Günaydın kızlar ;
Ben bir haftadır diş ağrısından ölüyorum.Çürük dişim mi var diş etim mi ağrıyor anlayamadım.Parodontax ile dişimi fırçalıyorum.Karanfil yağı sürüyorum,Parol içiyorum.Gündüz hiçbir şeyim yok gece uykudan uyandırıyor.Diş doktorum da kanal tedavisi gerektiren diş uykudan uyandırır dedi.Ben şimdi nasıl kanal tedavisi yaptırırım
bebek nevresimleri standart olmuyor mu zaten canım ya cok ta bilgim yok ama :):) beşiğini aldık biz boyu 100cm di ama muhtemelen bebek yorganlarının ölçüsüde standarttır oyuzden nevresimi de standart olmalı die düşünüyorum :)
çarşafını beşiğin boyutuna göre alırız artık lastikli olanlardan :)
bugün e bebek de indirim vardı tekstil de bi baktım farklı boyutlar var 60*120 falan.. o yüzden karar veremedim ama bunun da fiyatı baya uygun okul çıkışı bi bakayım
Dediğin çok doğru canım sanırım internette bir şey araştırmamak lazım yoksa kafa kazan gibi oluyor. Bende son zamanlarda tatlıyı biraz kaçırmiştim başlarda çok ekşi tükettim limon vs ama son zamanlarda durmadan canım tatlı çekiyordu her fırsatta yedim dediği n gibi tatlıya çok dikkat etmem gerekiyor sanırım
Aynen çok araştırmayalım :) tatlıdan biraz uzak dur şunun şurasında ne kaldı ki 3-4 ay sabredicez. Benim bulantılar inatçı çıktığı için hiç bişey istemiyor canım bunda da vardır bi hayır diyorum. %1'lik kesimdeyim doğuma kadar devam edebilir dedi doktorum neyse ki sayılı gün sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsini unuturuz İnşâAllah
Günaydın kızlar ;
Ben bir haftadır diş ağrısından ölüyorum.Çürük dişim mi var diş etim mi ağrıyor anlayamadım.Parodontax ile dişimi fırçalıyorum.Karanfil yağı sürüyorum,Parol içiyorum.Gündüz hiçbir şeyim yok gece uykudan uyandırıyor.Diş doktorum da kanal tedavisi gerektiren diş uykudan uyandırır dedi.Ben şimdi nasıl kanal tedavisi yaptırırım
Günaydın kızlar ;
Geçmiş olsun canım benimde 20 lik dişim war gömülü hamileliğimin başından beri birkaç kere sızladı okadar dua ediyorum ağırmasın şişmesin diye diş ağrısı çok kötü
Geçmiş olsun canım benimde 20 lik dişim war gömülü hamileliğimin başından beri birkaç kere sızladı okadar dua ediyorum ağırmasın şişmesin diye diş ağrısı çok kötü
İnşallah canım ağrımaz da sorunsuz bir şekilde atlatırsın.Bebeğin aldığı kalsiyum miktarından dolayı ya böbreklerden çıkarmış ya da dişten.Beni diş etkiledi işte
bugün e bebek de indirim vardı tekstil de bi baktım farklı boyutlar var 60*120 falan.. o yüzden karar veremedim ama bunun da fiyatı baya uygun okul çıkışı bi bakayım
aslında 60*120 daha mantıklı olurmuş hiç bakmak aklıma gelmemişti canım 150 cokmu büyük gidip iademi etsem zaten kumaşındanda emin olamadım ben bi düşüneyim :):)
Ama battaniyesini çok sevdim onu tavsiye ediyorum :)
Bana da doktorum aynı şeyi söyledi canım yemene dikkat etmen gerekiyor karbonhidrat meyve bunları keseceksin dedi . Suan için sıkıntı değil ama ileri de sorun olabilir dedi cumartesi farklı bi doktora görümcem bende kafama taktım .
İnşallah canım ağrımaz da sorunsuz bir şekilde atlatırsın.Bebeğin aldığı kalsiyum miktarından dolayı ya böbreklerden çıkarmış ya da dişten.Beni diş etkiledi işte
Geçmiş olsun canım. Ben şubat annelerini de okuyorum :) benim eski grup :) orda bir arkadaş diş ağrısıyla Doğum yaptı baya apse yaptı dişi son dönem diye müdahale edilemedi. Diş tedavisi 2. Trimesterda yapılabiliyormuş doktoruna danışsana son ay daha kötü olmasındansa
İyi akşamlar kızlaar :) philips avent ürünlerinde indirim varken biberon ve emzik alıcaktım eşimde mesaiye kaldı bugün kayınpederime beni avmye götürürmüsün dedim kayınvalidemle götürdüler artık. Yanında bunlarıda beğendiler hepsini onlar aldı sağolsunlar arada bir böyle götürmek lazım yoksa kendilerinin hiç sesi çıkmıyor
kayınvalidemde bugün bana eksikleri son zamanlarda tamamlarız acele edip içine sinmeyen bişey alma dedi bin lira ben ayırıcam o zaman için istediklerini alırsın dedi ben şokkk
Annemlerden görmem gereken şeyleri nişanlandıgım andan itibaren eşimin ailesinden görmem gerçekten garip ama işte :) Anneme de bişey diyip gösterince çok bişey alma der hemen büyüyor hediye gliyor vs der aaa güzelmiş begendiysen alimi yok :/
Aynen çok araştırmayalım :) tatlıdan biraz uzak dur şunun şurasında ne kaldı ki 3-4 ay sabredicez. Benim bulantılar inatçı çıktığı için hiç bişey istemiyor canım bunda da vardır bi hayır diyorum. %1'lik kesimdeyim doğuma kadar devam edebilir dedi doktorum neyse ki sayılı gün sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsini unuturuz İnşâAllah
Geçmiş olsun canım. Ben şubat annelerini de okuyorum :) benim eski grup :) orda bir arkadaş diş ağrısıyla Doğum yaptı baya apse yaptı dişi son dönem diye müdahale edilemedi. Diş tedavisi 2. Trimesterda yapılabiliyormuş doktoruna danışsana son ay daha kötü olmasındansa