2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence bebeğine kavuşacağın için heycanlan sadeceeeya benim aklıma gelince doğumu unutmaya çalışıyorum,Allah ne yazmışsa diyorum:) amiiin

Fikir olsun kızlar size de :)) bizim % 50 ihtimal gözler renkli olacak insallah.
ay bizim bir yakınımz vardı kadında adamda kara kaş kara göz 4 tane çocukları vardı hepsi de sarışın mavi gözlü ben çok istiyorum maviş olsun benim yeşile dönük ela eşimin kahverengi ama babam ablam mavi gözlü onlara çekerse inşallah

Maşallah mavi genler agır basmış demekki 4 ünde de tutuğuna göre insallah sizde de agır basar :))

Maşallah mavi genler agır basmış demekki 4 ünde de tutuğuna göre insallah sizde de agır basar :))
evet 7 göbek öteye kadar gidiyormuş ya öyle oldu onların da herhalde çünkü kimsede yoktu :) bizim ailede var ihtimal yüksek gibi :) ama genelde çocuklar babaya ve baba tarafına daha çok benziyor sanki

Teşekkür ederim
Tatlı hiç yemedim desem hamileliğimden beri :)
Meyve yiyordum sadece günde mesela sabah bir kivi
Akşam bir portakal bir elma ya da muz gibi
Kızartma tatlı vs ile aram hıc yoktu
Beyaz pirinç, beyaz ekmek ve patates gibi glisemik indeksi yüksek gıdaları da çok tüketmemek gerekiyor.

Benim ikizlerin kalplerinde de detaylıda parlaklık gözüktü, fetal dna yaptırdığım ve normal çıktığı için doktor hiçbi sorun yok doğumdan sonra yok olurlar dedi.

Ay çok güzel orjinal bi isim olmuş bende çok beğendim adı ile yaşasın InşAllah

Çok geçmiş olsun bebise bı daha yaşanmasın inşallah... Ah bu doktorlar hastaneler nasıl bu kadar basit herşey anlıyorum

İnşallah dediğin gibi olur canım kendi kendime kalsam herhalde dopuma kadar full yatmak istiycem günler geçsin ve hiç bişey düşünmemek için

evet 7 göbek öteye kadar gidiyormuş ya öyle oldu onların da herhalde çünkü kimsede yoktu :) bizim ailede var ihtimal yüksek gibi :) ama genelde çocuklar babaya ve baba tarafına daha çok benziyor sanki
Kizimi goren benim kopyam saniyor.sonra erkek kardesimi goren kizimi onun kizi saniyor.ben bizim aileyi klonladim : )erkek dayiya ceker dediklerine gore umuyorum yeni bebekte dayisi gibi olur.

Kızlar aranızda uygunbebe siye bir siteden alışveriş yapan var mı?
Ben birşeyler aldım ödemeyi de havale-eft olarak yaptım fakat sonradan site pek güvenilir gelmedi :/ iptal olur mu siparişlerim yoksa aramam mı gerekir ?

Dediğin çok doğru canım sanırım internette bir şey araştırmamak lazım yoksa kafa kazan gibi oluyor. Bende son zamanlarda tatlıyı biraz kaçırmiştim başlarda çok ekşi tükettim limon vs ama son zamanlarda durmadan canım tatlı çekiyordu her fırsatta yedim dediği n gibi tatlıya çok dikkat etmem gerekiyor sanırım

yaa çok saol canım netten baktım hiç bir sitede anlam olarak çıkmadı ama ben ayrı ayrı düşündüm aslında ay ve nil olarak
Benim çocukluk arkadaşıminn adı Aynil, küçükken soylemekte zorlanırlarsa, çoğu kişi Aynil derdi. Büyüdükçe çoğu kisi doğru söylemeye basladi. Hem akıllı, hem iyi huylu, hem de su gibi bir kız, bahtı da güzel gitti maşallah, 2 aylık bebeği var:). İsim etkiliyor, inşallah onun da huyu ,suyu, bahtı, kendisi güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…