2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
haberlerde görmüştüm baya zaten korkarım depremden kaç gündür rüyama da giriyordu üstüne geldi valla haber falan açmamak lazım

Bu arada sanırım kızımın adı Aynil olacak biraz benim uydurmasyonum oldu ama çok hoşuma gitti birden bire aklıma geldi valla bizim annem ablam ben falan hep ismimiz ay ile başlıyor bide ben bu yeni moda isimlere pek sıcak bakamıyordum ama değişik de olsun istiyordum çokta eski olup klasiğe de kaçmayım diyodum nil geldi aklıma sonra çok kısa oldu dedim aa dedim aynil geldi aklıma cuk diye oturdu sanki eşimin bir şey diyeceği yok ben kızımın adını koydum dedim artık oda ayşıl falan diyordu zaten hoşuna gitti ama ayline gidiyor kafası sürekli ablamın ismi de aylin bakalım sanırım baya oturdu aklımda

Aynenn burhaniyedeyim çok yakın ayvalık falan gerçekten çok güzel buralar diğer yazlık yerlere benzemiyor :) doğma büyüme ankaralıyım ama sonra hem buralara hem eşime aşık olunca kaldık temelli :)
En güzelini yapmışsın,boşver kal orda bizim buralarda hiçbir şey yok,ben bile kalabalıktan o kadar çok sıkıldım ki

Attım canım. minnosu Bende soothie çok seviyorum modelini ama bebekler genelde sevmiyomuş yuvarlak olduğu için bende alırım bide beğenmez falan dedim. Evde bi tane yuvarlak emzik var aynı onun gibi önce onu vericem eğer emerse ondan sonra alıcam :)

Eklentiler

• 2617AC54-D53F-426E-838F-0279D676C4FF.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 124
En güzelini yapmışsın,boşver kal orda bizim buralarda hiçbir şey yok,ben bile kalabalıktan o kadar çok sıkıldım ki
öyle gerçekten sonradan bir kaç kez geldik ankaraya her yer bina avm her yer değişik değişik insan nefes alacak yer kalmamış zaten ordayken de baya bunalmıştık emekli olan kaçıyor valla :)

Öyle miii hmmm tamam ben de bundan alayım o zaman hem bunlar daha uygundu yanılmıyorsam

Bu arada 100 günün kalmış canımm,grubun ilk 2 li rakamlara ineni sen mi olacaksın

Bu arada 100 günün kalmış canımm,grubun ilk 2 li rakamlara ineni sen mi olacaksın
Valla happy momda 98 gösteriyor bende şimdi farkettim :)) ay heycan yaptım şimdi zaten uzun süredir doğumu hiç düşünmüyodum şimdi gene düşünmeye başladım yavaş yavaş. Allah hepimize yardım etsin bu süreçte inşallah.

Abes olmamış canım valla güzel olmuş

Canım ben ilk bebeğimi genel aneztesi ile dünyaya getirdim. Doktoruma sordum 40’ın çıkınca kanaman durunca ilişki serbest demişti. 38.gün kanamam durmuştu 40’ımın çıkmasını bekledik. Ama epiduralde farklı olurmu bilemem,bu bebeğimi inşallah bende epidural ile düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…