Canim sütle yumurtadan tiksindim yaklasamiyorum bu ikisine :))Fistigim, benim detaylıyi yapan doktor en iyi 23.hafta demişti, seninki çok uygun. Kız süt içilmez mi?:). Hastasıyım ben.
Pozisyonu uygun degilse dönsün diye vuruyolar canim hepsi yapiyor onu biz kiyamiyoruz dokunmaya :))Aslında benimki hareketliydi MâşâAllah ben hissettim baya ki ultrasonda da belliydi hareketi o hissettiğin hareketi ultrasonda görmekte çok hoş:)ama var amin doktor karnıma bi vurdu arka arkaya hızlıca ultrasonla nasıl sinirlendim ama bişey diyemedim ne acımasızlar
Çok kötü vurdu ama ya :/ eşim video çekiyordu o sırada farketmedi. Birden pat pat vurunca irkildim dalmışım korktum :) bi uyarsaydı keşkePozisyonu uygun degilse dönsün diye vuruyolar canim hepsi yapiyor onu biz kiyamiyoruz dokunmaya :))
Su bile icme biraz fazla olmamis mi ya, ama demek ki bir bildikleri var diyelim:)Bende yarın sabah yapcam banada aç gel hatta su bile içme dediler
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın.Aldım canım ,200 liraya aldım,S beden aldım.Senin kargon geldi mi ?sassygirll canım nasılsın? Korse aldın mı gıdecektın?
S Serylady canım benim gözün aydın güzel geçmiş kontrolün darısı ayrıntılının başına insallah.uykuyu seven bir paşa geliyor ne güzel uyusun büyüsün paşam
@melegim32 T Temmuz07 kızlar internetten çok araştırmayın bilgi karmaşası var kontrollerinizi olun, sıkmayın kendinizide bebişlerinizi de sağlıkla kucagimiza alacagız hepimiz Allahın izni ileamin inşallah canım biliyon kafaya takmadan da insan rahat etmiyor ama elimden geldiğince dikkat edicem sters yapmamak lazımda işteee gönle söz geçirebilirsek
tasarimcibayan canım ya çok şekersin ben burdayım diyo paşam
@RuveydaCihad @ErolummmFreckless maşallah arkadaşlar
Bilmiyorum ki hatta suda mı içmiyim die tekrarladım yok dediler daha iyi sonuç almak için, mecbur garanti olsun die bende öyle yapıcamSu bile icme biraz fazla olmamis mi ya, ama demek ki bir bildikleri var diyelim:)
Benim gobüsüm seninkini döver benceGöbek konusunda başı ben çekiyorum galiba 6 kg aldım 6 sıda göbekte
Çok sağol canım emen onu da araştırıyorumCanım ben yazın Oktay beyle birlikte Evrim hanıma gitmiştim kükürtlüde muayenehanesi var Evrim aydın çok şeker bir kadın ondan da çok memnun kalmıştım kürtaj olmam gerektiği için hastane diye Oktay beyi seçmiştim bak o da aklında bulunsun çok anlayışlı bir kadın
Bence hic yok gibi ufacik yerim onu bitek ben kocaman oldum galiba :))Artık iyice ben buradayım diyor
Cok tatlisinKızlar karnımın kenarı/ yanlardan belime doğru olan kısım kaşınıyor yoksa çatlıyormuyummm korkum...
Ve şu 3 gündür karnım çok yumuşak sanki boş içi :))
Air mldelinin iç pedleri ekstra imiş bunu nette en az bi 300 tl farkla satıyerlardı ben sordum aralarındaki farkıDoğru söylüyosun canım keşke herkes anlayışlı olsa .. bi de ben işe gidip gelirken metro kullanmak zorundayım şansıma servisler geçen ay kalktı kurumda bakalım her gün böyle oluyor
Canım o iç pedi olayını bilmiyorum
Benim aldığım model casual cadillac air direk son modelini aldık biz bir de trone vardı onun lastikleri şişme lastik patlama havası inme gbi şeyler olur die bu modeli seçtik.
Öyle diyolar hep canım :) hatta geçen hastanede bi kadın bana bakıp bebeğin erkek dimi göbeğinden belli dediOhh olmuş onlara iyi demiş valla :)
Direkt erkek bebek Göbüşü
S Serylady canım benim gözün aydın güzel geçmiş kontrolün darısı ayrıntılının başına insallah.uykuyu seven bir paşa geliyor ne güzel uyusun büyüsün paşam
@melegim32 T Temmuz07 kızlar internetten çok araştırmayın bilgi karmaşası var kontrollerinizi olun, sıkmayın kendinizide bebişlerinizi de sağlıkla kucagimiza alacagız hepimiz Allahın izni ile
tasarimcibayan canım ya çok şekersin ben burdayım diyo paşam
@RuveydaCihad @ErolummmFreckless maşallah arkadaşlar
Yerim o göbüşlerdekileriiiBenim gobüsüm seninkini döver bence
Ben de demir ilacına başladıktan sonra tuvalet düzensizliği başladı iyice şişiyorum delircem yaBu aralar yediğim hiç bişeyi kolay kolay sindireniyorum ya akşama doğru patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum sadece elma yesem bile şişiyorum. Kabızlık aldı başını gidiyor zaten
Öyle mi kuzum hiç haberim yoktu vallaAir mldelinin iç pedleri ekstra imiş bunu nette en az bi 300 tl farkla satıyerlardı ben sordum aralarındaki farkı
Bende bugun ıyıyım :)))) geldı hemen ertesı gun geldı sasırdım:) evde degıldım kapıcı almıştı daha bugun elıme gectı cok begendım kalıtesını falan gerçekten...Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın.Aldım canım ,200 liraya aldım,S beden aldım.Senin kargon geldi mi ?
Demir ilacını içtiğimiz sürece böylemi olacak walla orta yerimden çatlarımÖyle diyolar hep canım :) hatta geçen hastanede bi kadın bana bakıp bebeğin erkek dimi göbeğinden belli dedi
Yerim o göbüşlerdekileriii
Ben de demir ilacına başladıktan sonra tuvalet düzensizliği başladı iyice şişiyorum delircem ya
Öyle mi kuzum hiç haberim yoktu valla
Canım ben hamile kalmadan önce beden olarak xs 34 giyiyordum,50 kg ile hamile kaldım,şu anda 55’deyim,mağazadaki görevli arkadaşa da anlattım.S olur o zaman dediler bir de bir beden küçük olması gerekiyormuş,S aldım ben de ,ama eğer bir sorun olursa faturasını sakla değiştiririz dediler.Peki sen kaç beden aldın ?Bir de kullanım detaylarını da sordum.İlk bir hafta filan 30 dk kullan ,sonra kullanım süresini arttırırsın dedi.Dik duruş İÇİN de duruşun da çok güzel,dik olacak dedi.Sürekli kullanım ile alakalı 3 ay içerisinde de göbeği gidenler oldu,6 ayda da yok olanlar oldu,ama çok memnun kalırsın dediBende bugun ıyıyım :)))) geldı hemen ertesı gun geldı sasırdım:) evde degıldım kapıcı almıştı daha bugun elıme gectı cok begendım kalıtesını falan gerçekten...
Pekı sen normal s mı gıyıyorsun? Sımdı mesela ustune tutunca nasıl oldu kucuklugu merak ettım canım ya
Arkadaşım dorukta yaptı canım ama başka hastanelerde varmışÇok sağol canım emen onu da araştırıyorumhangi hastaneyle anlaşmalı acaba doğum için
Senin sadece göbektir canımm:) benim yanlara doğru yayık genişledi :)Bence hic yok gibi ufacik yerim onu bitek ben kocaman oldum galiba :))
2-3 gündür ben de öyleyim şimdi çıktım yürüyüş yaptım gazman gibiyim resmenBu aralar yediğim hiç bişeyi kolay kolay sindireniyorum ya akşama doğru patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum sadece elma yesem bile şişiyorum. Kabızlık aldı başını gidiyor zaten
Ben normalde genel dar seylerde Alt ust M gıyıyordum normal ya da salaslarda S gıyıyordum... ben oyuzden M aldım. Sen xs gıydıgın halde S almıssın sonra bol olmazmı? Cok kg almazsan yanı ? Kafam cok karıstı suan bakınca cok kucuk gozuktu gozume ama hamıleyız sonuctaCanım ben hamile kalmadan önce beden olarak xs 34 giyiyordum,50 kg ile hamile kaldım,şu anda 55’deyim,mağazadaki görevli arkadaşa da anlattım.S olur o zaman dediler bir de bir beden küçük olması gerekiyormuş,S aldım ben de ,ama eğer bir sorun olursa faturasını sakla değiştiririz dediler.Peki sen kaç beden aldın ?Bir de kullanım detaylarını da sordum.İlk bir hafta filan 30 dk kullan ,sonra kullanım süresini arttırırsın dedi.Dik duruş İÇİN de duruşun da çok güzel,dik olacak dedi.Sürekli kullanım ile alakalı 3 ay içerisinde de göbeği gidenler oldu,6 ayda da yok olanlar oldu,ama çok memnun kalırsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?