Okadar halsizim ki sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum sonrada uyuya kalıyorum sabah kahvaltıdan sonnra uyuya kalmışım oğlum tuvaletim geldi diye uyandırdı onlada ilgilenemiyorum yemeğini yedirip tuvatiyle ilgileniyorum okadar inş geçer hemen yaa ev işleri bile duruo
Ayni haftalardayiz ayni durumdayiz canim gece bi uyandim agzima midemden hep su gelmisti berbat bir sey gogsum kabarip kabarip durdu . esimle ayni yatamiyorum cok kokuyor geliyor bana . hic bir kokuya tahammulum yok
Hmm ne zamn gitmeyi düşünüyorsunuz gecen sefer 7.haftada duymuştum sanırım tam hatırlayamıyorum gidip ol dönmek istemiyorum ilk kalp afişini duymaya gitmek istiyorum
Ayni haftalardayiz ayni durumdayiz canim gece bi uyandim agzima midemden hep su gelmisti berbat bir sey gogsum kabarip kabarip durdu . esimle ayni yatamiyorum cok kokuyor geliyor bana . hic bir kokuya tahammulum yok
Aşlahtan koku hassasiyetim yok ilk hamileliğimde vardı seni çok iyi anlıyorum aynısı olmuştu eşim kokuyodu bana anne olmak hiç hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
çift yumurta canım, 37.haftaya kadar gittiler, 2500 civari dogdular, kuveze girmediler, simdi 22 ayliklar..
gebelikte bulanti disinda bir sikintim olmadi..
dusuk riski, kanama vs yasamadim ama bulanti kusma doguma kadar devam etti ilk 3-4 ay su bile icememistim, serumlarla zofranla fln bir nebze rahatliyordum ama kesilmiyordu bulantım..
suan da en cekindigim nokta bu, ayni sekilde gecerse nasil bakarim kizlara bilmiyorum
Yaaa ne guzel hayirlisiyla gecirmissin. Benim icinde dua et ne olur . evet okumustim ikizler ortalama 37aylikken dunyaya geliyormus . bakalim benim nasil gececek su an benim de bulanti kusma hepsi var . tekil old icin daha once de bi gebelik gecirdiginden insaalllah daha az sureci hissedersin kizlarini op benim icin
Aşlahtan koku hassasiyetim yok ilk hamileliğimde vardı seni çok iyi anlıyorum aynısı olmuştu eşim kokuyodu bana anne olmak hiç hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
Rennie verdi canim . sana ne verdi? Bu arada bi doktor bana bulanti kusma yanma vs olmasi iyi bir seymis bebek icin desi . zufor dil alti verdi ama netten baktim hamilelik icin uygun gelmedi kullanmadim hic
Bu arada arkadaşlar açlık şekerim 99 çktı doktor diyet önerdi yediğim bi muz vardı meyve fln yeme diyor aranızda bilgili arkadaşlar var mı şeker konusuyla ilgili be yapmak lazm
O zamanlarda benimde çok ağrimisti. Hatta adet agrilarimdan fazlaydi. Sonra birden kesildi. Bugun 5+5 olduk. Yine agriyor. Korkma arada olmasi normalmis
yanlış hissettiğim bi mevzu için yorum yapmam böylesine. Benim yapım değil yani, yapıyosam ciddi anlamda kırıldığımdan dolayıdır. En az 2 kere dikkatimi çekti