2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de senin hesap, nasıl hamilesin, diyorlardı:). Bugün ben de yürüdüm, havayı azıcık güzel görünce, böyle daha iyi oluyor. Uyku bakımından da rahatlatıyor.
Hasta olmaya yüz tutmus durumdayim grip geliyorum dedi :)) bana uyku bakimindan faydasi yok ama aksam yemegi eriyorya o bile yeter :)

Ben yuruyusu hic birakmadim ilk 3 ay haric ozaman bile az az yuruyordum yoksa bu istah acikligina varya simdiye 25 kilo almistim pilates icinde yeni yeni niyetlendim bi iki hareket yapsam yeter ya :))

Yaaa bana hic olmadi o yani olmadik birseyi yemek istemedim hic :)) ama deterjan kokusuna bayilirim o ayri :)) ben bu aralar cok cabuk sinirlenip agliyorum acaba bu normalmi :)

Aynen bende de öyle oluyo tam videoya çekiyorum duruyo hissediyolarmı ne :))

Evet canım takip ediyorum bence onda da oluyodur yeme isteği yaa

Galiba canım sizin canını istemiyomu ya mesela elinizi yıkayıp beyaz sabun koktuğu zaman yeme isteği gelmiyomu :))
Hahahah yok kız gelmiyoo valla :) pelin akil de hamile ya .o da deli gibi beyaz sabun kokluyomuş keşke parfümü olsa heryere sıkıcam beyaz sabun aşeriyorum diyodu :))

Ay o yumoş hanımeli benim de en sevdiğim yumuşatıcıyken nefret ettim hamilelikte resmen

Eklentiler

• 41BEE2A9-5446-483E-A5CC-C044117C8782.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah cnm benimde son iki haftadır tekmeleri dışarıdan çok belli oluyor ama videoya çekim dediğim anda duruyor :)

Hahahah yok kız gelmiyoo valla :) pelin akil de hamile ya .o da deli gibi beyaz sabun kokluyomuş keşke parfümü olsa heryere sıkıcam beyaz sabun aşeriyorum diyodu :))
Evet canım birazda onda duyduktan sonra bende de takıntı oldu sakız çiğneyerek biraz daha rahatlıyorum sabun yediğimi düşünerek

kızlar doğum süreci ve sonrası için kendinize neler aldınız? bu süreçte nelere ihtiyacımız olacak? bebek için alışveriş yapıyorum ama kendime hiç bir şey almadım daha

Feeling07 kıyamam yaa sabun aşermeyi yeni duydum peki başka kokulara hassasiyetin oldu mu kuzum ?
İlk başlarda koku hassasiyetim çoktu parfüme bile tahammül edemiyodum ama 3 aydan sonra o geçti şuan sabun kokusunu çok seviyorum ve yiyesim geliyo bide aklıma gelmeyen bişeyler istiyorum ama ne olduğunu bulamıyorum bi türlü :/

Ben öyle zamanlarda markete gidiyorum,acaba canım ne istiyor diye etrafa bakınıyorum. Yani düşün normalde brokoli hastası biri değilimdir ama bikere brokoli aldım bitirdim Birkere 1 hafta boyunca her gün cherry domates yedim bu gebelik insanı başka bir boyuta sokuyor kesinlikle . Sen bi kan değerlerine baktır onlar da normalse sıkıntı yapma

Geçen şeker yüklemesinde doktor bakmış 11 çıkmış biraz düşük sanırım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…