2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kıyamam gerçekten talihsiz bi olay olmuş canım

Selam kızlar tiny love ana kucağı almayı düşünüyorum, sizce babyneste de ihtiyaç olur mu ki ?

bence ikisine gerek yok canım bende tiny love düşünüyordum ama arkadaşımdan titreşimli daha küçük bi anakucagı gelicek oyuzden extra babynestte alim dedim çünkü tiny love gbi bebişi uyutabilcegim türden değil :)

Aldığın Hamile yastığı nasıl bir şey canım? Bi bel desteği gibi küçük var Bi de uzunn bir şey var. Hangisi senin ki
Canim paylasmistim onceden resim ekliyorum yine :) sonrasinda da emzirme yastigi gbi kullanicam evdeyken

Eklentiler

• 6200E511-D902-4C4E-8E79-E08F59FA9AFA.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 68
Burda ki arkadasın tavsiyesine göre lcw den nevresimimi aldım cok begendim isim hatirlamadigim icin etiketleyemiyorumm :)) sitesinde erkek icin cok model yoktu ama magazasinda varmisss
Bircok aldigim sey winnie the poohlu oldu ayri bi ilgim var bu aralar

Eklentiler

• 6C58B325-4D8F-4FBE-9087-C44E926BB520.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 67
Güzelmiş canım. Bugün ben de bakmayı düşünüyorum. Güle güle kullan :)

bak canım gerçekten çok rahat oluyor, normal yastıgı bacagının arasına alıp yatamıyorsun çünkü bunu istediğin gibi bi tarafını boynuna bi yerini bacagına alınca göbişi de destekliyor ya da yattıgım pozisyona göre eşime dönüksen sırt tarafıma denk getiriyorum beli destekliyor :):)

Eee normal mi oldu okadarda fark olabilirmi ya bu couklar bizo iyi sömürüyor mübarekler :) erken olabilir duyma göre anlaşılan
Normaldi en son doğum koçu hatta egzersz falan yaptırcaktı doğumu hızlandırmak için ama çatısı çok uygun değilmiş sonra noldu haber almadım

gerçekten öyle. internette mustela seti 190'a buldum eczanede 270 lira fiyat çıkardı bana kadın. almadan çıktım ben de. ama bu arkadaş ya şimdi, ucuza vereceğini umuyorum ya da bir iki tanesi hediye falan

Mustelayı dün 184 e aldım canım bi bak istersen n11 e

Eklentiler

• E8B42AF8-1F44-4147-A296-3D2AD610838E.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 61
Kalınca hiçbir işe yaramıyor 1 paket cidden ideal çok gerekli olursa aldirirsin hemen zaten bence
Aslında onda mantıklı bakalım bir eczanede bile bulunuyorsa eğer burda bir paket alırım 2. İhtiyacta alırım

Evet hamilelik surekli endise ama Allahin izniyle tehlikeli zamanlari atlattik canim oyle dusunmek.lazim :) ben bir detaylimida olsam daha cok ferahlayacagim ama :)) sonuna kadar gider miyiz belirsiz ama saglikla gelsinlerde 40. Haftayi gormesekte olur:)

ben hiç araştırmamıştım bunu mu öneriyorlarmış canım :) alim mi bende hazır bu ara uygunken ?
Canım ben sordum doğum yapmış arkadaşlara memnunlar hep musteladan Zaten mühendisinoğlu da önermişti. Nerden baksan başka markaları bile ayrı ayrı alsan bı fiyata denk gelir bence al canım :) n11 uygulamasını indirdim 11 tl indirim yaptı 184e geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…