2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kapı süsünü nereden sipariş verdin
Bir de bunlar hastane kapısına nasıl asılıyor
Ben kapılara bakıyorum da pek Asma yeri Yok sanki
Bugün bir hastane odasında görüp cekmistim bir tanesini. Alya yazan da arkadaşımın, pazar günü doğum yaptı, o astirmıştı. Asma yerleri var. Askılık gibi birşeyler koymuşlar fıstık.

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0013.webp
    29 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20190216-162456.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 137
Bugün bir hastane odasında görüp cekmistim bir tanesini. Alya yazan da arkadaşımın, pazar günü doğum yaptı, o astirmıştı. Asma yerleri var. Askılık gibi birşeyler koymuşlar fıstık.

alya yazan çok güzelmiş canım kendimi yaptı biliyormusun ? yapımı da basit gibi o fikirle aslında kapı süsünü kendimiz yapabilirizz :)

Gözünaydin fıstık, her şeyin iyi geçmesine çok sevindim. Dinlen demiş bak, ihmal etme. 22+5 gayet uygun detaylı için. Ben 19+1 'de yaptırdım:). Ama seninkisi çok daha uygun. Sen bir tane çoklu vitamin kullanıyordun, onunla beraber kalsiyum kullanman belki çok olabilir. Şu sebeple ,bana decavit yazdılar, çoklu vitamin, prospektusunde, belli miktarda kalsiyumu alsın, geçmeyin sınıfı diyor,50.000 ıu fazlaymjs. Ben de yarın doktoruma sorucam, beraber kullanıp kullanamayacagimi.

Hakediyorlar ama canım yaa daha hamileliğim ilk aylarında otobüste önümde 9 aylık hamile bayana kimse yer vermedi şoka girdim ya dışarı bakıyorlar ya kafalarını önüne eğiyorlar. Bu kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz ölürler yer verseler haketmişler sen utancana onlar utansın

canım galiba 8 şubatta oldu indirim biz de sbahatan gidip aldık hatta bir gün önceden arayıp mağazayı ayırttım öyle aldık normalde 2300 tl ydi
Anladm canım sağolasn olmadı netten bakarım sen kullanışlı gördinse sorun yok çünkü bir anne adayı pimpirikli olur bir anne adayına güvenirim baya bend ebeğenmistim de iç pedi nasıl ekstra iç pedi ile biraz ücret artıyormus sordum netten mağazaya da normal pedli olan 1999 civarı

Doğru söylüyosun canım keşke herkes anlayışlı olsa .. bi de ben işe gidip gelirken metro kullanmak zorundayım şansıma servisler geçen ay kalktı kurumda bakalım her gün böyle oluyor
Canım o iç pedi olayını bilmiyorum
Benim aldığım model casual cadillac air direk son modelini aldık biz bir de trone vardı onun lastikleri şişme lastik patlama havası inme gbi şeyler olur die bu modeli seçtik.

Feeling07 canım hepsiburadadan aldığın küvet seti geldi mi nasıl? merak ettim?
Geldi canım ben beğendim sadece filesini takmak için yarım saat falan uğraştık ama taktık sonunda:) sanırım bebeğin ağırlığından çökmesin diye baya gergin yapmışlar ama ben zaten köpük file almıştım onuda kullanırım parasına göre bence iyi :)

Ben soledim multivitamin aliyorum diye bu ayri bunu da iceceksin dedi saglikli beslenmiyorsun bence diyor :)) süt vs icemiyorum diye saniyorum detayli icinde uygun dedin icim rahatladi acaba erkenmi diyordum hala ben :)

İyi MâşâAllah canım. Bizimkide arkasını dönmüştü detaylıda yüzüne bakamadık burun kemiğine bakacaktı doktor gelişmiş mi diye
Bana 2 cikolata bi meyvesuyu ic girmeden evvel dedi doktorum yine de uyursa yapılacak birsey yok dedi bizimki uyuyorsa falan uyanmiyor canim.birde anasi kılıklı :))

Seninki gene normal canım. Dün ben otobüse bindim kimse yer vermedi neyse biri kalkınca bende hemen oturdum yolum baya uzundu neyse önümde de çantam vardı yanımda da bi kız oturuyor adamın biri geldi bu kadar yaşlı var siz oturuyosunuz ayıp ayıp dedi bende çantayı çekip hamileyim ben dedim ayy hala gülüyorum adamda haa pardon dedi

Benim de 27 şubatta detaylım 22+5 oluyor benim de :) uygun bence tam 23. Hafta işte bakalım Benim ilaçlar nasıl olacak
Aaaa aramizda 2 3 gün varmis desene :)) sona biz kaldik bakalim ikimizde saglikli haberler alalim insallah :) ya ben birsürü ilac aliyorum beslenme duzenimi sevmedi doktor ama ben bu kadar ilac kullanmaliyim hala emin degilim gerci nerdeyse hepsi vitamin ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…