2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar babynest yaptırmayı düşünüyırm bu takıma 160 TL diyorlar .Aklım karıştı yaptrsam mı önceden kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinizi paylaşsanz memnun olurum
Ben set olarak yaptırdım 260 liraya. Emzirme minderi örtüsü puset örtüsü gibi şeyler de alacaksanız set daha uyguna geliyo

Ben yuruyusu disarda yapiyorum yurume bandi falan hic sevmiyorum ya :// kendime dikkat ederim kolay hareketleri yaparim canim :)

Ben de ebru şallı hamile pilatesini yaptım bi kere şu an bütün kaslarım ağrıyor :)) ama karnı hiç çalıştırmıyo bir zararı olmaz diye düşünüyorum
Kuzum aman dikkat et o hatun her hareketi yapar biz onun gibi olamayiz :)) ama ufak ufak yarısını da gecmisken hamileligin hareketlenmek lazim :)

Kuzum aman dikkat et o hatun her hareketi yapar biz onun gibi olamayiz :)) ama ufak ufak yarısını da gecmisken hamileligin hareketlenmek lazim :)
Valla videoda o da hamile haldır huldur yapıyo herşeyi :) ben pozisyon değiştirip harekete başlayana kadar o yarısını bitiriyo ben hamileliğin başından beri çok hareketsizdim iyice hamlamışım valla az az yapmak lazım canım

Kızlar keyifler nasıl bakalım? Ben bugünlerde baya bi hareketlenen yaramaz oğluşla uğraşıyorum kameraya falan çekmeye çalışıyorum artık dışarıdan göbeğimin hareketleri çok net belli oluyor:)) Birde sizde de oluyomu bilmiyorum ama benim canım bişeyler istiyor ama yenicek şeyler değil mesela sabun yemek istiyorum veya kömür gibi sert bişey :/ ne yersem yiyim aklım hep öyle şeylerde bide sakız çiğnemeye taktım bu aralar falımın naneli sakızını çiğniyorum patlata patlata çiğneyince çok rahatlıyorum nedense değişiğim bu aralar

Kızlar akıntı ve kaşıntısı olan varmı doktor alttan mi muayene ediyo
Bende kaşıntı olmaya başladı canım 6sında muaneye gidicem enfeksiyonum vardı zaten bol su iciyorum antibiyotik falanda kullandım ama geçmedi üstüne de mantar mı oldum bilmiyorum

Çok duydum gıda dışı şey aşeren canım normaldir :) bazı vitamin mineral eksikliklerinden kaynaklanabiliyormuş sebepsiz de olabiliyormuş :) ben de hareketlerini geç hissettiğim için daha yeni yeni keyfini çıkarıyorum

Ben şuan 26. Haftayı bitirmek üzereyim baya büyüdü sanırım artık sürekli hissediyorum hareketini :) valla aşeriyomuyum bilmiyorum ama sert ve tatsız bişey bulursam zararsız yicem yani en azından isteğim gider :)

Ya benim teyzem toprak yiyordu ben hatırlıyorumda :) demir eksikliğinden fln olabiliyomuş canım bi doktoruna söyle istersen :))
Hareketler bende de dışardan baya net görünüyor 2 haftadır fln :)) bi kaç kez videoya çekip ablama fln yollamıştım hatta
Bir de happy momda diyorki 27-30 haftalar arası en hareketli zamanlarıymış bebişlerin

Gidince sorsam mı doktora acaba hiç kilomu sormuyor :) ilk aylarda her gittiğimde üzülüyordu kadın ya iyice eridin noldu sana böyle diyordu bu gittiğimde kontrole biraz alarak gitmiş olcam İnşâAllah
O seni görüyor, ondan sormuyor bence. Çok kilo alımı zaten gorunuyor:).

Sen zaten çok kilolu degilmissin 10 kilo daha alsan 84 olursun maximum onuda verirsin amann sağlıklı olsun bebecikler gerisi boş valla
Boyum 1.73, böyle de çok kilolu durmuyorum ama ben biraz da 15 kg üstü alınınca sezaryen riski artıyormuş, gebelikte tansiyon ortaya çıkıyormuş, onlardan da çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…