2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
inş. geçirmezler canım sağlıklı bi şekilde gelsinler de dediğin gibi
Gecen hastanede bi kadinla karsilastik oda benim hastaneye geliyor 40 +5 deydi hergün nstye giriyorum dedi gelmezse bugün yarın alacaklar sezeryanla dedi belli bir sureden sonra da beklemiyorlarmış sanirim :)

Canim.hamilelikte enfeksiyon oluyormus ya bende fitil kullaniyorum suan arti mesela disim icinde antibiyotik kullanmistim onlar zaten sana zarar vermeyecek ilaclari vermislerdir icini ferah tut ayni ilaclari kullanmadim ama doktorun ic dediyse ic bence enfeksiyon bebek icin daha tehlikeli cunku bende gittim egitime acayip eglendim birde etfalinkine gideyim diyorum bakalim :))

Gecen hastanede bi kadinla karsilastik oda benim hastaneye geliyor 40 +5 deydi hergün nstye giriyorum dedi gelmezse bugün yarın alacaklar sezeryanla dedi belli bir sureden sonra da beklemiyorlarmış sanirim :)

aynen canım benim arkadaşımda 2 ay önce 40+6 da gitti hala sancısı vs yoktu sezeryan oldu artık mecburen :):)
bazı bebişler yerini çok seviyor sanırım bi de zaman ilerledikçe bebklerin kakasını yeme olayı olabildiği için çok fazla bekletmiyorlar diye biliyorum.

Bende oyle duymustum :)) umarim bizimkiler iyi ayarlar zamani :)

Tamam canım sagolasın :) ilk hamilelik olumca insan tedirgin oluyor istemeden

Selam kızlar tiny love ana kucağı almayı düşünüyorum, sizce babyneste de ihtiyaç olur mu ki ?

geçmiş olsun canım benim deger daha da yüksekti suda eritilen ilaçdan verdi bi seferlik kullanılan ama adı farklıydı :)
idrarda enfeksiyon hamileliğin olmazsa olmazı sanıırm

Bu da suda eriyen bir ilaç canım bakalım kullanalım biraz :/

Biri suda eriyen bir antibiyotik diğeri fitil bakalım iyi olsun da başladım canım :) Çarşamba sabah 9-10 arası gebe okulu akşam 5te ayrıntılı var çok heyecanlıyım :) etfalinkine de git ya iyidir ek ders :)

Walla ardı ardına mı yapıcan benimki yine erkek olsaydı eşime 2 sene geçmeden 3. Yapıcaz haberin olsun demiştim
Ardı ardına istiyorum Valla,hakkına girmiyim biri 2 yaşına kadar emsin inş hemen 2. İnş erkek de olur ikisini de tatmış olurum ama o halde bile bitane daha kız isterim hayalim iki kız bir erkek İki kız her zaman birbirine destek,erkek evladı da tadayım ohh

Canım bana toz bi ilaç verdi tek kullanımlık birse enfoxia diye bi hap verdi. Benim lökasit 14 çıkmış bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…