Doktorum günde bi tane iç dedi canım şimdilik bi tane içiyorum ama onun yanında muz ve maden suyu tüketiyorum her gün. Benim birazda duruş bozukluğundan oluyo sırt ağrım biraz eğri duruyorum çünkü
Ben gecen gün bütün gün konustum hareketleri azdi falan baya telâşlandım hic tepki vermedi aksam bizimki geldi bir kipir kipir oldu dedim herkes babasina naz yapar bizimki bana yapiyor sizin normal bizim oglan babaci bitek bence :))
Hareketlerini hissetmediğim dönemler ne zor dönemlermiş. Acaba yaşıyo mu bişey oldu mu olur mu diye haftada bir giderdim doktora. Allaha çok şükür şimdi hareket hissediyoruz da yaşadığını anlayabiliyoruz. Biraz hareket etmeyince tatlı yeyip uzanıp bekliyoruz. Verdiği acı bile ne keyifli. Allahım kimseyi bekletmesin 2 yıl bekledim. Bazen durup dururken şükrediyorum
Benimki 3 saat falan kipirdamasin hemen tatli yiyorum :)) çünkü bazen cok hareketli bazen de cok duragan oluyorlar bugünlerimize cok sukur en azindan hissediyoruz dedigin gibi :)
Cnm bende senin haftalarda daha çok var diyordum ama nasıl geçti anlamadım ayrıca benim gibi sezeryan olacak kişiler için zaman dahada az kaldı Mayıs sonu inşallah gelecek bebisler :)
Bizim ki bu aralar ya daha cok uyuyor yada daha az hareket ediyor saniyorum 1haftadir hic durmuyordu 2 gundurde boyle arada bir bu degisen birsey saniyorum :))
Cnm bende senin haftalarda daha çok var diyordum ama nasıl geçti anlamadım ayrıca benim gibi sezeryan olacak kişiler için zaman dahada az kaldı Mayıs sonu inşallah gelecek bebisler :)
Neden o kadar düşmüş ki ya ben 4.aydan beri kan hapı kullanıyorm 12,1 den 12 ye düşmüştü geçen ay. Kan hapını doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedi doktorum
Bizim ki bu aralar ya daha cok uyuyor yada daha az hareket ediyor saniyorum 1haftadir hic durmuyordu 2 gundurde boyle arada bir bu degisen birsey saniyorum :))
Amin cnm sağlıkla hepimiz bebislerimize kavusuruz inşallah.Mayis sonuna doğru doğumlar başlayınca çok heyecanlı olacak günler.Esim Mart ve Nisan diyor mayısı saymiyor bile :)
Bu hareketleri hissetme bende şöyle oldu eğer ben çok hareketliysem bebek hareketlerini dinleyemiyorum. Geçtiğimiz hafta sonu öyle oldu sabah oturdum ağladım az hissediyorum diye günbegün değişiyor hareketleri. Bu haftalarda günde bi kaç kez hissetmek bile yetiyormuş.
Hareketlerini hissetmediğim dönemler ne zor dönemlermiş. Acaba yaşıyo mu bişey oldu mu olur mu diye haftada bir giderdim doktora. Allaha çok şükür şimdi hareket hissediyoruz da yaşadığını anlayabiliyoruz. Biraz hareket etmeyince tatlı yeyip uzanıp bekliyoruz. Verdiği acı bile ne keyifli. Allahım kimseyi bekletmesin 2 yıl bekledim. Bazen durup dururken şükrediyorum
Kan degerlerinin dusmesinden sebep oldugunu duymustum hurafemi bilmem tabi :)) al ufak bi parca kemir kemir dur :)) sabun tehlikeli de kömür deneyebilirsin bence :))) ayy cok degisikmis bana olmadi hic umarim da olmaz:))
Neden o kadar düşmüş ki ya ben 4.aydan beri kan hapı kullanıyorm 12,1 den 12 ye düşmüştü geçen ay. Kan hapını doğumdan sonra bile kullanabilirsin dedi doktorum
Ben geldim kızlar kontrolden böbreklerimiz 1 er milim küçülmüş çok şükür ilerleme yok büyüdükçe küçülecek demekki :) 730 gram olmuşuz yaklaşık 26 haftalık dedi buda 25 oluyo sanırım 1 hafta geriden geliyorduk. Bugün ilk defa nst ye bağladılar ama bizim yaramaz durmadı bi türlü dönüp dönüp durdu 1 saat uğraştı ebe alamadık çıktı elimi nasıl ittiriyor diyo nst de de tekme sesleri geliyor :)
benim bi yakınım Demir yemişti küçük bilye gibi nerden bulduysa habire ağzına atıyo bişiler bana da ikram etmiyor diye dikkatimi bir baktım Demir çok canım istiyor kimseye deme deyip pıt pıt devam etti