2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bak canım orda fiyat listeside var hem. Ürünleri gerçekten çok kaliteli fotoğraf çekimi için onu giydiricem iki tane hastane çıkışı olsa yeter zaten heralde.
Evet inceledim canım 2 yetiyor ben 3 koymuştum oğlumda bir tanede hastane hediye etmiş ( hatta kayınvalidem hastanenin giydirdiği takımla getirilince bunlar bizim kıyafetler değil bu bebek bizim değil diye almak istememiş oğlumu)2 takım hiç dokunulmadan geri geldi

Henüz sipariş etmedim canım sanırım 8 Aydan evvel bişi almıcam şimdilik para biriktirip alacaklarımı listeliyorum isminizde Deniz istediğim için bende bayıldım
Ablamın adı da Deniz. Çok güzel bir isim. Ben de 10'lu takım 80 civarı bir rakama aldım ama isimliler daha farklı oluyor herhalde. Bir de benimkinin yanında Chicco biberon hediyeydi.

Evet bazı hastanelerin böyle bi prosedürü oluyor. Bence ilk giydirilecek olan hastane çıkışı çokta kaliteli bişey olmak zorunda değil çünkü genelde yıkamıyolar bebişleri özellikle normal doğum sonrası ve üzerinde sıvı ıslaklık veya kan olabiliyor o yüzden önce normal bi hastane çıkışı giydirilmeli fotoğraf çekiminde de bu dediğim yazılı seti yaptırmayı düşündüm bende :)

Birde soruyorlar ya devamli ne hissediyorsun nasil bir his falan diye komikler gercrkten :))) cocugum babasina tepki veriyor yerim :)
:)) evet de nasıl anlatılır ki bence bi tarifi yok. tekmeden hemen önceki aha şimdi tekme geliyor hissini nasıl anlatabiliriz :) bir de korkup elini çektiğinde kızdığım zaman "benim içimde böyle bi şey olsaydı sen her seferinde ağlardın" diyor. onlar da bi minnoş kendi çaplarında <3

bu arada takvimin değişmiş. doktorun o ara doğurursun mu dedi?

Ablamın adı da Deniz. Çok güzel bir isim. Ben de 10'lu takım 80 civarı bir rakama aldım ama isimliler daha farklı oluyor herhalde. Bir de benimkinin yanında Chicco biberon hediyeydi.
Çok uygunmuş biberon zaten 40 lira güle güle giysin inşallah
Benim oğlum için aldığım cam biberonlar var nuk. Ve aventin atmadım hatıra kalsın diye çünkü 2. Bebeği düşünmüyordum kaynatıp kullansam hijyenik olurmuki

Canım benimde tokluk ve 2. Saat iyi cikti. 1.saat referans değerinden biraz yuksek çıktı. 190(referans sinir 180). Bu arada bnm yaptrdgm 75 mg lik. Haftaya endokrin doktoru ile görüşeceğim. Bu arada tekrar yüklemeyi tavsiye etmiyorlar başka doktorlardan da bilgi alın bence.

Nesi varmış yengeç burcunun:))

Sadece çok duygusalız,ağlıyoruz

Kapı süsümüz
Çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullanın

Onu bilemedim ama bence kendi çocuğun zaten, başkası olsa risk ama sorun olacağını sanmam. Deneyimli anneler daha iyi bilir yine de.Ben Eminonu'nden alıyorum.pamuklari çok kaliteli çıktı.

Kızlar ikizler burcu olacak diye çekinceniz yokmu acaba bana herkes ikizlermi üf püff modunda davranıyor
Kuzenimin kızı ikizler burcu inan okadar tatlı ki bir aglıyor bi gülüyor insan bazen onun bu halleri ile bile mutlu oluyor şu aralar ergenliğe giriyor bi tripler bi görsen yani rabbim yaratmış nasib etmis burcunu takmaya deger mi

aaa merhaba canım zaten ilk aylar anne yanı beşik alıp öyle yatırıcam en az 6 ay, fazlasını şimdiden kestiremiyorum duruma göre bakıcaz.
10 aylıkken ayaklanmaya başlıyolar mı yaa vay anasını montessori mi alsak direk bilemedim

doğru söylüyosun canım ihmal etmiycem artık haftaya randevu aldım

Canım hep uzun kollu giydirdik biz bünyeleri hassas 10 lu setlerden 2 tane alsan yeter gerisini zıbın patikli alt al çok lazım oluyor çünkü yazın 2 güne yıkıyorsun bebek kusuyor çiş yapıyor çok laZım oluyor tulumlar çok kullanışlı ben en çok tulum kullandım

güzel olur tabi.. istediğine göre yaparsın..

Çok haklısın, dikkatli olmak gerekiyor cidden. Ben de çok korkarak internetten alışveriş yapıyorum inşallah bişey olmaz
aslında sanal kart kullanmak lazım. Ama her alışveriş yapacağın zaman telefondan limit güncellemen lazım ona üşeniyorum diye saldım gitti ama cidden tehlikeli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…