merhaba kizlar bugün ayrıntılı ultrason vardı ama elimde bi resmi yok bizim kız arkasını dönmüştü o yüzden yüzünü göremedim çok şükür bi sıkıntı olmadığı söylendi ama bobreklerde idrar birikintisi varmış dogunca gececegi herhangi bi sorun yaratmaz dedi böyle birşeyle karşılaşan var mi insan yinede tereddut ediyor
geç döllenme bile olsa sat ı baz alalm dedi canım bana doktorum benmde 1 hafta fark var sata göre 29 mayıs ultrasona göre 5 haziran tahmini doğum doktorum mayısta doğar bayramıı bulmaz dedi bana da
Ewet canım netleşti şükür baya bi uğraştım sonunda kabul etti kızımın adı mira olacak kısmetse sanırım sata göre dedi benim doktorda bayrama gelmeden doğuralım inş
Ewet canım netleşti şükür baya bi uğraştım sonunda kabul etti kızımın adı mira olacak kısmetse sanırım sata göre dedi benim doktorda bayrama gelmeden doğuralım inş
Benim açlık ve 2 saat sonraki guzel çıktı fakat 1 saat sonraki değerim referans degerinin 10 üstünde çıktı(190) o yüzden doktorum gebelik şekerin var, diyetsyene gitmelisin dedi. Biraz moralim bozuldu ama dikkat edicem artık
deniz.hediye.aksesuar diyr bi sayfa instagramdan canım fiyatı 60 tl kredi kartı veya kapıda ödemede fiyat 9 tl artıo. Wala nasıl asıldıklarını bende tam bilmiyorum ki çözemedim ama vardır bi asılma şekli
Yok canım normal aslında bende tam anlamadım ki sata göre hesaplandığında 5 mayıs gösterio geç döllenme olunca 14 hazirandan sonra gösterio neye göre hesaplıyorlar bende inan anlamadım
deniz.hediye.aksesuar diyr bi sayfa instagramdan canım fiyatı 60 tl kredi kartı veya kapıda ödemede fiyat 9 tl artıo. Wala nasıl asıldıklarını bende tam bilmiyorum ki çözemedim ama vardır bi asılma şekli
Yok canım normal aslında bende tam anlamadım ki sata göre hesaplandığında 5 mayıs gösterio geç döllenme olunca 14 hazirandan sonra gösterio neye göre hesaplıyorlar bende inan anlamadım