2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayni haftalardayiz ayni durumdayiz canim gece bi uyandim agzima midemden hep su gelmisti berbat bir sey gogsum kabarip kabarip durdu . esimle ayni yatamiyorum cok kokuyor geliyor bana . hic bir kokuya tahammulum yok

Hayırlı olsun tarihimiz çok yakın benimde 14 Eylül'dü, Kalp atışı için erken sanırım :)
Hmm ne zamn gitmeyi düşünüyorsunuz gecen sefer 7.haftada duymuştum sanırım tam hatırlayamıyorum gidip ol dönmek istemiyorum ilk kalp afişini duymaya gitmek istiyorum

Reactions: H E
Dikkatimi çekti topikte ya canı isteyen istediğine cevap yazıyo, yada bir iki merhabası olanlar.. Gerçekten çok ayıp ve kırıcı ne diyeyim..
Bişi sorucam sen profil fotonu değiştirdin mi? Yoksa ben mi nick isimlerini karıştırdım

Ayni haftalardayiz ayni durumdayiz canim gece bi uyandim agzima midemden hep su gelmisti berbat bir sey gogsum kabarip kabarip durdu . esimle ayni yatamiyorum cok kokuyor geliyor bana . hic bir kokuya tahammulum yok
Aşlahtan koku hassasiyetim yok ilk hamileliğimde vardı seni çok iyi anlıyorum aynısı olmuştu eşim kokuyodu bana anne olmak hiç hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun

Yaaa ne guzel hayirlisiyla gecirmissin. Benim icinde dua et ne olur . evet okumustim ikizler ortalama 37aylikken dunyaya geliyormus . bakalim benim nasil gececek su an benim de bulanti kusma hepsi var . tekil old icin daha once de bi gebelik gecirdiginden insaalllah daha az sureci hissedersin kizlarini op benim icin

Aşlahtan koku hassasiyetim yok ilk hamileliğimde vardı seni çok iyi anlıyorum aynısı olmuştu eşim kokuyodu bana anne olmak hiç hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
Sagolsin canim . esim de beni boyle gorunce bosuna demiyorlarmis diyor analarin hakki odenmez diye :)

Kızlar ben mutfağa girip,yemek bile yapamıyorum.Buzdolabının kapağını bile açamıyorum
Allah yardımcın olsun yaa walrsa yakınlarda annen kayınvaliden en azından kokulara hassasiyer geçene kadar gelip yemeklerini yapsa çok rahat edersin

Bu arada arkadaşlar açlık şekerim 99 çktı doktor diyet önerdi yediğim bi muz vardı meyve fln yeme diyor aranızda bilgili arkadaşlar var mı şeker konusuyla ilgili be yapmak lazm

Dikkatimi çekti topikte ya canı isteyen istediğine cevap yazıyo, yada bir iki merhabası olanlar.. Gerçekten çok ayıp ve kırıcı ne diyeyim..
Ben okuyorum bıldiğim bir konuysa kım olursa olsun cevaplıyorum. Bence arkadaslarda öyle... sen yanlış hissetmiş olabilirsin

Kızlar çay içmek iyi değil diyorlar ama çay bana iyi geliyor. Zararı olur mu acaba?
Canim ögünlerle degilde 1 saat sonra icersen bir zarari olmuyormus. Acik icersen daha iyi tabi.
Kızlar belim çok ağrıyo ya 4+1 im ortadan ayrılıyo sanki göğüs hassasiyetim de azaldı korkuyorum ya rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın çok zor
O zamanlarda benimde çok ağrimisti. Hatta adet agrilarimdan fazlaydi. Sonra birden kesildi. Bugun 5+5 olduk. Yine agriyor. Korkma arada olmasi normalmis

Ben okuyorum bıldiğim bir konuysa kım olursa olsun cevaplıyorum. Bence arkadaslarda öyle... sen yanlış hissetmiş olabilirsin
yanlış hissettiğim bi mevzu için yorum yapmam böylesine. Benim yapım değil yani, yapıyosam ciddi anlamda kırıldığımdan dolayıdır. En az 2 kere dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…