2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet, o da var tabi .Deneyimli olunca daha iyi bilirsiniz siz. Riskleri en aza indirmek için uğraşmak görevimiz tabi .

Merhaba, benim de ikili testimde 405/1 gibi birşey çıkmıştı trizomi 21 riskim. Nifty trsti yaptırmamıştım, detaylı olarak iki dra gittim ilki drunuzun dediği gibi down sendromu belirtisi olabileceğini ama genelde sadece bunu gördükleri bebeğin sağlıklı doğduğunu söyledi. Bikaç gün sonra Recep Hasa gittim, o da bebeğin gayet sağlıklı, ikili testindeki risk nedeniyle dna testi yaptırabilirsin bence gerek yok dedi.kalpteki parlaklıktan bahsetmedi bize ama rapora yazmış. Allaha emanetler yani canım inşallah birşeyi yoktur bebeklerimizin

Kızlar anne karnında bebek çok hareketliyse özellikle geceleri, dünyaya gelincede aynı düzen devam mı ediyor gerçekten?

Eğer öyleyse kızımla geceleri sabahlıcaz biz çünkü :))

O dediğin yenmeyecek şeyleri yeme isteği bazı gebelerde oluyormuş sanırım sen de o onlardan biri oldun :)

Kızlar ya benim göbek deliğimin sağ yan tarafında sürekli içten bi gerilme oluyor kasılmamı bu yoksa bebek biryerini yaslıyor yada ittiriyormu anlamıyorum günde 5,10 arası sürekli oluyor
Aynı yerde bende de oluyor bikaç haftadır çok endişelenmiştim ama sanırım normal. En azından doktor normal diyo dinlen bol sıvı al diyo

Kızlar selam
Bugün benim yüzüm lekelendi ,dudağımın altı ne yapmam lazım
Güneşe falan çıktın mı ? Solante güneş kremi var lekeler
İnstagramın var mı? Elele baby diye yaz istersen istanbulda yeni mağaza açılışları oldu ben Anlaradayım internetten sipariş ettim geldi 1 günde :))
oo süper ya güle güle kullan canım:)

ne yeme isteği ben kokuyu almamak için nefesimi tutuyorum :) pika sendromu deniyor sendekine. taze dökülmüş asfalt aşeren görmüştüm shjkllş
Yok o kadar da değil haha :)) neden nefesini tutuyosun miden mi bulanıyo sabun kadar güzel kokan bişeymi var ohh miss

Yok o kadar da değil haha :)) neden nefesini tutuyosun miden mi bulanıyo sabun kadar güzel kokan bişeymi var ohh miss
3.5 ay boyunca kustum o süreçte her türlü güzel kokudan tiksindim. yumoş hanımeli kokusu şu hayatta belki de en sevdiğim kokuydu ona bile katlanamıyordum. parfüm kolonya ıslak mendil şampuan sıvı sabun hepsi. hala da nefesimi tutuyorum almamaya çalışıyorum tetikler diye korkup. hoşuma gitmiyor hiç cidden :/

kadının kocası bulup getirmişti asfaltı :))

Ayy çok üzüldüm atlatmışsın allahtan. Hamile olduğumu öğrendiğim an sürekli dua ettim bulantım olmasın diye ama o kadar çok ettimki her aklıma geldiğinde. Allaha şükür olmadı hayatta en korktuğum şeydir kusmak. Olanları duydukçada çok üzülürüm allah bulantı çeken hamilelere yardım etsin inşallah

Amin canım:) benim kusmalar azalsada hala da daha herşeyden tiksinti duyuyorum midem hep bulanıyor hep evdeyim sosyal hayat falan kalmadı :) çok şükür hamdolsun yinede. Bende Haziran ayında kürtaj olmuştum ya o zaman psikolojim çok bozulmuştu zaten tedaviyle tüp bebekle hamile kalmışım nasıl dua ettim Rabbim o bulantıları tekrar nasip et diye çok şükür nasip etti:) hiç şikayet etmedim hayatta en korktuğun şey kusmak olsada her kustuğumda şükrediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…