2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bayılırım muza :)
Eşimde çok sever hatta evin maymunusun sen derim mutfağa gider gelir muz yer :) her hafta alırdık hep eşim yerdi ben pastalarda yerdim en fazla şimdi eşime diyorum sakın yeme benim onlar :) normalde sevdiğimden değilde bebiş için yiyorum inşallah yarar minik prensime

Bende hep kasıklarımda hissediyorum hatta iki kere gece yatarken o kadar aşağıda hareket ettiki tam göbek deliğimden 1 karış altta düşünün yani dışarıya çıkmasına allah korusun yarım karış gibi bi mesafe kalıyo o kadar korkuyorum ki bu kadar aşağıda hareket etmesine. Doğumda bebek insin diye o kadar sancı çekerler benimki şuan bile baya aşağıda Bitttter aslii91

Kızlar bebişime sleepy kullanmaya karar verdim. Primadan kesinlikle vazgectim bununla başlayıp sonra molfix ya da canbebe ile devam ederim diye düşünüyorum memnun kalırsam da devam ederim. O yüzden bu seti aldım geldi bugün gayette güzel. Göbek oyuntusu da var yenidoğanlar için. Bakalım artık

Eklentiler

• 4BCBB29A-7522-4C3E-B097-A0D643B7D29A.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 123
Muzu sevmeyen nadir insanlardanız galiba :)) hiçmi yiyemiyosun canım ben sütün yanında yiyorum genelde güzel oluyo öyle
Aynen aynen herkes şaşırıyor muz sevilmez mi diye :))) yok canım hiç yiyemiyorum geçenlerde belki bebiş sever ister diye bı yudum yedim midem bulandı yapacak bişey yok çok faydalı biliyorum ama yiyemiyorum umarım bebişlerimiz sever

İnşallah canım iştahlı olur bebişlerimizde bizi üzmezler. Ben ne bulursam yermişim ama eşim hiç bişey yemezmiş hatta adak adamışlar kendi isteğiyle bişey yerse kurban kescez diye ama yok :)

Bende alıcaktım ama hala kararsızım bi kaç arkadaşım sleepy’den çok memnun bende alıyım diye karar vermiştim ama geçen arkadaşım sleepy’den hiç memnun kalmadık ne zaman taksam sırılsıklam oldu çocuk sızdırıyo çok fazla ben canbebeden çok memnun kaldım dedi. Molfix canbebe ve sleepy arasında gidip gidip geliyorum ama prima bende almıcam bu konuda kararım kesin içerisinde hem alkol hem petrol bileşeni varmış çünkü.

Migros miniesle başlamayı düşünüyorum kısmetse. Olmadı sleepy alıcam, çünkü bez işi çok değişik aynı markadan kimisi çok memnun kalırken kimisi hiç beğenmiyo ama kesinlikle prima kullanmam ben de. Sırf pahalı olan en iyidir mantığındaki insanların prima dayatması yüzünden en başından beri prima almam dedim

İnşallah canım iştahlı olur bebişlerimizde bizi üzmezler. Ben ne bulursam yermişim ama eşim hiç bişey yemezmiş hatta adak adamışlar kendi isteğiyle bişey yerse kurban kescez diye ama yok :)
Hahaha sana çeksin o zaman bizim ikimiz de yemezmisiz inşallah bize çekmez :)))

Aynen canım zaten içinde alkol olan nadir bezlerdenmiş kendisi. Miniesle başlıcaktım bende arkadaşıma dedim bi denesene diye kız canbebe kullanıyodu miniese geçti çok pişik yapmış tekrar canbebeye geçmiş. Canbebe veya molfixle başlıcam ikisi arasında kararsızım bakalım.

Hahaha sana çeksin o zaman bizim ikimiz de yemezmisiz inşallah bize çekmez :)))
Ay inşallah canım obur bebişlerimiz olsun :) yemeyen bebek çok zor yiğenim açlıktan ölsede bişey izlemeden yemiyo hiç :/ öyle alışmış aslında sadece mama sandalyesinde veya masada yedirmek lazım anlasınlar yani yemek yiceklerini ve hiç bişey izletmeye alıştırmamak gerekiyo.

Ben de arkadaşlarımı dinleyerek karar verdim canım hem ilk zamanlar sürekli bez değiştiriyoruz sızmaya vakit kalmaz ama bir arkadaşım da dedi ki bir beden büyük aldım taktım asla sızmadı. Bazen küçük oluyor ya da vücuduna uyduramıyoruz farkına varmıyoruz dedi. Hem değiştirilebiliyor marka ki ,bir arkadaşım 4ayda 3 marka denedi kendi isteğiyle :)

Minies almak istemiyorum düşündüm de sadece migrosa ait bir şey olmasın. Bebeğim alıştıktan sonra migros ürününü kaldırabilir ya da aniden fiyat arttırabilir. Güvenmedim o yüzden

Evet deneye deneye bulucaz galiba :)

Minies almak istemiyorum düşündüm de sadece migrosa ait bir şey olmasın. Bebeğim alıştıktan sonra migros ürününü kaldırabilir ya da aniden fiyat arttırabilir. Güvenmedim o yüzden
Evet canım haklısın. Aslında huggies çok iyiymiş herkes çok memnunmuş ama türkiyeden kalkmış :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…