2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar anne karnında bebek çok hareketliyse özellikle geceleri, dünyaya gelincede aynı düzen devam mı ediyor gerçekten?

Eğer öyleyse kızımla geceleri sabahlıcaz biz çünkü :))
Bizim durumda aynı canım :) gerçi gündüz de hareketli ama gece hiç uyumuyor sanki bana geliyo ki gece doğacak ve uyutmucak bizi :)

benimde göbiş baya şekilden şekile girmeye başladı fıkır fıkır sürekli dönüp duruyor bi aşağıda bi yukarıda yerini arıyor herhalde :) bende hiç aşermiyorum valla ne koku ne tat hiç biri yok bakalım ne zaman aşericem

Ayy işte dua ederkende dikkat etmek lazım bende bulantım olmasında başım ağrısın kasığım ağrısın belim ağrısın yeterki midem bulanmasın diye dua ettim ilk zamanlar kasık ağrım oldu sonra bi ara her akşam şiddetli baş ağrım oldu şimdide sırt ağrım var ama olsun bunada şükür :)

Benim canım en çok meyve olarak çilek çekiyo onuda yazdım ama pazarlarda var nasılsa diye yazdım her pazara gittiğimde gözüme takılıyo alıyorum aslında zamanı değil yememem lazım ama hiç doyamıyorum çileğe. Genelde aşermeler 6. Ayda biter diyolar ama bu saatten sonra aşermezsin bence :)

Ben bugün gittim 980 gr olmuşlar :)

Kızlar anne karnında bebek çok hareketliyse özellikle geceleri, dünyaya gelincede aynı düzen devam mı ediyor gerçekten?

Eğer öyleyse kızımla geceleri sabahlıcaz biz çünkü :))
Ben kime sorduysam öyle olmuş canım benmkide sabah 6.30 da başlıyor mesaiye tabi gece uyanıksa daha beni uyandırcak kıvamda değiş tekmeler
Ben bugün gittim 980 gr olmuşlar :)
Oyy maşallah kuzucuklara

Antibiyotik kullanmak mantara neden oluyor canım. Evde mayalanmış yoğurt yemek çok iyi geliyor bende hamileliğimde 2 kere antibiyotik kullandım ikisindede oldum yoğurt yemeyi pek sevmediğim için.
Canım bu süre zarfında çokça mayalanmış yoğurt yedim inan ki aşeriyomuş gibi vücudum öyle istediki gece kalkıp kalkıp yedim hatta ama fayda etmedi sanırım

Benimde iki gün önce karnıma bakiyodum tekme atti üstümdeki tişört havalandı gibi oldu yok canım o kadar güçlenmemistir dedim. Sonra tv izliyodum göbeğimde kumanda vardı bi baktım kumandayı oynattı sıpa ordan anladım. Sonra video çekmek için uğraştım tabi tam açıyorum telefonu çekiyorum bu sefer inadına tekme atmıyo yakalayamadım bi türlü

Canım bu süre zarfında çokça mayalanmış yoğurt yedim inan ki aşeriyomuş gibi vücudum öyle istediki gece kalkıp kalkıp yedim hatta ama fayda etmedi sanırım
Olacağı varmış demekki canım işte antibiyotik biryeri iyileştirirken başka biryerden sıkıntı veriyor. O kaşıntıda çok kötü inşallah biran önce geçerde rahatlarsın

ahahah benmkide öyle tam ablama video ataym diyorum duruyor neyse durdu heralde diyince tekrar başlıyor eşek sıpaları
Günaydın herkese bugün hem gebe okulu hem ayrıntılı ultrason var bize şans dileyin lütfen sabah 9:00-10:00 gebe okulu 11:30-16.00 ders 17:00 ayrıntılı yoğun bir gün bizi bekliyor
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Galiba canım sizin canını istemiyomu ya mesela elinizi yıkayıp beyaz sabun koktuğu zaman yeme isteği gelmiyomu :))

Aklıma ilk gelen Pelin Akil takip ediyormusun canım deli gibi beyaz sabun koksun istiyorum her yer diyordu ama yeme isteği henüz yokmuş kokusuna karşı ciddi bi isteği vardı :)

Benimde yumoş kokusuna tahammülüm yok artık herzaman kullandıgımız yumoş bana hamilelik başından beri berbat kokuyor ki yıkanan çamaşırları tekrar yıkadım dolaptan katlanmış çıkan ama hafif kokusu kalmış olanlr bile tekrar girdi makineye ben yumoş oldugunu bile anlamadım bu çamaşırda bişey kokuyor diye söylenirken mis gibi yumoş kokuyor dedi yanımdakiler ben şok tabii :)

Ben büyüyen beşik düşünüyordum ama Allah razı olsun burda bir arkadaş beni caydırdı :)
ben bunlarla ilgili youtube'dan videolar izliyorum. tavsiye ederim herkese, bir çok blogger anne var, hepsi bir şeyler anlatıyor ve sen ona göre kararını veriyosun. Büyüyen beşik tavsiye edenini henüz görmedim. Hatta başta almış ama sonradan pişman olmuş olanlar da dahil..

aaaa hadi yaa yesinler o sıpayı senle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. dur ben de deniycem her akşam artık, senden özendim

Evet pişman olanları ben de duydum hatta çocuklar biraz kendinin farkına varınca istekleri değişiyor:) ben de blogger birinden gördüm hiç video izlemeye hevesim tahammülüm yok ama görsellerden yorumlardan takip ediyorum:)

Kızlar Günaydın
Diş ile ilgili sorununuz ,sıkıntınız varsa 6.aya girmeden halledin ya da kontrole gidin.Hamilelikte ya dişe vururmuş Ya böbrek ağrısı yaşarmış.Ben çok çektim bu dişten.Bugün de diş Eti temizliği yaptırdım inşallah sıkıntılar bitmiştir

ahahah benmkide öyle tam ablama video ataym diyorum duruyor neyse durdu heralde diyince tekrar başlıyor eşek sıpaları

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Bütün bebisler böyle heralde ben de bı video çekemedim anlıyor gibi kamerayı açtığımda duruyor ben kapatıyorum o yine cosuyor

çok geçmiş olsn canım inşallah daha da bişey yaşamazsın artık
Bütün bebisler böyle heralde ben de bı video çekemedim anlıyor gibi kamerayı açtığımda duruyor ben kapatıyorum o yine cosuyor

şimdiden bizleri parmaklarında oynatıyo sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…