Kızlar bütün mağazalar yeni sezonu açmışlar,ve fiyatların yanına bile yaklaşılmıyor.Lcw’da küçücük bir kot beğendim fiyatı 50 liraydı hafta sonu Babymall ve E-bebeğe de bakacağım ,bir kaç tane daha tulum,patikli alt almam lazım ama şu anda da fiyatlar çok yüksek
Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
Valla dün 35 haftalık olup ultrasonda 39 çıkan bir gebe gördüm bugün sancısı vardı yarına doğum yapar galiba 3,5 kilo idi normal doğum için bebek diyeti yapıyorlardı
Kızlar ya birkaç konuda yardım istiycem sizden
1.si ateş ölçerde omron 720 ile beurer 70 arasında kaldım,hangisi sizce ?
2.si hastane çantasını yavaştan hazırlıyım diyorum o yüzden hasta bezi alacam ne marka alsam ?
Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
Canım benimde tokluk ve 2. Saat iyi cikti. 1.saat referans değerinden biraz yuksek çıktı. 190(referans sinir 180). Bu arada bnm yaptrdgm 75 mg lik. Haftaya endokrin doktoru ile görüşeceğim. Bu arada tekrar yüklemeyi tavsiye etmiyorlar başka doktorlardan da bilgi alın bence.
Dr bir sıkıntı olmaz dedi ve ben buğünde 75 gr lık yaptım çok şükür şeker yok ama dr dikkat etmem gerektiğini ve yeme içmeye özen göstermem gerektiğini söyledi bakalım senin nasıl olcak inşallah herşey yoluna girer. Bende şekerli şeylere dikkat etmeye çalişcam
Ardı ardına istiyorum Valla,hakkına girmiyim biri 2 yaşına kadar emsin inş hemen 2. İnş erkek de olur ikisini de tatmış olurum ama o halde bile bitane daha kız isterim hayalim iki kız bir erkek İki kız her zaman birbirine destek,erkek evladı da tadayım ohh
Bu da suda eriyen bir ilaç canım bakalım kullanalım biraz :/
Biri suda eriyen bir antibiyotik diğeri fitil bakalım iyi olsun da başladım canım :) Çarşamba sabah 9-10 arası gebe okulu akşam 5te ayrıntılı var çok heyecanlıyım :) etfalinkine de git ya iyidir ek ders :)
Etfalinki cok iyiymis doktorum ozellikle onerdi ama bana uzak bakalim nasil olacak :) benim de haftaya bugün detaylim hem heyecan var hem stresliyim bizde bir hayirlisiyla atlatsak icim cok ferahlayacak :)
Kizlar bebek icin reflü yastigi gerekli mi ? Almalimiyim? Birde bu hamilelik icin yastiklar var onlar kullanisli mi ? Bugün indirim varda ona göre alayim diyorum ?
Kızlar ya birkaç konuda yardım istiycem sizden
1.si ateş ölçerde omron 720 ile beurer 70 arasında kaldım,hangisi sizce ?
2.si hastane çantasını yavaştan hazırlıyım diyorum o yüzden hasta bezi alacam ne marka alsam ?
Hasta bezi icin yüzde yüz depend diyorum 62 kilonun ustune cikacaksan büyuk boy al derim birde her ihtimale karsi normal pedde olsun cantanda :) ikincisi de ben beurer 70 düsünüyorum ama henüz kararsizim kullananlar varsa yorumlarsa güzel olur :)