Bak canım orda fiyat listeside var hem. Ürünleri gerçekten çok kaliteli fotoğraf çekimi için onu giydiricem iki tane hastane çıkışı olsa yeter zaten heralde.
Evet inceledim canım 2 yetiyor ben 3 koymuştum oğlumda bir tanede hastane hediye etmiş ( hatta kayınvalidem hastanenin giydirdiği takımla getirilince bunlar bizim kıyafetler değil bu bebek bizim değil diye almak istememiş oğlumu)2 takım hiç dokunulmadan geri geldi
Ablamın adı da Deniz. Çok güzel bir isim. Ben de 10'lu takım 80 civarı bir rakama aldım ama isimliler daha farklı oluyor herhalde. Bir de benimkinin yanında Chicco biberon hediyeydi.
Evet inceledim canım 2 yetiyor ben 3 koymuştum oğlumda bir tanede hastane hediye etmiş ( hatta kayınvalidem hastanenin giydirdiği takımla getirilince bunlar bizim kıyafetler değil bu bebek bizim değil diye almak istememiş oğlumu)2 takım hiç dokunulmadan geri geldi
Evet bazı hastanelerin böyle bi prosedürü oluyor. Bence ilk giydirilecek olan hastane çıkışı çokta kaliteli bişey olmak zorunda değil çünkü genelde yıkamıyolar bebişleri özellikle normal doğum sonrası ve üzerinde sıvı ıslaklık veya kan olabiliyor o yüzden önce normal bi hastane çıkışı giydirilmeli fotoğraf çekiminde de bu dediğim yazılı seti yaptırmayı düşündüm bende :)
:)) evet de nasıl anlatılır ki bence bi tarifi yok. tekmeden hemen önceki aha şimdi tekme geliyor hissini nasıl anlatabiliriz :) bir de korkup elini çektiğinde kızdığım zaman "benim içimde böyle bi şey olsaydı sen her seferinde ağlardın" diyor. onlar da bi minnoş kendi çaplarında <3
bu arada takvimin değişmiş. doktorun o ara doğurursun mu dedi?
Ablamın adı da Deniz. Çok güzel bir isim. Ben de 10'lu takım 80 civarı bir rakama aldım ama isimliler daha farklı oluyor herhalde. Bir de benimkinin yanında Chicco biberon hediyeydi.
Çok uygunmuş biberon zaten 40 lira güle güle giysin inşallah
Benim oğlum için aldığım cam biberonlar var nuk. Ve aventin atmadım hatıra kalsın diye çünkü 2. Bebeği düşünmüyordum kaynatıp kullansam hijyenik olurmuki
Kızlar buğün yaptığım şeker yüklesi sonucu da açlık 85, 60 dk 140 çıktı dr biraz yüksek yarın 750 grlik tekrar yapcaz dedi şeker tahlili yapan arkadaşlar sonucunuz ne çıktı bir bilginiz varmı
Canım benimde tokluk ve 2. Saat iyi cikti. 1.saat referans değerinden biraz yuksek çıktı. 190(referans sinir 180). Bu arada bnm yaptrdgm 75 mg lik. Haftaya endokrin doktoru ile görüşeceğim. Bu arada tekrar yüklemeyi tavsiye etmiyorlar başka doktorlardan da bilgi alın bence.
Eyvah eyvah korkmaya başladım sağlıklı olsunlarda yükselen burçları etki eder belki araştırıp o saatte doğuralım nede olsa benim ki planlı sezaryen tabi vakti zamanı Rabbim bilir :) sağlıkla gelsinler vakitlice. Benim şu anda yengeç burcu gözüküyor ama oda beter :)
Çok uygunmuş biberon zaten 40 lira güle güle giysin inşallah
Benim oğlum için aldığım cam biberonlar var nuk. Ve aventin atmadım hatıra kalsın diye çünkü 2. Bebeği düşünmüyordum kaynatıp kullansam hijyenik olurmuki
Onu bilemedim ama bence kendi çocuğun zaten, başkası olsa risk ama sorun olacağını sanmam. Deneyimli anneler daha iyi bilir yine de.Ben Eminonu'nden alıyorum.pamuklari çok kaliteli çıktı.
Kuzenimin kızı ikizler burcu inan okadar tatlı ki bir aglıyor bi gülüyor insan bazen onun bu halleri ile bile mutlu oluyor şu aralar ergenliğe giriyor bi tripler bi görsen yani rabbim yaratmış nasib etmis burcunu takmaya deger mi
Kizlar kontrolden geldim. Bugun 24+6 olduk
738gr 33cm bebisimiz
Kistimiz kaybolmus çok şükür. 1 aydir uykularim kaçıyordu. Ne olacak diye
Mayis sonu haziran basi gibi alırız dedi. Belki dogum gunumde gelir minik kızım
minnoşum kuzenimin 10 aylık bebişi var daha dün bu konuyu konuştuk. beşikten yatıramıyorum aklım kalıyo kalkıp aşağı sarkıyo demişti.
sen hamile kalırsan kesinlikle anne yanına küçük bi beşik kendi odasınada montessori yatak al dedi
benim kuzenim hiç kucakta sallamaya ayakta sallamaya alıltırmadı yatırıyodu kendi kendine uyuyodu.
ama şimdi onu yapamıyorum kalkar diye korkuyorum diyo
aklınızda bulunsun
aaa merhaba canım zaten ilk aylar anne yanı beşik alıp öyle yatırıcam en az 6 ay, fazlasını şimdiden kestiremiyorum duruma göre bakıcaz.
10 aylıkken ayaklanmaya başlıyolar mı yaa vay anasını montessori mi alsak direk bilemedim
Bence erteleme ,bebekler kalsiyum aldıkları için mutlaka her hamile bayan diş sorunu yaşıyormuş,6.aya girmeden önce kesinlikle yaptır,geceleri uykudan bile uyandırıyor.Ben şimdi kurşun yelekle röntgen çektireceğim
Allah bağışlasın bebeğinizi darısı bizlerin başına artık :) yaşamış bi haziran annesi olarak size bişey sormak istiyorum bebeğinize ne giydirdiniz uzun kol mu kısa kol mu ,mesela patikli altlar iyi olur mu tulumlar ,0,3 aylık kıyafeti ne kadar olmalı çok alıp hemen küçük gelir mi ,yenidoğan kıyafetler baya minik geliyor ,biraz çok sordum
Canım hep uzun kollu giydirdik biz bünyeleri hassas 10 lu setlerden 2 tane alsan yeter gerisini zıbın patikli alt al çok lazım oluyor çünkü yazın 2 güne yıkıyorsun bebek kusuyor çiş yapıyor çok laZım oluyor tulumlar çok kullanışlı ben en çok tulum kullandım
Benim de evim kira şuan böyle bir şeye kalkışamam inş ilerde artık ben oda takımımı kendim dizayn edip çizip yaptırcam. Büyük sonradan yatak olarak kullanabileceği bir şey yaptırıyorum inş aklımda o var
aslında sanal kart kullanmak lazım. Ama her alışveriş yapacağın zaman telefondan limit güncellemen lazım ona üşeniyorum diye saldım gitti ama cidden tehlikeli yani