2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa çok teşekkür ederim ,aydınlanma yaşadım şu anda .Nerde hareket,orda bereket diye boşuna dememişler.Hamileliğimin başından beri bir kere çok çok hastalığımın dışında yatmışlığım yok zaten,inşallah Doğumdan sonra da bir sıkıntı olmaz tekrar hareketlenirim .Sen ne yaptın,isim konusunda karar verdin mi ?

Selam herkese. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr. 1 er saat arayla 2 kere kan aldılar ama tek değer görünüyor 2 değer görünmesi gerekmiyor mu sizin nasıl 2 değer mi görünüyor

Çanakkale ayvacık merkez üssü,siz çok yakınsınız canım Allaha emanetiz hepimiz.

sassygirll
Evet canım ben memnun kaldım yine epidurel olur.ayaklanma bünyeye,doktorun eline bağlı bence korkulcak bi durum yok 5-6 saat sonra kalkıyorsun ayağa tabi biraz destekle.ben hiç yatmadım iki dogumumda da ilki ikinciye göre daha zordu ama.

Bursa’daki arkadaşlar naçizane bir öneride bulunuyum.Benim kuzenim Bursa’da yaşıyor.Doruk Hastanesinde Doğum yaptı.15 gün sonra bebeği hasta olduğu için Doruk Hastanesine götürdü ,bronşit olmuş,eve gelen misafirlerden Rcv virüsü kapmış,ciğerlere inmemiş,birşey yok diyerek eve göndermişler.Ertesi gün bebeğin şikayetleri devam ettiği için,Hayat Hastanesinde Burçin Eroğluna götürmüşler,ciğerlere indiği için bir hafta Bebek yoğun bakımda yattı,ama şu anda çok iyi,çok şükür

Buğün dr a gittim canım çok sıkkın 24+1 günlük oldum bugün dr suyun normalden biraz fazla dedi. İnternette hiç hoş şeyler yazmoyor yaa
Canim kafana takma bir arkadasiminda suyu fazlaydi bebekte bir hafta onden gidiyordu hic sorun yasamadi 38. Haftada normal dogum yapti. Internette bisey arastirinca uc gunluk omrun kaldi dicek yakinda ben artik bakmiyorum. Doktorlarda her durumda riskleri bildirmek zorunda.

4 sene olcak nerdeyse ayrıntıları boyle hatırlıyorum... ılk yurume anları cok zor yalan yok ama gececek tabı kı sureklı yuru yuru acılıyorsun :)) napalm annelık kolay degıl... hatta eve gelenler yatsana sen ya nıye oturuyorsun dıye sakalasıyorlardı ama yatmadım sankı yatsam hasta moduna gırecektım cocuk dogunca guclu olmak ayakta kalmak ıstıyor ınsan yanı en azındam bende boyle oldu cok sukur lohusa depresyonu vs yasamadım ılk zamanlar bıraz zor ama olsunnn deger saglıklı olsunlar her acıya agrıya deger

Bu arada buyuk wc yapmadan hastane cıkıs yapmıyor burda kayısı su ve yurumek onemlı ben cıkmıştım gazda cıkarmıstım yıne de lavman yapıldı sorun yasamadım... :)
Isıme karar verdım derın olacak

İsmiyle yaşasın inşallah ,çok güzel ve cool bir isim

Buğün dr a gittim canım çok sıkkın 24+1 günlük oldum bugün dr suyun normalden biraz fazla dedi. İnternette hiç hoş şeyler yazmoyor yaa
Valla şu internette araştırma yapa yapa kafayı yemesek bari ben artık çok fazla bakmıyorum ama bu su fazlalığında tatlıyı azaltmak lazımmış kuzenimin üç hamileğinde de öyle demişti doktoru çok şükür bi sıkıntı olmadı için ferah olsun

İyi akşamlar kızlaar :) philips avent ürünlerinde indirim varken biberon ve emzik alıcaktım eşimde mesaiye kaldı bugün kayınpederime beni avmye götürürmüsün dedim kayınvalidemle götürdüler artık. Yanında bunlarıda beğendiler hepsini onlar aldı sağolsunlar arada bir böyle götürmek lazım yoksa kendilerinin hiç sesi çıkmıyor

Eklentiler

• 96B15620-52DB-4D92-9558-E689C666B86E.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 92
İyi geldimi bari yürüyüş bana fayda da etmiyor yürümek napıcamı şaşırdım hiç bişey yiyesim gelmiyor böyle olunca az önce soda içeyim dedim rahatlatıcağı yerde daha fena yaptı
Eh işte canım idare eder :/
Ay 9 buçuk gibi bir deprem oldu bizim evde eski bina çatur çutur sallandı her yer ödüm koptu valla allah korusun

Beni yerimden zıplattı resmen bir de uzun sürdü

Geçen sene bir arkadaşım orda Doğum yaptı bişey yaşamadı yaklaşık 20 gün önce başka bir arkadaşım orda Doğum yaptı şimdi hastaneyi şikayet etmeye hazırlanıyor çok saçma sapan şeyler yaşadılar hem anne hem bebek :/ doruk baya SSK gibi olmuş . Gerçi bu hastane işi de doktor işi de şans işi ya kimini güldüren kimini üzebiliyor

Aklıma geldı eski usul yoktur tabı ama yapıstırma olacak degıl mı? O yonden hıc sıkıntı olmuyor malum amelıyat sonucta egıl kalk ılk gunler tabı kı zor ama gecıyor yanı..

Ay 9 buçuk gibi bir deprem oldu bizim evde eski bina çatur çutur sallandı her yer ödüm koptu valla allah korusun
Sen hangı sehırdesın? Ben ıstanbuldayım burda hıssedenler var yazmıslar ama cok sasırdım ya ben cok yüksek kattayım ufak olunca bıle duyuyordum hıc bısey hıssetmedım... gecmıs olsunnn ınsallah Rabbım beterınden korusun

Geçmiş olsun bi kere hissettim mi etkiisinden aylarca kurtulamam Allahım kimseye yaşatmasın ya

Bizde hissettik canım. Midem bulanıyor ya başım döndü sandım baktım eşimde panik oldu avizeler baya sallandı Rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun yasatmasin bi daha InşAllah

Geçmiş olsun canım
saolun kızlar allah göstermesin valla çok kötü bir şey deprem

aynen canım bize bir saat falan yakın baya geçen zaten bi bina çöktü ya istanbulda kaç gündür rüyamda deprem oluyordu korktum baya :/

aynen canım baya salladı kalktım napıcağmı şaşırdım

saol canım ben balıkesir burhaniyedeyim bize bir saat mesafede olmuş deprem allah korusun istanbulda bina çöktü ya onu izledim kaç gündür rüyama giriyordu korktum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…