2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizimde hep tekmeliyor biri elini atinca duruyor resmen oyun yapiyor sipalar ya :))
O da var bana yapmıyor artık ama hala babasına inat yapıyor sanki bebis babası elini koyuyor o başka yere vuruyor valla bu bebisler bizlere neler yapacaklar doğunca merak ediyorum :))

Magnezyum fayda etmiyormu kuzum gunde 2 taneye kadar icebiliyorsun bel agrisi sirt agrisi vs birebir

aaaa hadi yaa yesinler o sıpayı senle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. dur ben de deniycem her akşam artık, senden özendim
Dene bak canım InşAllah sen çekebilirsin evet tarihlerimiz aynı Allahım sağlıcakla hayırlı doğum nasip etsin InşAllah

O da var bana yapmıyor artık ama hala babasına inat yapıyor sanki bebis babası elini koyuyor o başka yere vuruyor valla bu bebisler bizlere neler yapacaklar doğunca merak ediyorum :))
Kukla yapacaklar bizi kukla :)) saglikla gelsinlerde yapsinlar ne diyim :)) bizim oglan babacı aksam isten gelince duyunca sesini basliyor oynamaya :))

Ay o yumoş hanımeli benim de en sevdiğim yumuşatıcıyken nefret ettim hamilelikte resmen
defneahsen ben de bunun yüzünden kaç kere kustum ya nefret ediyorum bununla yıkadığım her şeyi tekrar yıkadım
hsjdklş mesajlarınıza çok güldüm ay ne güzel bi tek ben delirmemişim

Kukla yapacaklar bizi kukla :)) saglikla gelsinlerde yapsinlar ne diyim :)) bizim oglan babacı aksam isten gelince duyunca sesini basliyor oynamaya :))
Ohhhh eşinin keyfi yerindedir öyleyse masallah ogluşa aman eşime söylemeyim sizinkini, heralde her çocuk böyledir dimi yoksa sadece bizimki mi bana böyle davranıyor diyordu geçenlerde :)))))

Magnezyum fayda etmiyormu kuzum gunde 2 taneye kadar icebiliyorsun bel agrisi sirt agrisi vs birebir
Doktorum günde bi tane iç dedi canım şimdilik bi tane içiyorum ama onun yanında muz ve maden suyu tüketiyorum her gün. Benim birazda duruş bozukluğundan oluyo sırt ağrım biraz eğri duruyorum çünkü

Ohhhh eşinin keyfi yerindedir öyleyse masallah ogluşa aman eşime söylemeyim sizinkini, heralde her çocuk böyledir dimi yoksa sadece bizimki mi bana böyle davranıyor diyordu geçenlerde :)))))
Ben gecen gün bütün gün konustum hareketleri azdi falan baya telâşlandım hic tepki vermedi aksam bizimki geldi bir kipir kipir oldu dedim herkes babasina naz yapar bizimki bana yapiyor sizin normal bizim oglan babaci bitek bence :))

Hareketlerini hissetmediğim dönemler ne zor dönemlermiş. Acaba yaşıyo mu bişey oldu mu olur mu diye haftada bir giderdim doktora. Allaha çok şükür şimdi hareket hissediyoruz da yaşadığını anlayabiliyoruz. Biraz hareket etmeyince tatlı yeyip uzanıp bekliyoruz. Verdiği acı bile ne keyifli. Allahım kimseyi bekletmesin 2 yıl bekledim. Bazen durup dururken şükrediyorum

Toprak falan istemiyoda sabun istiyo bide kömür gibi siyah ve sert bişey
Kan degerlerinin dusmesinden sebep oldugunu duymustum hurafemi bilmem tabi :)) al ufak bi parca kemir kemir dur :)) sabun tehlikeli de kömür deneyebilirsin bence :))) ayy cok degisikmis bana olmadi hic umarim da olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…