2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gebeliğimin başında bir kez rutin yapılmıştı o temizdi . Bunu da ben talep ettim belirgin bi şikayetim yoktu aslında idrarımda yanma var dedim iyi ki de demişim ilaç kullanıyorum şuan
geçmiş olsun cnaım tabi yapılması lazım aslında ama bana 1 sefer bile demediler

Benimde karnım çok az çıktı haftası benden küçük olanların karnı kocaman küçükte değil bebek hatasıyla uyumlu ama neden kanım küçük bilmiyorum :)
Ben normalde balık etlydm canm 64 kilo hamile kaldm iç karın da geniş demek ki bebiş olduğu hiç belli olmuyor sen de öyle olablrsn

büyüyen beşikler için gereksiz yer kapladığını söylüyolar. ben de o yüzden hiç yanaşmadım. zaten istesem bile zor sığdırırım. ben de şimdi beşik düşünüyorum ama kademeli olsun. ikeanın öyle mesela, sonradan önüne bi koruma takıyosun çocuk düşmesin diye, ama kendi kalkıp kendi yatıyo. en azından öyle olsun diyorum

Yaptrsam nisanda yaptırcam canım benim de odam çok büyük değil ama yaptırmak istiyorum ya sana istediğim modeli atayım
evet bunlar çok güzel peki bebeklikte nasıl yapcaksın, ayrıca bi beşik mi alacaksın, bir de bu yatağa ne zaman geçmeyi düşünüyorsun?

benden hiç şimdiye kadar idrar tahlilli istemediler. bir belirtisini görmüşmüydünüz acaba

canım bende herhangi bi belirti görmeden sağlık ocagında ebe nin isteği ile yaptırdım zaten onlar düzenli ayda bi kan ve idrar tahlili istiyorlarmış benim haberim yoktu :):)
o şekilde idrar enfeksiyonu çıkmıştı bi kerelik kullanılan ilaçtan verdiler, sende saglık ocagına gidip yaptır bence tedbir olsun :)

Hayat sürprizlerle dolu. Sabahın 6'sında uyanıp idrar testi yapmıştım. Çok silik bi çizgi çapmıştı gözüme hemen hastaneye koştum. Başka bir ilçede eğitimim vardı o zamanlar, o yüzden yolumun üzerindeki bir özel hastaneye gelmiştim. Hamile olduğumu öğrendiğimde hastaneden çıkarken şunu söyledim, "burası çok güzel bir hastane, keşke böyle bir hastanede doğum yapsam"
sanırım evrene yolladığım bu mesaj yerine iletilmiş. Kontrolde öğrendim ki hastanemiz taşınıyormuş, doktorum ameliyatımı o hastanede yapacağını söyledi. Garip bir tesadüf oldu. Hamileliğe başladığım yerde son noktayı koyucam. Dualara, içimizden geçenlere çok dikkat etmek lazım. Hele bir de hamileyken

ben ilk başından beri sağlık ocağına gidiyorum zaten. Esas kızdığım nokta da o. Kan veriyorum 2 sefer oldu ama idrar almadılar. Gittiğim hastane de almadı, doktor da demedi yani.

ben ilk başından beri sağlık ocağına gidiyorum zaten. Esas kızdığım nokta da o. Kan veriyorum 2 sefer oldu ama idrar almadılar. Gittiğim hastane de almadı, doktor da demedi yani.
anladım canım o zaman sen iste direk her sağlık ocagı kendine göre bi kural izliyor demkki :S benimde hamileliğim ilk zamanında hastanede istemişlerdi sonra ne kan ne idrar yaptırmamıştım :)
dün tetanoz oldugumda sordum hatta idrar enfeksiyonu cıkmıştı ilaç içtim ama tekrar ne zmn yapalım diye 1 ay sonra 2.doz tetanoz için geldginde kan idrar beraber alalım dedi.

Çok sevindim canım çok şükür, banada şeker testi yaptı şekerim yok ama dediğin gibi su biraz fazla yemeye içmeye dikkat et dedi hayırlısı olsun inşallah

Kız bu soğukta nerde yuruyorsun, bize de söyle. Ben de aldım pilates malzemeleri, başlarken haber ver, ekip olunca birbirimizi itekleriz belki:).

Ben her aksam 40 dk yuruyorum birde eve top siparisedicem hamile pilatesi deneyecegim bakalim :))

kızlar bence pilates topu almadıysanız evde kendiniz yapmak için almayın normalde bile kendi başınıza yapmayın hoca eşliğinde diyorlar ben spor salonunda hocayla yaptıktan sonra üyeliğim bitince evde ebru şallı videoları ile yapıyordum ama hamileyken hiç cesaret edemem nolur nolmaz bence sizde daha hafif zararı olmayacak sporlar yapın..

olabilir canım öyle yapmak en iyisi

Kizlar cok hastayim.balli limonlu sicak sular
Greyfurt portakal limon sulari
Karabiber bal
Zencefil bal
Ihlamur
Kemik suyu corba
Tavuk suyu corba
Pastil
Antibiyotik
Yok ise yaramiyor
Baska ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun. D vitamini takviyesini arttır. Ben Ocean 1000ml gebeliğin başından beri. Doktor günde 1 damladan 6 damlaya çıkardı. Şükür ya hiç hasta olmuyorum ya da eşim çok yoğun hastalandığında benim bi minik boğazım ağrıyıp hemen geçiyor.

D vitaminini hastalık önlemede ve atmada aşırı önemliymiş.
Bir de 1 çay bardağı suya 2 çay kaşığı karbonat ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi koy. Sabah, öğle , akşam gargara yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…