2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
oh oy iyi yapmışsın valla canım zaten beraber gidip de kös kös bakmaları ayıp olurdu baya iyi bari düşünmüşler güle güle kullanın demekki böyle yapmak gereliyor

saol canım ben balıkesir burhaniyedeyim bize bir saat mesafede olmuş deprem allah korusun istanbulda bina çöktü ya onu izledim kaç gündür rüyama giriyordu korktum baya
Aaaa sen Balıkesirdemisin,ben de Ayvalık’ta büyüdüm sayılır,çok güzel oralar,Cennet gibi

Kizlar merhabalar
Kraft park yatağimizi satiyorum
Fikir almak isteyenler konuma bakabilir :)
Hepinize hayirli kolay dogumlar diliyorum

Aklıma geldı eski usul yoktur tabı ama yapıstırma olacak degıl mı? O yonden hıc sıkıntı olmuyor malum amelıyat sonucta egıl kalk ılk gunler tabı kı zor ama gecıyor yanı..
Evet yapıştırma olacakmış,dikiş aldırmak filan yokmuş,kendiliğinden zamanla eriyormuş,estetik olacakmış ayyy napıyım ya Doğum korkusundan ya en azından dikişlerim olsun

saol canım ben balıkesir burhaniyedeyim bize bir saat mesafede olmuş deprem allah korusun istanbulda bina çöktü ya onu izledim kaç gündür rüyama giriyordu korktum baya
Evet ya gördümmm orda da olmuş sız baya hıssettınız ınsallah devamı gelmez ya.... bakma öyle şeylere boşver
Evet yapıştırma olacakmış,dikiş aldırmak filan yokmuş,kendiliğinden zamanla eriyormuş,estetik olacakmış ayyy napıyım ya Doğum korkusundan ya en azından dikişlerim olsun
evet yapiştırma estetık sıkıntısı yok banyo da yapabılıyorsun oraya yapıskan yapıstırılıyor oyonden rahat canım merak etme... ufak kesık yerı ve ıncecık cızgı ınan öyle gozukmuyor bile...

Canım senin sezaryan olacağı nasıl şimdiden belli,kaçırdım mı bir şey olmadı ya inş

Inşallah canım Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin

havvaku canımm ben de bazen öyle oluyorum,patlıycam şimdi diyorum. Kabak rendeleyip kavuruyorum yoğurt döküp sos döküp yiyorum o tuvalete biraz daha rahat çıkarıyor rahatlıyor karnım

Korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum,canım benim ki tamamen kendi isteğimle alakalı
Hee aman tek sıkıntı bu olsun önemli bir şey olmasın da :) bi de miniğin seni aniden yakalıyormuş hoop normal doğuma ben de normal istiyorum ameliyat oldum bikere çok korkuyorum belden aşağı uyuşunca

freyahel bu ateşölçerin 1 aydaki fiyat değişimine ne demeli iner mi bidaha

Eklentiler

• 4AE51B03-F597-4716-B275-38322252BDC4.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 61
  • FACB255F-4CC7-4CC4-9493-A6896FCB2C69.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 62
Hepsi çok güzel canım sağlıklı günlerde giysin InşAllah beyaz badilerini kaç ay olarak aldın bizede fikir olsun

Aaaa sen Balıkesirdemisin,ben de Ayvalık’ta büyüdüm sayılır,çok güzel oralar,Cennet gibi
Aynenn burhaniyedeyim çok yakın ayvalık falan gerçekten çok güzel buralar diğer yazlık yerlere benzemiyor :) doğma büyüme ankaralıyım ama sonra hem buralara hem eşime aşık olunca kaldık temelli :)

İyi geceler kızlarbizim cinsiyetimize yorum yapabilir misinizzz bebiş 13+1 aynı gün 2 farklı doktora gittim ikisi de evirdi çevirdi yok göremedim dedi. Size güveniyorum

Eklentiler

• IMG_20190213_143518.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20190213_143437.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20190213_143400.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20190213_143329.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlı olsun çok güzeller Emzik bu mu öneriliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…