2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
Çok çabuk geçiyor aynen ben tetanozu bir doz vurdurdum
 
mrb canım evet 10 aylık ama koltuga çekyta tutunup öyle durabiliyor. gözümle gördüm:)
oda şimdiki aklım olsa direk beşiğe para vermez montessori ytak alırdım dedi :)
bende iletmek istedim aklında bulunsun diye :)
 
Onu bilemedim ama bence kendi çocuğun zaten, başkası olsa risk ama sorun olacağını sanmam. Deneyimli anneler daha iyi bilir yine de.Ben Eminonu'nden alıyorum.pamuklari çok kaliteli çıktı.
Bende bilemedim biberon emzik gibi şeyler bana çok çekici geliyor dayanamayıp almazsam birer uç alır kullanırım
 
Merhaba hanomlar daha 23+3 günlüğüz amandoktor 25 haftayı doldurmak izeresiniz dedi ultrason ceken doktorda ne 5 ayı siz 6 ya giriyorsunuz dedi sizce bukadar ileri gitmesi hamilelik başından beri normal mi hersey normal dedi sizce erken olma ihtimali varmı yada güninü doldururmu bu duymda olanlar daha önce bi beni rahatlatsa iyi olur ama :)
 
Canim bebeginin gelisiminin onde olmasi dogumun erken olcagi anlamina gelmez. Boyu uzundur yada kilosu biraz fazla olur. Son haftalarda zaten dengeler. Eger sekerin cikmadiysa masallah bebisine.24 haftada zaten 6. Ay bitmis oluyor. Gebelik 10 ay uzerinden hesaplaniyor.
 

canım zaten 23+3 olunca 24 haftanın içinde oluyorsun, bi hafta önde gitse 25 diyebilir bence normal..
bi de 5.ayı doldurduğumuz için 6ya giriyorsunuz demesi de normal 6.ayın içindeyiz ya :)
 
canım doktorlar sata göre hesaplıyor galiba . benm 1 hafta fark çıkıyor hep hatta dün gittiğim doktorda 2 hafta daha küçük çıktı bebek. ama yine de ilerde değişebiliyor satı baz almak lazım doğum için . ay hesabını ben de yapamıyorum hiç :))
 
Sabah idrar tahlili verdim lökosit 1-5 aralığında olması gerekiyormuş benim 27 çıktı doktor ilaç ve fitil verdi hemen kendi doktoruma gönderdim kullan sesi. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı ? Bir de bu devlet hastaneleri gerçekten artık Suriye hastanesi olmuş ya :/ Bursa'da Zübeyde hanıma gitmek zorunda kalan olursa murat afşın turhanı tavsiye ederim çok beğendim tavrını tutumunu. Gebe okulu kaydı için gittim Çarşamba dersim var :)
 

Eklentiler

  • IMG_1259.webp
    43 KB · Görüntüleme: 77
Benim gec dollenme vardi kuzum onu kapatmis bizim kuzu 3 gun fark kalmis doktorum tarihi one cekti o sebepten bende burdakini degistirdim ama evdeki takvimimi degistirmedim :)) iki taraftan takip ediyorum :) evet ya minnoslar bazen cok guluyorum bizimkine :)
 

geçmiş olsun canım benim deger daha da yüksekti suda eritilen ilaçdan verdi bi seferlik kullanılan ama adı farklıydı :)
idrarda enfeksiyon hamileliğin olmazsa olmazı sanıırm
 

bence bizim doğum aynı günde olucak nedense öyle bi his geldiii :))
 
Elinden geldiginde sutyen takmaya calis dediler bana sarkiyomus yoksa :// ben yatarken cikariyorum onun disinda büyük bir tane balensiz aldim onla cok rahat ediyorum :))
 
bence bizim doğum aynı günde olucak nedense öyle bi his geldiii :))
Benim doktorum en gec 38. Haftada dogurmani bekliyorum senin diyor bana da hep öyle geliyor tabi ki bilemiyoruz ama doguma giderken burdan yazmayi düsünüyorum bakarsin ayni gün gideriz :)) zaten Rabbim tum bebislerin zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin insallah sonlara biz kaliriz gibi mayista burasi dokulmeye başlar :))
 

bende öyle düşünüyorum herkes dogurdum dogurdum dicek biz hala bekliyo olucaz
 
bende öyle düşünüyorum herkes dogurdum dogurdum dicek biz hala bekliyo olucaz
Evet büyük ihtimalle onlar dogurup kurtulacak biz hala ne zaman gelecek simdi mi geliyor falan diye bekliyor olcaz :)) zamaninda gelsinler diyorum ben sadece okadar ama yani 40. Haftayi gecirmek zorunda da degiller :))
 
Evet büyük ihtimalle onlar dogurup kurtulacak biz hala ne zaman gelecek simdi mi geliyor falan diye bekliyor olcaz :)) zamaninda gelsinler diyorum ben sadece okadar ama yani 40. Haftayi gecirmek zorunda da degiller :))

inş. geçirmezler canım sağlıklı bi şekilde gelsinler de dediğin gibi
 
Bizim tanidigin bebisi 33. Haftasinda 3 kiloyu asmisti hep onden gidiyordu hamilelik boyunca 3 hafta falan sonra diyet yaptirmaya basladilar kiza cok birsey farketmedi 33+5 di galiba dogum yapti bebiste kendi de cok iyiydi ama bir sikinti yasamadilar hic sadece erken dogum icin ciger gelistirici vurduran varmis ama onun doktoru gerek görmedi sebebini bilmiyorum ama sıkıntı etme hic bence gelecegi tarihi bebeler belirliyor erken yada gec olabilir yeterki saglikli olsunlar :) ama bazi olcumler yanlis olabiliyormus onuda biliyorum 3 400 dedikleri bebek 2850 dogabiliyor mesela sen yine satı baz al :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…