2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yoğurdu yapıyorum da kefir sanki daha uğraştırmalı geldi her gün her gün ya zor geldi galiba :))) eğer evde yapıyorum deseydin gaza gelecektim ben de hahahahaha :))
Ahhh keşke bebis dogana kadar böyle sonra artik ek gida doneminde mutfaga dönerim gibi :))

Ben çok kilo almadım canım evet ama ben zaten geçen yıl kilo almıştım montlar da dar oluyordu azıcık vücudum genişleyince güzel kapanmadı :))))
Yaa ne güzel ben durmadan kilo aliyorum doktorumun hic umrunda degil normal normal deyip duruyor devlette diyetisyen var mi acaba bir gitsem fena olmaz gibi :))

Gobek ve memeler birlesti arkada ayri bir dağ var falan yedigim de faydsli birsey yok resmen cok zormus hamilelikte beslenmek ya :))

Onun kendi uyku seti var kuzum üstüne de pike fln öyle kullanırız onu diyorum zaten 1 sene yorgan yastık kullanmayın diyorlar ya

aa dogru ya üstündeki setiyle beraberdi hatta görseli bile şuan gözümün önüne geldii :)
bak bilmiyordum o zaman kullanmayalım canım hergün yeni bişey ögreniyoruzz

Kızlarr Günaydın
A101’e nevresim ve battaniye gelmis battaniyesine bayıldımmm almak isteyenlere duyrulurr :))
Güle güle kullan canım. Bende yorumları güzel görünce alayım dedim ama çıkamadım bulantım yüzünden görümceme yakın sağolsun gidip almış bi tane fiyatına göre iyi evde kullanırsın diyo :) yani çok beğenmemiş :) olsun nolcak dursun evde 15₺ye ne veriyorlar sanki

Gamzelikiziniz ben henüz beşik almadım. nevresimi uyku setini neye göre alacağımı bilmiyorum. siz aldığınız yatağa göre mi aldınız?
Benim aldığım beşiğin kendi uyku seti vardı. Bunu değiştirmelik olsun diye aldım ama beşik küçük olduğu için hazır alınan hiçbir nevresim olmaz dediler bize. Fiyatı uygun olduğu için aldım birtanede kendimiz beşiğe uygun diktiricez.
Sen beşik aldığında içinde uyku seti oluyor zaten bence önce beşik alıp sonra nevresim bakmak daha mantıklı bana göre

Bence de ağrılarını da megnezyum desteğini de l bı danış doktora canım

Doktorun en iyisini bilir canım ama kanal için birkaç film çekiyorlarmış. Benimki izin vermemişti

Gobek ve memeler birlesti arkada ayri bir dağ var falan yedigim de faydsli birsey yok resmen cok zormus hamilelikte beslenmek ya :))
9 kg aldım dedim doktora bugün, biliyorsun ki toplam gebelikte beklediğimiz 8-12 dedi:). Şeker,tatlı, ekmek tüketimiycem,dikkatli olucam dersen,şeker yuklemesi yapmayalim,dedi. Tatlıya dayanamıyorum, biz yapalım, dedim:). Ben de senin hesap aldı başını gidiyor:).

Yaa ne güzel ben durmadan kilo aliyorum doktorumun hic umrunda degil normal normal deyip duruyor devlette diyetisyen var mi acaba bir gitsem fena olmaz gibi :))
Kaç kilo aldın ki kuzu totalde bence doktorun normal diyorsa normaldir sen bizim az kilolara çok takılma herkesin bünyesi farklı ayrıca da hiç belli olmaz son aylarda durum tam tersi de olabilir ki benim iştahım fena açıldı tatlıları da götürüyorum arayı hızla kapatabilirim :))))) ama belirtilen aralıkları geçtiysen diyetisyen e de gidebilirsin tabi

8 kilo aldim ben araliklari yikip gectim bence :)))

8-12 bana hayal :)) ekmekten vazgecemem bende doymuyorum cünkü :)) mart 28de cagirdi seker icin bakacakmis ama kilon normal diyo cildircam :)

battaniyesini sevdim canım ben ama nevresimin kumaşı içime sinmedi geri vericem orda açıp bakamamıştım çünkü, Hayırlı olsun sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…