Başımdan geçen trajikomik olayı anlatayım size. Bi cafeye gittik bu akşam lavaboya gittim klozetler kırmızı, neyse oturdum kalktım işim bitti bacağımın arasından klozeti görünce aklım yerinden oynadı. Klozetin kırmızı olduğunu unutup kanamam başladı zannettim hatta o kadar çok ki klozeti bile boyamış dedim bi 3-4 saniye nefesim kesildi. Sonra baktım klozetin heryeri kırmızı oh çektim
Kizlar bebek icin reflü yastigi gerekli mi ? Almalimiyim? Birde bu hamilelik icin yastiklar var onlar kullanisli mi ? Bugün indirim varda ona göre alayim diyorum ?
bence ikisine gerek yok canım bende tiny love düşünüyordum ama arkadaşımdan titreşimli daha küçük bi anakucagı gelicek oyuzden extra babynestte alim dedim çünkü tiny love gbi bebişi uyutabilcegim türden değil :)
Burda ki arkadasın tavsiyesine göre lcw den nevresimimi aldım cok begendim isim hatirlamadigim icin etiketleyemiyorumm :)) sitesinde erkek icin cok model yoktu ama magazasinda varmisss
Bircok aldigim sey winnie the poohlu oldu ayri bi ilgim var bu aralar
bak canım gerçekten çok rahat oluyor, normal yastıgı bacagının arasına alıp yatamıyorsun çünkü bunu istediğin gibi bi tarafını boynuna bi yerini bacagına alınca göbişi de destekliyor ya da yattıgım pozisyona göre eşime dönüksen sırt tarafıma denk getiriyorum beli destekliyor :):)
gerçekten öyle. internette mustela seti 190'a buldum eczanede 270 lira fiyat çıkardı bana kadın. almadan çıktım ben de. ama bu arkadaş ya şimdi, ucuza vereceğini umuyorum ya da bir iki tanesi hediye falan
O sağlıklı olsun sorun olmasonda nezaman gelirse gelsin :) rabbim korusun yavrularımızı hamilelik cok garip birsey heran hersey mümkün sonuna kadar gidebilirmiyiz bilinmez ama biz heran olacak gibi hazır olucaz anlaşılan :)
Evet hamilelik surekli endise ama Allahin izniyle tehlikeli zamanlari atlattik canim oyle dusunmek.lazim :) ben bir detaylimida olsam daha cok ferahlayacagim ama :)) sonuna kadar gider miyiz belirsiz ama saglikla gelsinlerde 40. Haftayi gormesekte olur:)
Canım ben sordum doğum yapmış arkadaşlara memnunlar hep musteladan Zaten mühendisinoğlu da önermişti. Nerden baksan başka markaları bile ayrı ayrı alsan bı fiyata denk gelir bence al canım :) n11 uygulamasını indirdim 11 tl indirim yaptı 184e geldi :)