- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
Çok çabuk geçiyor aynen ben tetanozu bir doz vurdurdumçok teşekkür ederiz hanımlardarısı bizlerin başına da inşallah.. çok uzun bir yol gibi geliyor hamilelik, sanki senelerdir hamileyim ve hepte böyle kalacakmışım gibi geliyor. geçenlerde hemşire bana tetanonuzun 3. dozuna bebekle beraber gelirsin hem onu da bi kontrol ederiz falan deyince afalladım
mrb canım evet 10 aylık ama koltuga çekyta tutunup öyle durabiliyor. gözümle gördüm:)aaa merhaba canımzaten ilk aylar anne yanı beşik alıp öyle yatırıcam en az 6 ay, fazlasını şimdiden kestiremiyorum duruma göre bakıcaz.
10 aylıkken ayaklanmaya başlıyolar mı yaa vay anasınımontessori mi alsak direk bilemedim
Bende bilemedim biberon emzik gibi şeyler bana çok çekici geliyor dayanamayıp almazsam birer uç alır kullanırımOnu bilemedim ama bence kendi çocuğun zaten, başkası olsa risk ama sorun olacağını sanmam. Deneyimli anneler daha iyi bilir yine de.Ben Eminonu'nden alıyorum.pamuklari çok kaliteli çıktı.
Nası yani duygusal olmayan yengeç olamaz :)Hiç ağlayan yengeç burcu görmedim :) çevremde bi kaç tane var hiç duygusal değiller demek ki yükselenleri başka bişey :)
Canim bebeginin gelisiminin onde olmasi dogumun erken olcagi anlamina gelmez. Boyu uzundur yada kilosu biraz fazla olur. Son haftalarda zaten dengeler. Eger sekerin cikmadiysa masallah bebisine.24 haftada zaten 6. Ay bitmis oluyor. Gebelik 10 ay uzerinden hesaplaniyor.Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
canım doktorlar sata göre hesaplıyor galiba . benm 1 hafta fark çıkıyor hep hatta dün gittiğim doktorda 2 hafta daha küçük çıktı bebek. ama yine de ilerde değişebiliyor satı baz almak lazım doğum için . ay hesabını ben de yapamıyorum hiç :))Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
Benim gec dollenme vardi kuzum onu kapatmis bizim kuzu 3 gun fark kalmis doktorum tarihi one cekti o sebepten bende burdakini degistirdim ama evdeki takvimimi degistirmedim :)) iki taraftan takip ediyorum :) evet ya minnoslar bazen cok guluyorum bizimkine :):)) evet de nasıl anlatılır ki bence bi tarifi yok. tekmeden hemen önceki aha şimdi tekme geliyor hissini nasıl anlatabiliriz :) bir de korkup elini çektiğinde kızdığım zaman "benim içimde böyle bi şey olsaydı sen her seferinde ağlardın" diyor. onlar da bi minnoş kendi çaplarında <3
bu arada takvimin değişmiş. doktorun o ara doğurursun mu dedi?
Pelin akili takip ediyorum onun da ikizleri olacak tarihi de ayni senle hemen hemen ikiz hamileligi zor gibi gorunuyor genel olarak bakimi da keza oyle yardimcin olacak mi ? Merak ettimOhh yaşadımm hehe :))
Sabah idrar tahlili verdim lökosit 1-5 aralığında olması gerekiyormuş benim 27 çıktı doktor ilaç ve fitil verdi hemen kendi doktoruma gönderdim kullan sesi. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı ? Bir de bu devlet hastaneleri gerçekten artık Suriye hastanesi olmuş ya :/ Bursa'da Zübeyde hanıma gitmek zorunda kalan olursa murat afşın turhanı tavsiye ederim çok beğendim tavrını tutumunu. Gebe okulu kaydı için gittim Çarşamba dersim var :)
Benim gec dollenme vardi kuzum onu kapatmis bizim kuzu 3 gun fark kalmis doktorum tarihi one cekti o sebepten bende burdakini degistirdim ama evdeki takvimimi degistirmedim :)) iki taraftan takip ediyorum :) evet ya minnoslar bazen cok guluyorum bizimkine :)
Elinden geldiginde sutyen takmaya calis dediler bana sarkiyomus yoksa :// ben yatarken cikariyorum onun disinda büyük bir tane balensiz aldim onla cok rahat ediyorum :))Benim göğüsler bi ara dolgunlaştı ama sanki sönmeye başladı normal mi acaba :/ bide kız bebekte büyür derler 85 takıyordum şuan hiç bişey takmıyorum mideme basıyo sanki uçları baya çıktı evdeyimde kimse görmüyor :) ne gelen var ne giden. Bi yere gidince taktım bi kaç kez mahvetti. Şimdi artık takmıyorum hırkayla falan kamufle etmeye çalışıyorum. Önümüz yaz bakalım napcam:)
Benim doktorum en gec 38. Haftada dogurmani bekliyorum senin diyor bana da hep öyle geliyor tabi ki bilemiyoruz ama doguma giderken burdan yazmayi düsünüyorum bakarsin ayni gün gideriz :)) zaten Rabbim tum bebislerin zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin insallah sonlara biz kaliriz gibi mayista burasi dokulmeye başlar :))bence bizim doğum aynı günde olucak nedense öyle bi his geldiii :))
Benim doktorum en gec 38. Haftada dogurmani bekliyorum senin diyor bana da hep öyle geliyor tabi ki bilemiyoruz ama doguma giderken burdan yazmayi düsünüyorum bakarsin ayni gün gideriz :)) zaten Rabbim tum bebislerin zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin insallah sonlara biz kaliriz gibi mayista burasi dokulmeye başlar :))
Evet büyük ihtimalle onlar dogurup kurtulacak biz hala ne zaman gelecek simdi mi geliyor falan diye bekliyor olcaz :)) zamaninda gelsinler diyorum ben sadece okadar ama yani 40. Haftayi gecirmek zorunda da degiller :))bende öyle düşünüyorum herkes dogurdum dogurdum dicek biz hala bekliyo olucaz
Evet büyük ihtimalle onlar dogurup kurtulacak biz hala ne zaman gelecek simdi mi geliyor falan diye bekliyor olcaz :)) zamaninda gelsinler diyorum ben sadece okadar ama yani 40. Haftayi gecirmek zorunda da degiller :))
Bizim tanidigin bebisi 33. Haftasinda 3 kiloyu asmisti hep onden gidiyordu hamilelik boyunca 3 hafta falan sonra diyet yaptirmaya basladilar kiza cok birsey farketmedi 33+5 di galiba dogum yapti bebiste kendi de cok iyiydi ama bir sikinti yasamadilar hic sadece erken dogum icin ciger gelistirici vurduran varmis ama onun doktoru gerek görmedi sebebini bilmiyorum ama sıkıntı etme hic bence gelecegi tarihi bebeler belirliyor erken yada gec olabilir yeterki saglikli olsunlar :) ama bazi olcumler yanlis olabiliyormus onuda biliyorum 3 400 dedikleri bebek 2850 dogabiliyor mesela sen yine satı baz al :)Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?