Bizim durumda aynı canım :) gerçi gündüz de hareketli ama gece hiç uyumuyor sanki bana geliyo ki gece doğacak ve uyutmucak bizi :)Kızlar anne karnında bebek çok hareketliyse özellikle geceleri, dünyaya gelincede aynı düzen devam mı ediyor gerçekten?
Eğer öyleyse kızımla geceleri sabahlıcaz biz çünkü :))
benimde göbiş baya şekilden şekile girmeye başladı fıkır fıkır sürekli dönüp duruyor bi aşağıda bi yukarıda yerini arıyor herhalde :) bende hiç aşermiyorum valla ne koku ne tat hiç biri yok bakalım ne zaman aşericemKızlar keyifler nasıl bakalım? Ben bugünlerde baya bi hareketlenen yaramaz oğluşla uğraşıyorum kameraya falan çekmeye çalışıyorum artık dışarıdan göbeğimin hareketleri çok net belli oluyor:)) Birde sizde de oluyomu bilmiyorum ama benim canım bişeyler istiyor ama yenicek şeyler değil mesela sabun yemek istiyorum veya kömür gibi sert bişey :/ ne yersem yiyim aklım hep öyle şeylerde bide sakız çiğnemeye taktım bu aralar falımın naneli sakızını çiğniyorum patlata patlata çiğneyince çok rahatlıyorum nedense değişiğim bu aralar
Ayy işte dua ederkende dikkat etmek lazım bende bulantım olmasında başım ağrısın kasığım ağrısın belim ağrısın yeterki midem bulanmasın diye dua ettim ilk zamanlar kasık ağrım oldu sonra bi ara her akşam şiddetli baş ağrım oldu şimdide sırt ağrım var ama olsun bunada şükür :)Amin canım:) benim kusmalar azalsada hala da daha herşeyden tiksinti duyuyorum midem hep bulanıyor hep evdeyim sosyal hayat falan kalmadı :) çok şükür hamdolsun yinede. Bende Haziran ayında kürtaj olmuştum ya o zaman psikolojim çok bozulmuştu zaten tedaviyle tüp bebekle hamile kalmışım nasıl dua ettim Rabbim o bulantıları tekrar nasip et diye çok şükür nasip etti:) hiç şikayet etmedim hayatta en korktuğun şey kusmak olsada her kustuğumda şükrediyordum
Benim canım en çok meyve olarak çilek çekiyo onuda yazdım ama pazarlarda var nasılsa diye yazdım her pazara gittiğimde gözüme takılıyo alıyorum aslında zamanı değil yememem lazım ama hiç doyamıyorum çileğe. Genelde aşermeler 6. Ayda biter diyolar ama bu saatten sonra aşermezsin bence :)benimde göbiş baya şekilden şekile girmeye başladı fıkır fıkır sürekli dönüp duruyor bi aşağıda bi yukarıda yerini arıyor herhalde :) bende hiç aşermiyorum valla ne koku ne tat hiç biri yok bakalım ne zaman aşericem
Ben bugün gittim 980 gr olmuşlar :)Öylemii demekki ondan böyle hareketli bu pıtırcık :)) cuma günü sağlık ocağına gidicem vitamin değerlerine bakılcak o zaman anlarım canım birde pazartesiye devletten randevu aldım eşim fizik tedavi görüyor her gün gidiyoruz hastaneye gitmişken bi bebişi göreyim dedimbakalım kilosu ne kadar bu arada devlette kilosunu söylüyolar demi?
Ben kime sorduysam öyle olmuş canımKızlar anne karnında bebek çok hareketliyse özellikle geceleri, dünyaya gelincede aynı düzen devam mı ediyor gerçekten?
Eğer öyleyse kızımla geceleri sabahlıcaz biz çünkü :))
Oyy maşallah kuzucuklaraBen bugün gittim 980 gr olmuşlar :)
Canım bu süre zarfında çokça mayalanmış yoğurt yedim inan ki aşeriyomuş gibi vücudum öyle istediki gece kalkıp kalkıp yedim hatta ama fayda etmedi sanırımAntibiyotik kullanmak mantara neden oluyor canım. Evde mayalanmış yoğurt yemek çok iyi geliyor bende hamileliğimde 2 kere antibiyotik kullandım ikisindede oldum yoğurt yemeyi pek sevmediğim için.
Benimde iki gün önce karnıma bakiyodum tekme atti üstümdeki tişört havalandı gibi oldu yok canım o kadar güçlenmemistir dedim. Sonra tv izliyodum göbeğimde kumanda vardı bi baktım kumandayı oynattı sıpa ordan anladım. Sonra video çekmek için uğraştım tabi tam açıyorum telefonu çekiyorum bu sefer inadına tekme atmıyo yakalayamadım bi türlüKızlar keyifler nasıl bakalım? Ben bugünlerde baya bi hareketlenen yaramaz oğluşla uğraşıyorum kameraya falan çekmeye çalışıyorum artık dışarıdan göbeğimin hareketleri çok net belli oluyor:)) Birde sizde de oluyomu bilmiyorum ama benim canım bişeyler istiyor ama yenicek şeyler değil mesela sabun yemek istiyorum veya kömür gibi sert bişey :/ ne yersem yiyim aklım hep öyle şeylerde bide sakız çiğnemeye taktım bu aralar falımın naneli sakızını çiğniyorum patlata patlata çiğneyince çok rahatlıyorum nedense değişiğim bu aralar
Olacağı varmış demekki canım işte antibiyotik biryeri iyileştirirken başka biryerden sıkıntı veriyor. O kaşıntıda çok kötü inşallah biran önce geçerde rahatlarsınCanım bu süre zarfında çokça mayalanmış yoğurt yedim inan ki aşeriyomuş gibi vücudum öyle istediki gece kalkıp kalkıp yedim hatta ama fayda etmedi sanırım
ahahah benmkide öyle tam ablama video ataym diyorum duruyor neyse durdu heralde diyince tekrar başlıyorBenimde iki gün önce karnıma bakiyodum tekme atti üstümdeki tişört havalandı gibi oldu yok canım o kadar güçlenmemistir dedim. Sonra tv izliyodum göbeğimde kumanda vardı bi baktım kumandayı oynattı sıpa ordan anladım. Sonra video çekmek için uğraştım tabi tam açıyorum telefonu çekiyorum bu sefer inadına tekme atmıyo yakalayamadım bi türlü
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımGünaydın herkese bugün hem gebe okulu hem ayrıntılı ultrason var bize şans dileyin lütfensabah 9:00-10:00 gebe okulu 11:30-16.00 ders 17:00 ayrıntılı yoğun bir gün bizi bekliyor
Galiba canım sizin canını istemiyomu ya mesela elinizi yıkayıp beyaz sabun koktuğu zaman yeme isteği gelmiyomu :))
3.5 ay boyunca kustum o süreçte her türlü güzel kokudan tiksindim. yumoş hanımeli kokusu şu hayatta belki de en sevdiğim kokuydu ona bile katlanamıyordum. parfüm kolonya ıslak mendil şampuan sıvı sabun hepsi. hala da nefesimi tutuyorum almamaya çalışıyorum tetikler diye korkup. hoşuma gitmiyor hiç cidden :/
kadının kocası bulup getirmişti asfaltı :))
Günaydın herkese bugün hem gebe okulu hem ayrıntılı ultrason var bize şans dileyin lütfensabah 9:00-10:00 gebe okulu 11:30-16.00 ders 17:00 ayrıntılı yoğun bir gün bizi bekliyor
ben bunlarla ilgili youtube'dan videolar izliyorum. tavsiye ederim herkese, bir çok blogger anne var, hepsi bir şeyler anlatıyor ve sen ona göre kararını veriyosun. Büyüyen beşik tavsiye edenini henüz görmedim. Hatta başta almış ama sonradan pişman olmuş olanlar da dahil..Ben büyüyen beşik düşünüyordum ama Allah razı olsun burda bir arkadaş beni caydırdı :)
aaaa hadi yaa yesinler o sıpayıBenimde iki gün önce karnıma bakiyodum tekme atti üstümdeki tişört havalandı gibi oldu yok canım o kadar güçlenmemistir dedim. Sonra tv izliyodum göbeğimde kumanda vardı bi baktım kumandayı oynattı sıpa ordan anladım. Sonra video çekmek için uğraştım tabi tam açıyorum telefonu çekiyorum bu sefer inadına tekme atmıyo yakalayamadım bi türlü
Evet pişman olanları ben de duydum hatta çocuklar biraz kendinin farkına varınca istekleri değişiyor:) ben de blogger birinden gördüm hiç video izlemeye hevesim tahammülüm yok ama görsellerden yorumlardan takip ediyorum:)ben bunlarla ilgili youtube'dan videolar izliyorum. tavsiye ederim herkese, bir çok blogger anne var, hepsi bir şeyler anlatıyor ve sen ona göre kararını veriyosun. Büyüyen beşik tavsiye edenini henüz görmedim. Hatta başta almış ama sonradan pişman olmuş olanlar da dahil..
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın herkese bugün hem gebe okulu hem ayrıntılı ultrason var bize şans dileyin lütfensabah 9:00-10:00 gebe okulu 11:30-16.00 ders 17:00 ayrıntılı yoğun bir gün bizi bekliyor
Bütün bebisler böyle heralde ben de bı video çekemedim anlıyor gibi kamerayı açtığımda duruyor ben kapatıyorum o yine cosuyorahahah benmkide öyle tam ablama video ataym diyorum duruyor neyse durdu heralde diyince tekrar başlıyoreşek sıpaları
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
çok geçmiş olsn canım inşallah daha da bişey yaşamazsın artıkKızlar Günaydın
Diş ile ilgili sorununuz ,sıkıntınız varsa 6.aya girmeden halledin ya da kontrole gidin.Hamilelikte ya dişe vururmuş Ya böbrek ağrısı yaşarmış.Ben çok çektim bu dişten.Bugün de diş Eti temizliği yaptırdım inşallah sıkıntılar bitmiştir
Bütün bebisler böyle heralde ben de bı video çekemedim anlıyor gibi kamerayı açtığımda duruyor ben kapatıyorum o yine cosuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?