2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Pozisyonu uygun degilse dönsün diye vuruyolar canim hepsi yapiyor onu biz kiyamiyoruz dokunmaya :))

Çok sağol canım emen onu da araştırıyorum hangi hastaneyle anlaşmalı acaba doğum için

Bu aralar yediğim hiç bişeyi kolay kolay sindireniyorum ya akşama doğru patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum sadece elma yesem bile şişiyorum. Kabızlık aldı başını gidiyor zaten

Air mldelinin iç pedleri ekstra imiş bunu nette en az bi 300 tl farkla satıyerlardı ben sordum aralarındaki farkı

Ohh olmuş onlara iyi demiş valla :)

Direkt erkek bebek Göbüşü
Öyle diyolar hep canım :) hatta geçen hastanede bi kadın bana bakıp bebeğin erkek dimi göbeğinden belli dedi

Benim gobüsüm seninkini döver bence
Yerim o göbüşlerdekileriii
Bu aralar yediğim hiç bişeyi kolay kolay sindireniyorum ya akşama doğru patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum sadece elma yesem bile şişiyorum. Kabızlık aldı başını gidiyor zaten
Ben de demir ilacına başladıktan sonra tuvalet düzensizliği başladı iyice şişiyorum delircem ya
Air mldelinin iç pedleri ekstra imiş bunu nette en az bi 300 tl farkla satıyerlardı ben sordum aralarındaki farkı
Öyle mi kuzum hiç haberim yoktu valla

Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın.Aldım canım ,200 liraya aldım,S beden aldım.Senin kargon geldi mi ?
Bende bugun ıyıyım :)))) geldı hemen ertesı gun geldı sasırdım:) evde degıldım kapıcı almıştı daha bugun elıme gectı cok begendım kalıtesını falan gerçekten...
Pekı sen normal s mı gıyıyorsun? Sımdı mesela ustune tutunca nasıl oldu kucuklugu merak ettım canım ya

Demir ilacını içtiğimiz sürece böylemi olacak walla orta yerimden çatlarım

Canım ben hamile kalmadan önce beden olarak xs 34 giyiyordum,50 kg ile hamile kaldım,şu anda 55’deyim,mağazadaki görevli arkadaşa da anlattım.S olur o zaman dediler bir de bir beden küçük olması gerekiyormuş,S aldım ben de ,ama eğer bir sorun olursa faturasını sakla değiştiririz dediler.Peki sen kaç beden aldın ?Bir de kullanım detaylarını da sordum.İlk bir hafta filan 30 dk kullan ,sonra kullanım süresini arttırırsın dedi.Dik duruş İÇİN de duruşun da çok güzel,dik olacak dedi.Sürekli kullanım ile alakalı 3 ay içerisinde de göbeği gidenler oldu,6 ayda da yok olanlar oldu,ama çok memnun kalırsın dedi

Çok sağol canım emen onu da araştırıyorum hangi hastaneyle anlaşmalı acaba doğum için
Arkadaşım dorukta yaptı canım ama başka hastanelerde varmış

Bence hic yok gibi ufacik yerim onu bitek ben kocaman oldum galiba :))
Senin sadece göbektir canımm:) benim yanlara doğru yayık genişledi :)
2-3 gündür ben de öyleyim şimdi çıktım yürüyüş yaptım gazman gibiyim resmen

Ben normalde genel dar seylerde Alt ust M gıyıyordum normal ya da salaslarda S gıyıyordum... ben oyuzden M aldım. Sen xs gıydıgın halde S almıssın sonra bol olmazmı? Cok kg almazsan yanı ? Kafam cok karıstı suan bakınca cok kucuk gozuktu gozume ama hamıleyız sonucta normal bedenlerden bıraz kucuk yapılmıs tabı korse oldugu ıcın :)
Ben yorumlarda okumustm en cok zaten oturus ıcın tercıh ettım durus bozukluguna ıyı gelıyormus. Emzırırken ınsan cıdden yamuluyor bır de hamılelık sonrası vs bence almamız cok ıyı oldu kalıtesı baya guzel. Dogum yapınca hemen haftası belkı takamayız ama bıraz karnımız ınınce bıle kullanabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…