2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydın nst için erken değil mi

Sağol canım umarım öyle olur
Öyle olur bence böyle giderse beslenmene dikkat ediyomusun? Bi tane kadın takip ediyorum 32. Haftasında ikizlerind hamile ama sanırım bebişlerin kilosu baya düşükmüş ne yiyebilirim diye sormuş. En çok muz, et, kaşar, badem, ceviz falan ye demişler.

benim bi yakınım Demir yemişti küçük bilye gibi nerden bulduysa habire ağzına atıyo bişiler bana da ikram etmiyor diye dikkatimi bir baktım Demir çok canım istiyor kimseye deme deyip pıt pıt devam etti
Ayy oda çok tehlikeli yaa demir yenirmi hiç öyle bişey falan istemiyo canım allahtan sadece sabun ısırarak bi kere yesem rahatlıcamda zehirlenirim falan kendimi tutuyorum

Evet beslenmeye çok dikkat ediyorum, hamilelikten 6 ay önce başladım dikkat etmeye. Zaten zararlı şeyler yemeyi de sevmiyorum pek :) muzu ististasız her gün yiyorum.

Benim kızçe hep kasıklarıma vuruyor iki tarafa da sırayla vuruyor bukadar aşağıda hisseden var mı internetten aradığımda kız bebekler kasıklara vururmuş diye artık hurafe mi gerçek mi yazmışlar bu akşam doktorada sorucam

Ben de bazen kasıklarımda hissediyorum ama sonra dönüyo heralde pat başka yere vuruyo

ben domates pek yiyorum oda hiç iyi değil bu mevsimde ama çerilerden alıyorum gene biraz tadı oluyo ama öyle mutlaka yemem lazım çok canım istiyo durumları yok canımın istediğini yiyorum yaz meyveleri de istiyo ama illa olsun yiyim öyle gözüm kararmıyo yaz gelse de yesem diyorum

canım bende aşağılarda hissediyordum genelde ama 3/4 gündür hem aşağıda hem göbek üstünde hissetmeye başladım hareketlerine ve dönmelerine göre değişiyor sanırım, ben erkek bebek bekliyorum aşağıda hissetmenin cinsiyetle ilgisi yoktur bence :) bi sorun oldugunu da düşünmüyorum bende yoktu en azından yeri ve rahime mesafesi iyiydi yinede kontrolünde sor rahim uzunlugunu ölçüyorlar plasenta yeriyle arasındaki mesafe için aklında şüphe kalmamış olur..

Antibiyotik ile beraber alamaz mısın ben de birkaç gün antibiyotik kullandım beraber aldım
Alabilirimde zaten magnezyum demir ve antibiyotik içiyorum bi günde çokta yüklenmek istemiyorum antibiyotiğin bitmesine bi hafta kaldı bitsin öyle başlıyım dedim kan ilacına.

Az kaldı nisan gibi çıkar yaz meyveleri bizim son zamanlarımıza denk gelicek ama olsun doya doya yeriz :)

Ben de güzel kokulardan tiksindim, yıkanmayı ve sonrasını hiç sevmedim, şampuan ve sabun kokusundan dolayı yastığımdan bile uzaklaşıyordum.

Bu akşam gidince sorucam bencede alakası yoktur cinsiyetle rapor işi için sgkya gitçem dua edin olumlu geçsin 10 gündür diken üstündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…