2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dun bebek gormeye gittim 2 aylik bebek masallah pek sirindi 0 3 ay aldigim kiyafetlere fazla diyenlere kulak asamadigima sevindim.

Buğün dr a gittim canım çok sıkkın 24+1 günlük oldum bugün dr suyun normalden biraz fazla dedi. İnternette hiç hoş şeyler yazmoyor yaa
Bana da doktorum aynı şeyi söyledi canım yemene dikkat etmen gerekiyor karbonhidrat meyve bunları keseceksin dedi . Suan için sıkıntı değil ama ileri de sorun olabilir dedi cumartesi farklı bi doktora görümcem bende kafama taktım .

havvaku canımm ben de bazen öyle oluyorum,patlıycam şimdi diyorum. Kabak rendeleyip kavuruyorum yoğurt döküp sos döküp yiyorum o tuvalete biraz daha rahat çıkarıyor rahatlıyor karnım
Saol canım deniyim sabah kalktım yine şişkinlik var kahvaltıyı hafif yapıp bi sonraki öğünde dediğini yağıcam iyi gelir inş

Bence değişik ve güzel olmuş söylenmesi çok narin çok beğendim adıyla yaşasın

Bel ağrısı yorulduğumda oluyor yada 5 dkda olsa sırt üstüyattıysam belime feci ağrı giriyor 1,2 saatte anca geçio
Bende çalışıyorum sabahları serviste oturur vaziyette uyuyorum ondan sonra da bel ve bacak ağrısı yaşıyorum acaba normal mi doktora gitmem gerekir mi bilemedim :/
Senin yaşadığın ağrıyı bende yaşıyorum evde artık iş bile yapamıyorum yaptığım zaman sonrasında oturamıyorum

Kızlarr Günaydın
A101’e nevresim ve battaniye gelmis battaniyesine bayıldımmm almak isteyenlere duyrulurr :))

Eklentiler

• 91E532F5-7DEB-4F52-ACBA-73BC3616FD41.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 70

bana da kimse yer vermeyince mutlaka biri çıkıyor sesleniyor hamile bayan var yer vermeniz gerekiyor diye öyle insanlar iyiki varlar dedim bilinçlendim mesela bundan sonra hamile biri görsem bende derim insanlara yer vermeniz lazım diye :)
insanlar utanıp mecbur kalkıyor ozmn :)

hahahha bende etrafımda yaşlı görünce montu kucagımdan kenara alıyorum laf etmesinler görsünler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…