2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
100x150 nevresimi, 35x45 yastığı :) ama benim aldıgım a101 dee her desenden birer tane gelmişti 3 tane deseni vardı alıcaksan gidip bakmanı öneririm :)
Gamzelikiziniz ben henüz beşik almadım. nevresimi uyku setini neye göre alacağımı bilmiyorum. siz aldığınız yatağa göre mi aldınız?

Magnezyum eksikliğide olabilri canım yada kiloyu hızlı alsıysan olabilir sen gittiğimde bi sor yine doktoruna

Aynen canım kesinlikle bilinçlenmeliler ben daha hamile var yer verin diyen birine denk gelmedim wermezlersede hamileyim demek lazım

Gamzelikiziniz ben henüz beşik almadım. nevresimi uyku setini neye göre alacağımı bilmiyorum. siz aldığınız yatağa göre mi aldınız?

bebek nevresimleri standart olmuyor mu zaten canım ya cok ta bilgim yok ama :):) beşiğini aldık biz boyu 100cm di ama muhtemelen bebek yorganlarının ölçüsüde standarttır oyuzden nevresimi de standart olmalı die düşünüyorum :)
çarşafını beşiğin boyutuna göre alırız artık lastikli olanlardan :)

Aynen canım kesinlikle bilinçlenmeliler ben daha hamile var yer verin diyen birine denk gelmedim wermezlersede hamileyim demek lazım

işte onu hamile olarak diyemiyoruz hatta bazıları niye söylemiyosunuz fln diyor :):)
ama ben denk geldim baya yer verenlerden daha çok onlara teşekkür etmişimdir :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…