2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanımlar
Dün kontrolumuz vardi çok şükür bebegimin gelisimiyle ilgili her şey yolunda. Ancak göbek kordonu boynuna 2 kez dolanmis doktor bir sorun olmaz ama yine de hareketlerini takip et dedi. Boyle bir durum yaşayan oldu mu? Evham yaptim baya bugün de fazla hareketli degil duzelir mi kendiliginden

Kızlar babynest yaptırmayı düşünüyırm bu takıma 160 TL diyorlar .Aklım karıştı yaptrsam mı önceden kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinizi paylaşsanz memnun olurum

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20190224-151952.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu durum biz farkında olmadan defalarca oluyormuş bildiğim kadarıyla. Bir videoda izlemiştim kordonun ne kadar kaygan bir yapısı olduğunu gösteriyorlardı. Bebişler onun çaresine bakıyordur için rahat olsun

Kızlar babynest yaptırmayı düşünüyırm bu takıma 160 TL diyorlar .Aklım karıştı yaptrsam mı önceden kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinizi paylaşsanz memnun olurum
Ben de düşünüyordum hatta kendim yapacaktım. Ama sonra reflü yatağı almaya karar verdim. Şimdilik ikisine gerek yok gibi geliyor. Ama fiyat ortalama vermişler. Düşünebilirsin. Hatta bir de emzirme yastığı yaptir bence takım olarak

Kendime zarar vermeden denemeyi dusunuyorum acikcasi olmazsa eski gittigim yere gidip bikac derse katilirim benim arkadasim evde kendi yapti doguma kadar tabi bilemiyorum becerebilecekmiyim belki yarida bırakırım:))
Ben de ebru şallı hamile pilatesini yaptım bi kere şu an bütün kaslarım ağrıyor :)) ama karnı hiç çalıştırmıyo bir zararı olmaz diye düşünüyorum

Bu durum biz farkında olmadan defalarca oluyormuş bildiğim kadarıyla. Bir videoda izlemiştim kordonun ne kadar kaygan bir yapısı olduğunu gösteriyorlardı. Bebişler onun çaresine bakıyordur için rahat olsun
Yani tabi küçücük yerde dönüp dururken dolanmaması mümkün degil. Mutlaka kurtarir kendini. Annem biraz korkunç senaryolar anlatti da o yuzden evham yapmıştım. Arastirinca daha bi rahatladim. Tesekkurler yorumun icin :)

Anneleri dinleme benimki de beni çok korkutuyor bazen :)) yok kadının karnında bebek ağlamış da duyuluyomuş da. Aaay bana anlatmak böyle şeyler dedim en sonunda

Stres yapma sakın bebeklerin doğuma kadar em az birkere kordonu böyle boynuna doladıklarını okumuştum bir yerde çoğu doktor strese sokmamak adına söylemiyormuş bile doktorun dediği gibi sen sadece takip et hareketlerini baktın hareket etmiyor tatlı bişiler ye uzan

Merhaba bildiğim kadarıyla anne karnında bunların yaşanması normal sadece Doğumda kordon dolanması olmaması önemli.diğer türlü bi sıkıntı olmadığını biliyorum

Maşallah ona darısı yarın bizim başımıza inşallah
İnş. canım güzel haberlerle bekliyoruzz seni de :)

Maşallah oğluna canım

Kendime zarar vermeden denemeyi dusunuyorum acikcasi olmazsa eski gittigim yere gidip bikac derse katilirim benim arkadasim evde kendi yapti doguma kadar tabi bilemiyorum becerebilecekmiyim belki yarida bırakırım:))
dikkatli ol canım yine de, ben pilates topunu indirdim evde oldugu halde kullanmayı düşünmüyorum şahsen :):)
Koşu bandımız vardı ufak ufak onda yürüyüşlere başlarım diye düşünüyorum ama işten gelincede mayışıp kalıyorum bakalım :)

bende babynest düşünüyorum canım ama tam set olarak mı alsam sadece babynest mi alsam hala aradayım, puset örtüleri de çok hoşuma gitti ama kumaşı kalın diye kullanışlı olmaz gibi de geliyor bu konuda da fikirleri varsa arkadaşların bende merak ediyorum :)

bu arada full set olarak 260 gibi bi rakamdı sanırım içeriğine göre daha uygundu sadece babynestte ortalama 100 civarıydı.

Merhaba hanımlar ikili tarama testimde 1/540 gibi orta değerde bi risk çıkmıştı doktorum bazı testler var dilerseniz yapabilirsiniz ama bu down sendromu olduğu anlamına gelmiyor dedi.çok düşündük testleri yapmak istemedik.bugünde detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördüm dedi bu down sendromu açısından bulgu dedi sonradan geçiyormuş ama bilginiz olsun test yapmak isterseniz yapın yoksa çok düşünmeyin dedi aynı şeyleri yaşayan oldu mu?

Ben yiğenim için almıştım

anladım canım. montessori yataklar güzel zaten en başta mantığı süper.. bakalım ben de biraz daha düşüneyim

ikili testimde hiç sorun yoktu ama bebeğim down sendromlu doğdu diyeni de duydum. bunlar zaten tarama testi onu da biliyoruz.
ama bana yine de doktorunuz çok pimpirikli geldi. 1/540 düşük bir risk. kalpte parlaklık bende olmasa da birçok arkadaşta duydum sonradan geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…