2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
8-12 bana hayal :)) ekmekten vazgecemem bende doymuyorum cünkü :)) mart 28de cagirdi seker icin bakacakmis ama kilon normal diyo cildircam :)

Normalde daha zayıf olanlar kesinlikle cok daha fazla kilo alıyor ona emin oldum, Ece erken 30 35 kilomu ne almış ogluna hamileyken gayetde veriliyor veremessin aman dikkat et diyenlere aldırmayın diyordu geçen programında

15e kadar izin varmis toplam kilo :)) umarim normal dogum yaparim en buyuk istegim o devlete bir bakayim diyetisyen icin oda normal demesin :))
25 kilo alan arkadasim normal dogum yapti. Kiloyla dogumun alakasi yok bence icin rahat olsun her ay bir kilo almak normal zaten sen 2 kilo fazla almissin. Onemli olan cok yaglanmamak..

Normalde daha zayıf olanlar kesinlikle cok daha fazla kilo alıyor ona emin oldum, Ece erken 30 35 kilomu ne almış ogluna hamileyken gayetde veriliyor veremessin aman dikkat et diyenlere aldırmayın diyordu geçen programında
Canım ben de zayıfım 34 beden giyiyordum,bir hafta sonra 6.ayıma giricem ve şu ana kadar aldığım kg 5 ,bu bence dikkat etmekle de alakalı.Ben yediğim,içtiğime dikkat ediyorum,spor yapıyorum,sürekli hareket halindeyim,diyetisyen kontrolünde ilerliyorum

evet battaniye güzel görünüyor ben de inceleyecem

canım bende çok kilo almadım çokda zayıf değilim normal bi kilom vardı ama herkesin bünyesi aynı değil sanırım :)
ben yediğime içtiğime pek dikkat de etmiyorum sağlıklı şeyler yemeye özen göstersemde mide bulanıyor diye 4.5 ay dolana kdr yemediğim kadar makarna ve ekmek arası yemişimdir :) ki normalde ekmek hiç yemezdim artık sürekli yiyorum ona ragmen,
58 le başladım hamileliğe 62 yim şuan ama fazla da alsam önemsemiyorum verilir elbet alınan kilo olsun saglıgımız yerinde olsun en önemlisi o :)

fazla kilo alımını arkadaşımız için örnek olsun diye söyledim bi de çok kilo aldım diyip moral bozmamamız da lazımi malum herşeyi kafaya takıyoruzz hamilelikten

benim bebişim kız. göğüsler aldı başını gitti hiç memnun değilim zaten büyüktüler. geçen gün okulda otururken gömleğimin göbek kısmına gelen yerdeki düğme koptu gerginlikten..

Son düzenleme:
25 kilo alan arkadasim normal dogum yapti. Kiloyla dogumun alakasi yok bence icin rahat olsun her ay bir kilo almak normal zaten sen 2 kilo fazla almissin. Onemli olan cok yaglanmamak..
Cok yag baglamadim saniyorum popo ve gogusler büyüdü birde gobek asiri sisman durmuyorum ama cok yiyorum kuzumm :))

Verilir ona bende eminim en kötü spora giderim bogazimi da tutarim yaz bebesi olacak bizimkiler Allah nasip ederse kangurusuna koyup uzun yüruýusler yapmayi planliyorum cok aglayan bir bebis olmazsa tabiki hayal ediyoruz ama bizimki gece uyumayacak ona emin oldukta bakalim.diger huylari nasil olacak :))

benim bebişim kız. göğüsler aldı başını gitti hiç memnun değilim zaten büyüktüler. geçen gün okulda otururken gömleğimin göbek kısmına gelen yerdeki düğme koptu gerginlikten..
Yaaa cok tatli :))) goguslerin buyumesi benim icin hic sikinti degil cok memnunum umarim sarkmazlar sadece bunu diyorum. Ama benim cok ufakti sarkacagini sanmam :))

kanguruda çok rahat ediyorlarmış ama inş. sakin bebişlerimiz olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…