2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Soothie öneriyorlar diye anlamışım yalnız onun modelini çok beğeniyorum. Sen emziği tek başına çekip atar mısın müsait zamanda

genel olarak philips avent emziklerini öneriyorlar canım bende soothie aldım ama inş. bebiş sever de kullanabilirimm :)

Bebişlerin erkek olmasının avantajı mı artık bilemiyorum ama sevdim ben böle sadece göbegimiz çıkmış olmasını
aynen canım bana diyolar arkadan hiç gebe değilsin diye göğsüm bile büyümedi benm keşke büyüseydi bi arkadaşım var 1 ay küçük benmkinden bebeği, kız diyorki gömleklerim olmuyo kolumu sıkıyor fln diyo. ben hala aynı beden giyiyorm göbek kısmı oluyorsa tamam yani

Kızlar merhabalar

İnstagramda @
zerrebebe sayfasından alışveriş yapan var mı?

Orda gecelik ve pijamadan oluşan 3 lü takım beğendim ama kredi kartıyla ödeme yapacağımdan bir sorun olur mu acaba diye düşünüyorum...

gel canım biz senle birer emzik değiştirelimm boşuna ikili yapıyorlar bunları bende soothie aldım ama kullanmazsa diye korkuyorum artık kısmet gerçi arkadaşlarımda kullanıp cok memnun olanların verdiği gazla aldım ama

benim gögüslerde büyüdü ama oyuzden çok memnunum halimden önceden 75 destekli takardım anca dolardı şuan 80 takıyorum tam doluyor
oyuzden üst kııyafetlerimin hiç biri olmuyor ama inş. böyle kalırlarr

ben hala 75 i zor dolduruyorum inşallah benmkide büyür haftasonu xs gömlek aldım kendime. göğüs küçük olunca hala aynı giyebiliyorm

ben hala 75 i zor dolduruyorum inşallah benmkide büyür haftasonu xs gömlek aldım kendime. göğüs küçük olunca hala aynı giyebiliyorm
benim dolap xs s idi komple, yeni alışverişlerim m ve l :):)
evde full eşimin tişörtlerini giyiyorum göbiş sagolsun onlar bile yakında olmayacak
büyürler bence illaki büyücekler süt dolucak fln ama önemli olan sonrasında öyle kalmaları orası biraz muallakk sanıırm

Ben bel ağrısını bıkac haftadır yaşıyorum magnezyum la rahatlamıştım ama dün bacak ayakta kaldım ondan sanırım bacak bel ağrısı oldu hemen de geçmedi
Bende de özellikle uzun süreli oturmaktan sonra böyle ağrı oluyor ,magnezyum kullanmıyorum haftaya kontrolum var doktordan isticem.

Magnezyum eksikliğide olabilri canım yada kiloyu hızlı alsıysan olabilir sen gittiğimde bi sor yine doktoruna

Büyük ihtimalle ikisininde etkisi var canım kilo aldı başını gidiyor.Haftaya kontrolumde sorucam ona göre magnezyum ve kalsiyum isticem.

son ayda fln büyüyecekler heralde ben kışlık almadım hiç yazın belki alırım bir iki tsirt fln artık bakalm duruma göre

son ayda fln büyüyecekler heralde ben kışlık almadım hiç yazın belki alırım bir iki tsirt fln artık bakalm duruma göre

yaz gelsede bi an önce tril tril elbiseler alıp giysek :) bide bahçıvan bi kot beyaz tişört hamilelerde en özendiğim şeydi imrenerek bakıyordum o şekilde giyinenlere

annemde bu nevresim takımını almıştı sizce kaç tane nevresim almalı peki? zaten 1 sene yatmayacak kendi odasında

ayy çok tatlıymış bu da hayırlı olsun canım :) kendi odasında yatmasada anne yanı olarak aldıgın beşiğe kullanmayacakmısın ki?
bence 2 tane kesin olmalı birine kusarsa yedegi olsun diye, ondan sonrakiler zevke begeniye kalmış :)

Onun kendi uyku seti var kuzum üstüne de pike fln öyle kullanırız onu diyorum zaten 1 sene yorgan yastık kullanmayın diyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…