2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi geldimi bari yürüyüş bana fayda da etmiyor yürümek napıcamı şaşırdım hiç bişey yiyesim gelmiyor böyle olunca az önce soda içeyim dedim rahatlatıcağı yerde daha fena yaptı

Ewet ya ben de çok içime sinerek aldım.Epidural sezeryan ile benim de sana sorularım olacaktı.Doğumdan kaç saat sonra birşeyler yiyip,içebiliyoruz?Kaç saat sonra ayağa kalkıyoruz?Yaaa çok özür dileyerek yazıyorum ama cinsel ilişki yasağı 2 ay mı ?3 gün sonra banyo yapılabiliyormuş sanırım .Bilen birine danışmak daha iyi oluyor

Ben almanyadan sorduruyorum.uygun bulursam ordan almak istiyorum avrupa midellei var arabaların :) senin aldığının iç aksamına iyi bak pedler biraz daha dolgulu olmalı o modelden bahsetti sitedeki satıcı

Dinimize gore 40 gün sonra ilişki serbest canım lohusalığın biticek InşAllah o zaman ilişkide serbest

Dinimize gore 40 gün sonra ilişki serbest canım lohusalığın biticek InşAllah o zaman ilişkide serbest
Canım ama ben epidural sezeryan düşünüyorum .Onun için 2 ay ilişki yasağı varmış,herkes öyle dedi,ben de onun için sordum.Normal Doğumda 40’ın çıktıktan sonra ilişki yaşayabilirsin de bunda dikişler açısından doktorlar 2 ay önermiyorlar

Ay 9 buçuk gibi bir deprem oldu bizim evde eski bina çatur çutur sallandı her yer ödüm koptu valla allah korusun

İlk kez duyuyorum canım öyle bişey bende epidurel sezeryan olmuştum.

Ay 9 buçuk gibi bir deprem oldu bizim evde eski bina çatur çutur sallandı her yer ödüm koptu valla allah korusun
Geçmiş olsun canım.bizde hissettik.asıl siz hissetmişsinizdir etkisini.

Aaaa nerde oldu deprem,geçmiş olsun en korktuğumdur

İlk kez duyuyorum canım öyle bişey bende epidurel sezeryan olmuştum.

Geçmiş olsun canım.bizde hissettik.asıl siz hissetmişsinizdir etkisini.
saolun kızlar bende çok korkarım depremden valla kabuslarım bile deprem benim bi kere çok sallanmıştık bir kaç sene önce ev yıkılacak falan sandım salavat getirmeye başladım ondan beri çok korkuyorum eşimde yok giydim üstümü koşmaya başladım nereye kaçacaksam sonra durdu neyse eşimi aradım oda bi o kadar soğuk kanlı bir şey olmaz diyip kapattı çanakkalede olmuş bizim evde yüksekte ondanmıdır baya sallandı bina eski zaten çatur çutur etti ayy

Canım cinsel ilişki yasağı hem dini olarak hemde tıbben 40 gün. Ama 40 günden önce tamamen temizlenirsen dinen sakınca olmuyor 40 günü beklemek gerekmiyor

Yapabiliyorsan yogurt ve turevlerinin hepsinin oyle tuketilmesi gerekiyormus doktorum oyle demisti :)) benim hamileligin basindan itibaren mutfakla pek aram yok maalesef mecbur kalmadikca girmiyorum //
Ben yoğurdu yapıyorum da kefir sanki daha uğraştırmalı geldi her gün her gün ya zor geldi galiba :))) eğer evde yapıyorum deseydin gaza gelecektim ben de hahahahaha :))

Buğün dr a gittim canım çok sıkkın 24+1 günlük oldum bugün dr suyun normalden biraz fazla dedi. İnternette hiç hoş şeyler yazmoyor yaa
İnternetteki bilgilere göre canını sıkma canım çok ciddi bişey olsaydı doktorun söylerdi bence

Canım ya yemek saatını net hatırlamıyorum ama yazayım... benım aksam 5te doguma girdim mecburi spinal sezaryn oldum
sabah kahvaltısı ıle duruyordum sonrası hıc bısey yok.
Gece 11 e dogru ayaklarım karıncalanmaya başlamıştı net saat veremıyorum ama 1 2 gıbı kalkıp yurumeye calısmıştım o gece kayısı suyu, su , kahve ıctıgımı hatırlıyorum... sureklı yat kalk yürüttüler oglen cok zorda olsa kendı basıma wc gırebılıyor yuruyebılıyordum sureklı yurudum persembe gırdıgım hastaneden cumartesı sabahı rahat normal yurur sekılde cıktım
Banyo şöyle oldu doktor banyo yap pansuman yenılencek dedı annemın yardımıyla hastanede odamda banyoda yıkandım...
sonra pansumanım yenılendı zaten orda yapıskan var su bıle gelmedı...
Sonra eve gelınce hatta bıdaha yıkandım... ( sütün ıcın cok ıyı oluyor)
cınsel ılıskıye gelırsek 40cıkınca oldu oyle yasak vs yok nıye olsun kı? Zaten normale donuyorsun.
Eve gelınce egılmek kalkmak gıbı seyler zor oluyor zaten benden sana tavsıye uyusukluk gecınce dınlen dınlen yuru gez eve gelınce bıle yatma ben hıc yatmadım boyle daha cabuk toparlıyorsun.
Baskaaa :)))))

Anladım canım o zaman bi doktora sormakta fayda var çünkü bende epidural sezeryanda farklı olduğunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…