2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valizi ben de düşünüyorum o zaman o Videolara bir bakıp liste yapayım yavaştan onları tamamlayayım
Cok ozellikli olanlara aldanma bazilari aliyorda aliyor sen en gereklileri seç yeter :)) ben ordan bakip ona gore hazırlayacağım kendime uygun sekilde tabi :))

Markasi nedir ? Sonrasında emzirme yastigi olarak kullanilanlardan mi ?

markasını hatırlamıyorum mycey diye satılan hamile yastıgı vardı o model ama aynısımı bilmiyorum, n11 den daha uygun fiyatla almıştım, emzirme yastıgı olarak da kullanılıyordu ama ne kdr rahat olur denicez artık
pembe beyaz olanda kılıfı temizlik açısından da iyi oyuzden :)

Fiyati cok burda bence biraz daha bekleyebilirsiniz 152 tlye kadar dusmustu bir ara :)

teşekkür ederim kızlarr marka olarak aklımda olsun, başka indirim denk gelirse ozaman alırım :)

Cok ozellikli olanlara aldanma bazilari aliyorda aliyor sen en gereklileri seç yeter :)) ben ordan bakip ona gore hazırlayacağım kendime uygun sekilde tabi :))
Ben doğum koçuma da sormayı düşünüyorum bakalım benim doğum yapacağım yerde neler gerekiyormuş ona göre ayarlarım artık :)

minnosu hastane sana Doğum listesi veriyor zaten,ona göre hazırlıyorsun.Bize verdi mesela ;
20 adet Bebek bezi
Islak Mendil
Alt açma örtüsü
2 adet hastane çıkış seti gibi uzayıp giden bir listemiz var ,biz çantamızı ona göre hazırlayacağız.
Ateş ölçerin de resmini atıyorum

Eklentiler

• EEF26230-816D-417C-B6CC-AD39D14C2190.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 52
Bana vermiycek sanırım çünkü doktorumun özel kliniği var sadece doğumlarda hastanenin ameliyathanesini kullanıyor. Kendileri belki liste verir.
Senin listen çok mu uzun ?
Bi de bu ateşölçer sadece alından mı ölçüyor kulaktan da ölçüyor mu

Alından ölçülüyor o da bebek için yeterli zaten ,ben çocuk doktoruna danışarak almıştım.”Marka belirtmiyorum ama medikal firmaların ürünlerini alabilirsiniz “demişti.Hastane listem uzun ,1 a4 kağıdı var .Ama benim sana tavsiyem doktorundan ya da Doğum yapacağın hastahaneden böyle bir liste isteyebilirsin.Çünkü her hastanenin prosedürü çok farklı oluyor.Kimisi doğar doğmaz kendi hastane setini filan giydiriyor

Ben valiz aldim.benim ve esimin valizleri battaldan da battal bisi.kizimin ki iyidi ama.bu yaz sonu attim onu : (simdide kizim kullanir sonra diye azcik fusyali pembeli bordolu bir valiz aldim : ))
Biraz buyuk ama sonrasini dusundum iste.bir valiz bir puset gideriz ins.

Ben de valiz ve pusetle gideceğim inşallah kıyafetlerini filan kaçıncı haftadan sonra yıkayacaksın?

Ben de valiz ve pusetle gideceğim inşallah kıyafetlerini filan kaçıncı haftadan sonra yıkayacaksın?
Ben mart sonu yikamak istiyorum .hazir sekilde dursun dolapta hersey duzenlice
Hem aldigimi koydugumu bilirim hemde nisanda hali perde duvar temizligi olacak zaman kalmaz sonra

Mirket merhaba canım
Hastaneyi aradım da onu haber vereyim dedim
İlk hamile kaldığimda 4000 demişlerdi
Benim doktor doçent
Şu anda 5000 diyorlar zam geldi sanırım yılbaşında
Bu tabi normal doğum fiyatı
İlki normal diye normal fiyatı sordum
Başka hiçbir ekstra cikmayacagini söylüyorlar

Olmadı pedlerin büyük olanlarını alırız bakayım artık. Şu doğum çantasına neler koyuyorlar ya bilgin var mı ?
Ben 2 takım bebek kıyafeti koydum 1ini giydirdim birinide getirmişiz hadi boşa gitmesin dedik hastaneden çıkarken giydirdim emzirme atletini öneririm sutyen hiç rahat gelmedi bana 2takimda kendine al alt pijama 2 yedek mutlaka al bence üstüne gecebiliyo terlik mutlaka bebege agiz silme mendili 1 biberon bebek battaniye bezi 10tane felan aklıma bunlar geldi digerleride biraz teferruat tercihe bağlı şeyler bide süt ve gaz ve tuvalete çıkma icin kayısı kompostosu öneririm ben aksi bi durum olmazsa 7aydan sonra canta hazırlamayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…