2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
Doktorum günde bi tane iç dedi canım şimdilik bi tane içiyorum ama onun yanında muz ve maden suyu tüketiyorum her gün. Benim birazda duruş bozukluğundan oluyo sırt ağrım biraz eğri duruyorum çünkü
Agrin en cok aksam oluyorsa o zaman ic canim :) durus bozuklugu icin aparatlar var diye biliyorum arastirsana bir belki isine yarar canim
 
Başta bana da yapıyordu diyordum hatta bizim minnak asi olacak diye sonra annesine kıyamadı heralde :))
 
Benimki 3 saat falan kipirdamasin hemen tatli yiyorum :)) çünkü bazen cok hareketli bazen de cok duragan oluyorlar bugünlerimize cok sukur en azindan hissediyoruz dedigin gibi :)
 
Biz daha gelmedik 23lerdeyiz :)) martin sonuna doğru 27. Haftalara gelecegim cok var gibi geliyor bazen :))
Cnm bende senin haftalarda daha çok var diyordum ama nasıl geçti anlamadım ayrıca benim gibi sezeryan olacak kişiler için zaman dahada az kaldı Mayıs sonu inşallah gelecek bebisler :)
 
Cnm bende senin haftalarda daha çok var diyordum ama nasıl geçti anlamadım ayrıca benim gibi sezeryan olacak kişiler için zaman dahada az kaldı Mayıs sonu inşallah gelecek bebisler :)
Ben ne zaman dogar onuda bilmiyorum henüz 38. Sonra gelmesi temennimiz tabi 38. Haftada gelse haziranin 10u falan oluyor tahmini bakalim kismet :))
 
Cnm bende senin haftalarda daha çok var diyordum ama nasıl geçti anlamadım ayrıca benim gibi sezeryan olacak kişiler için zaman dahada az kaldı Mayıs sonu inşallah gelecek bebisler :)
Aynen ya sezeryan olcaklar icin az kaldi. Mayis sonu bende bekliyorum canim insallah sag salim kucagimiza aliriz..
 
Kan hapı verdi zaten antibiyotik kullanıyorum bitsin kan hapına başlıcam hamile kaldığımda 14tü çünkü kan değerim
Neden o kadar düşmüş ki ya ben 4.aydan beri kan hapı kullanıyorm 12,1 den 12 ye düşmüştü geçen ay. Kan hapını doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedi doktorum
 
Aynen ya sezeryan olcaklar icin az kaldi. Mayis sonu bende bekliyorum canim insallah sag salim kucagimiza aliriz..
Amin cnm sağlıkla hepimiz bebislerimize kavusuruz inşallah.Mayis sonuna doğru doğumlar başlayınca çok heyecanlı olacak günler.Esim Mart ve Nisan diyor mayısı saymiyor bile :)
 
Bizim ki bu aralar ya daha cok uyuyor yada daha az hareket ediyor saniyorum 1haftadir hic durmuyordu 2 gundurde boyle arada bir bu degisen birsey saniyorum :))
Bu hareketleri hissetme bende şöyle oldu eğer ben çok hareketliysem bebek hareketlerini dinleyemiyorum. Geçtiğimiz hafta sonu öyle oldu sabah oturdum ağladım az hissediyorum diye günbegün değişiyor hareketleri. Bu haftalarda günde bi kaç kez hissetmek bile yetiyormuş.
 
Kızlar 27.28.haftalar hayal gibi geliyordu ama nihayet o haftalara geldik son donemecteyiz artık.Bence bundan sonra zaman daha hızlı geçecek
aynen öyle canım benm yarın 28 oluyor şaka gibi diyorum

şükredecek sebep çookk
 
Kan degerlerinin dusmesinden sebep oldugunu duymustum hurafemi bilmem tabi :)) al ufak bi parca kemir kemir dur :)) sabun tehlikeli de kömür deneyebilirsin bence :))) ayy cok degisikmis bana olmadi hic umarim da olmaz:))
Kömürde tehlikeli kız kanserojen içeriyor zaten yararlı bişey istemezki benim canım keşke balık brokoli falan çekse
 
Neden o kadar düşmüş ki ya ben 4.aydan beri kan hapı kullanıyorm 12,1 den 12 ye düşmüştü geçen ay. Kan hapını doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedi doktorum
Bilmiyorumki kan hapıda bulantı yapıyomuş baya bi gün içtim bende de yaptı antibiyotik bitsin gece içmeye başlıcam inşallah o zaman olmaz bulantım
 
Ben geldim kızlar kontrolden böbreklerimiz 1 er milim küçülmüş çok şükür ilerleme yok büyüdükçe küçülecek demekki :) 730 gram olmuşuz yaklaşık 26 haftalık dedi buda 25 oluyo sanırım 1 hafta geriden geliyorduk. Bugün ilk defa nst ye bağladılar ama bizim yaramaz durmadı bi türlü dönüp dönüp durdu 1 saat uğraştı ebe alamadık çıktı elimi nasıl ittiriyor diyo nst de de tekme sesleri geliyor :)
 
Toprak falan istemiyoda sabun istiyo bide kömür gibi siyah ve sert bişey
benim bi yakınım Demir yemişti küçük bilye gibi nerden bulduysa habire ağzına atıyo bişiler bana da ikram etmiyor diye dikkatimi bir baktım Demir çok canım istiyor kimseye deme deyip pıt pıt devam etti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…