Aaa Bi dakika hatta düşük yapan bir kadın vardı değil mi? Kırmızılı bişiler.. Hatırlıyorum seni çok çoook sevindim canım aramıza hoşgeldin. Gebelik öncesi konuştuk senle o platformlarda
Canim ögünlerle degilde 1 saat sonra icersen bir zarari olmuyormus. Acik icersen daha iyi tabi.
O zamanlarda benimde çok ağrimisti. Hatta adet agrilarimdan fazlaydi. Sonra birden kesildi. Bugun 5+5 olduk. Yine agriyor. Korkma arada olmasi normalmis
Bebek emziriyordum ruyamda.ama ole bebek olacak heyecaniyla degil yine meme uclarim deli gibi yara olacak diye.kizimdan tam net hatirladigim hatta unutamadigim tek sey meme uclarimin yarasiydi.
Aaa Bi dakika hatta düşük yapan bir kadın vardı değil mi? Kırmızılı bişiler.. Hatırlıyorum seni çok çoook sevindim canım aramıza hoşgeldin. Gebelik öncesi konuştuk senle o platformlarda
Bişey soruyorum her cevap geliyor bir benim mesajda yok, benim doktora gitme durumum olsa şu dk durmam ama gidemiyorum yoğunluktan en azından gidene kadar içimi ferahlatacak bi ccevap arıyorum ama gerildim ya ferahlamak yerine.
yanlış hissettiğim bi mevzu için yorum yapmam böylesine. Benim yapım değil yani, yapıyosam ciddi anlamda kırıldığımdan dolayıdır. En az 2 kere dikkatimi çekti
Bişey soruyorum her cevap geliyor bir benim mesajda yok, benim doktora gitme durumum olsa şu dk durmam ama gidemiyorum yoğunluktan en azından gidene kadar içimi ferahlatacak bi ccevap arıyorum ama gerildim ya ferahlamak yerine.
Canim daha once yazdim sana ama gormedin ..dogru yoldasin hormonlarin seni germis bizlere trip atiyorsun cok iyi :) :). hepimiz yavas yavas taniyoruz birbirimizi. Hepimiz anne adayiyiz anneler merhametli olur . ;*
Canim daha once yazdim sana ama gormedin ..dogru yoldasin hormonlarin seni germis bizlere trip atiyorsun cok iyi :) :). hepimiz yavas yavas taniyoruz birbirimizi. Hepimiz anne adayiyiz anneler merhametli olur . ;*
Yok haşa trip atmak benlik değil benim yapıma ters bi kere gebeliğe hazırlık forumuna bakarsan beni görürsün bir çok kişinin ov testini takip ediyorum özelden ağladığım zamanlarda bile cevapsız bırakmıyorum illaki cevap veriyorum heralde kendim gibi görmek istiyorum herkesi ondandır.
Bak ben gecen ay bıraktım korunmayı beklıyordum yani belım agrıyordu bı gün bi agrı saplandı ınankı uc gun kendıme gelemedım çok kötüydü geçtii... hamılelıkte bel agrısı ennnn doğaaaal şeyy hiç takılma.. ıkı gebelıkte bel agrısı yasadım