2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
evet bunlar çok güzel peki bebeklikte nasıl yapcaksın, ayrıca bi beşik mi alacaksın, bir de bu yatağa ne zaman geçmeyi düşünüyorsun?
ŞÖyle düşünüyorum canım,anne yanına 1-2 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik yaptırcam doğumdan itibaren orda ama 5.aydan itibaren gündüzleri montesori yatakta geceleri yanımda düşünüyorum:) hem uyurken eşim yanına yatacamdye hayaller kuruyordu o da yanına yatar

Kizlar cok hastayim.balli limonlu sicak sular
Greyfurt portakal limon sulari
Karabiber bal
Zencefil bal
Ihlamur
Kemik suyu corba
Tavuk suyu corba
Pastil
Antibiyotik
Yok ise yaramiyor
Baska ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun canım ya yapabileceğin hemen hemen herşeyi yapmışsın bol bol dinlen ve bol bol da sıvı tüket sanırım başka bı çaresi yok

Hepsiburada da indirim vardi dün. Bi bak istersen

Arkadaşlar sizin ruh haliniz nasıl? Ben bu aralar yeni doğum yapmış lohusa gibiyim ruh sağlığım hiç iyi değil Neden bilmiyorum hormonlardan diye düşünüyorum... Durup dururken kendimden bir tiksinme, iğrenme, bileklerimi kesme hissi geliyor Sizde de ruh halinizde çalkalanmalar oluyor mu böyle?

InşAllah canım. nolur Allahım küçülsün nolur

Yaaa sorma doktoru mu degistirsem napsam bilemedim ama en azindan ilac isticem yazsin yani suan hafiflemis olsads dün hüngür hüngur agladim agridan ://

Ya kıyamam bi çaresi mutlaka vardır çok saçma 4 ay daha nasıl bekleyeceksin böyle:/
Kızlar Günaydın
Dün Detaylı ultrasonumu yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı 5 gün önden gitmeye devam ediyor Mert Paşa'm 644 gram olmuşuzz bile
Maşallah ona darısı yarın bizim başımıza inşallah

geçmiş olsun cnaım tabi yapılması lazım aslında ama bana 1 sefer bile demediler
Sen kendin talep et canım . Eşim bana idrar tahlili isticem diye iyice pimprikli oldun demişti :) şimdi ilacı benden önce takip ediyor:)

Kızlar soğuk falan demeyin eğer küçük çoçuğunuz yoksa sıkıca giyinip çıkın bol bol yürüyün gerçekten insan hantallaşıyor . Ben hergün dışardayım ve aktifim sürekli ayakta dolmuşa yürü falan. Bazen abartınca belim ağrıyor orası ayrı ama normal şartlarda çok iyi geliyor dinç tutuyor. Dün işyerinden birisi (yaşça büyük benden) kızım maşallah kıpır kıpırsın hiç hamile gibi değilsin dedi :) bulantı dönemi hariç tabi o zaman fenaydım :)

Su detaylim bi gecsinde konusacagim kadinla tekrar islem icin canım

Kendime zarar vermeden denemeyi dusunuyorum acikcasi olmazsa eski gittigim yere gidip bikac derse katilirim benim arkadasim evde kendi yapti doguma kadar tabi bilemiyorum becerebilecekmiyim belki yarida bırakırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…