100x150 nevresimi, 35x45 yastığı :) ama benim aldıgım a101 dee her desenden birer tane gelmişti 3 tane deseni vardı alıcaksan gidip bakmanı öneririm :)
İyi geceler kızlarbizim cinsiyetimize yorum yapabilir misinizzz bebiş 13+1 aynı gün 2 farklı doktora gittim ikisi de evirdi çevirdi yok göremedim dedi. Size güveniyorum
100x150 nevresimi, 35x45 yastığı :) ama benim aldıgım a101 dee her desenden birer tane gelmişti 3 tane deseni vardı alıcaksan gidip bakmanı öneririm :)
Bende çalışıyorum sabahları serviste oturur vaziyette uyuyorum ondan sonra da bel ve bacak ağrısı yaşıyorum acaba normal mi doktora gitmem gerekir mi bilemedim :/
Senin yaşadığın ağrıyı bende yaşıyorum evde artık iş bile yapamıyorum yaptığım zaman sonrasında oturamıyorum
bana da kimse yer vermeyince mutlaka biri çıkıyor sesleniyor hamile bayan var yer vermeniz gerekiyor diye öyle insanlar iyiki varlar dedim bilinçlendim mesela bundan sonra hamile biri görsem bende derim insanlara yer vermeniz lazım diye :)
insanlar utanıp mecbur kalkıyor ozmn :)
bebek nevresimleri standart olmuyor mu zaten canım ya cok ta bilgim yok ama :):) beşiğini aldık biz boyu 100cm di ama muhtemelen bebek yorganlarının ölçüsüde standarttır oyuzden nevresimi de standart olmalı die düşünüyorum :)
çarşafını beşiğin boyutuna göre alırız artık lastikli olanlardan :)
işte onu hamile olarak diyemiyoruz hatta bazıları niye söylemiyosunuz fln diyor :):)
ama ben denk geldim baya yer verenlerden daha çok onlara teşekkür etmişimdir :):)
işte onu hamile olarak diyemiyoruz hatta bazıları niye söylemiyosunuz fln diyor :):)
ama ben denk geldim baya yer verenlerden daha çok onlara teşekkür etmişimdir :):)