2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam canım ben 3 ay önce hepsi buradadan Omron 720 aldım,169 liraya 3 aydır da kullanıyorum,,çok memnunum tavsiye ederim.Omron zaten yılların medikal firması ,için rahat bir şekilde alabilirsin.
Hasta bezimi de 10’lu olarak Can Bebe aldım

Resmini atar mısım silah gibi olanlardan mı diğerinden miydi

Kizlar bebek icin reflü yastigi gerekli mi ? Almalimiyim? Birde bu hamilelik icin yastiklar var onlar kullanisli mi ? Bugün indirim varda ona göre alayim diyorum ?

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım :) babyjem ürünleri bu gece indirime giriyordu ebebekte, duruma göre bende düşüneceğim.

Bebek bezinde molfix diyorsun de mi ? Ben canbebe düşünüyorum onda çevremde kullanan herkes memnun. Hasta bezini sormuştum aslında doğum yapınca bizim giyeceğimiz
Depend kullandım canım bn 2018 aralık annesiyim. Coookk memnun kaldım hatta 10lusu yetmedi. Hastaneden verdiklerini sevmedim kendiminkisinden kullandım hep

Kizlar bebek icin reflü yastigi gerekli mi ? Almalimiyim? Birde bu hamilelik icin yastiklar var onlar kullanisli mi ? Bugün indirim varda ona göre alayim diyorum ?
Canım ben bu grupta değilim 2018 araliktayim. Okudum ve dayanamadım her soruya cevap vermek istiyorum. Kendim çok araştırmıştım çünkü. Reflu yastığı veya yatağı almamıştım çok pişman oldum bence almalısın garanti olsun, için rahat unutuyorsun. Hamile yastığı da son aylarda kurtarıcı. Ben hep onunla gezmiştim. Masada, koltukta, yatakta.

Genelde surekli bu ikisininde cok gereksiz oldugundan kullanilmadigindan bahsediliyor ondan acikcasi cok arada kaldim ve hamile yastigini simdiden kullanabilirim gece rahat uyumak icin :)) ne guzel siz kavusmussunuz darisi bize diyelim :)

Kizimda kullanmistim tekrar ondan alayim o zaman.esinede cok gecmisler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…