2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar şu garip gurup hortumlu burun aspiratörleri var ya onların hangisi iyi? eşimin eczacı arkadaşı var şimdi bir liste yapıyorum da eczaneden alınacaklarla ilgili. yazarsanız sevinirim. şunları yazdım kesin ekle dediğiniz bir şey var mı?

omron 720 & beuer 70? ateş ölçer
mustela yenidoğan seti (çantalı)
philips avent 120 ml cam biberon
philips avent soothie ikili emzik 0-6 ay
chicco fırça & tırnak makası
dr. fischen göz temizleme mendili

Canım bende enfeksiyonla uğraşanlardanım geçmedi baştan beri hususi dikkat ediyorum günde 3 litreye yakın su içiyorum gene geçmiyo 4kutuda ilaç fitil kullandım bana mısın demiyo haftaya bi daha idrar testi yaptırcam InşAllah geçmiştir . Bu arada sana verilenlerden kullanmadım canım antibiyotik tek kullanımlık fitildi ilaçlarım

Otribebe düşünüyorum ben, en iyisi oymuş diye duydum.

Canım eczacı arkadaşınız hangi ateş ölçeri tabsiye ederse söyler misin bana da

Valla dün 35 haftalık olup ultrasonda 39 çıkan bir gebe gördüm bugün sancısı vardı yarına doğum yapar galiba 3,5 kilo idi normal doğum için bebek diyeti yapıyorlardı
Eee normal mi oldu okadarda fark olabilirmi ya bu couklar bizo iyi sömürüyor mübarekler :) erken olabilir duyma göre anlaşılan

Hic tedirgin olma ne guzel yavrusun kocaman olmus :) iyi düsün iyiyi çağir iyi olsun herşey kuzum
O sağlıklı olsun sorun olmasonda nezaman gelirse gelsin :) rabbim korusun yavrularımızı hamilelik cok garip birsey heran hersey mümkün sonuna kadar gidebilirmiyiz bilinmez ama biz heran olacak gibi hazır olucaz anlaşılan :)

Otribebeninki güzelmiş ben chicconunkini aldım geçenlerde yeğenim gelince hastaydı açıp kullandık ama sevmedim hiç bi tane daha alıcam otribebe alıcam bu sefer

Evet ya bende ilaçlarım bitince tekrar kan vericem inşallah geçer.
İnşallah canımm

Ben su içmeyi ihmal ediyorUm sanırım :/ inşallah geçer valla sinsi bi durum bu enfeksiyon canım gerçi normal hamilelikte diyor herkes

İnşallah canımm

Ben su içmeyi ihmal ediyorUm sanırım :/ inşallah geçer valla sinsi bi durum bu enfeksiyon canım gerçi normal hamilelikte diyor herkes
Canım normalde olsa ileri boyuta taşındı mı sıkıntı cikartabilicek bi durummuş genede suyunu ihmal etme sen içmeye çalış gün içinde

Başımdan geçen trajikomik olayı anlatayım size. Bi cafeye gittik bu akşam lavaboya gittim klozetler kırmızı, neyse oturdum kalktım işim bitti bacağımın arasından klozeti görünce aklım yerinden oynadı. Klozetin kırmızı olduğunu unutup kanamam başladı zannettim hatta o kadar çok ki klozeti bile boyamış dedim bi 3-4 saniye nefesim kesildi. Sonra baktım klozetin heryeri kırmızı oh çektim

İyi çok şükür canım gözün aydın. Ben de mecburen her seye dikkat ediyorum Rabbim bebeğimizi sağlıklı da kucağımıza almayı nasip etsin.

Otribebeninki güzelmiş ben chicconunkini aldım geçenlerde yeğenim gelince hastaydı açıp kullandık ama sevmedim hiç bi tane daha alıcam otribebe alıcam bu sefer
https://www.hepsiburada.com/otribeb...MI486ZwJXQ4AIVgQvTCh3usAfXEAQYAiABEgI9C_D_BwE
Canım şimdi gördümde fiyatı çok iyi al istersen eczanede herşey daha pahalı oluyor
gerçekten öyle. internette mustela seti 190'a buldum eczanede 270 lira fiyat çıkardı bana kadın. almadan çıktım ben de. ama bu arkadaş ya şimdi, ucuza vereceğini umuyorum ya da bir iki tanesi hediye falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…