2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sağol arkadaşım cevabın için allah sağlıkla kucağına aldırsın

Bebek emziriyordum ruyamda.ama ole bebek olacak heyecaniyla degil yine meme uclarim deli gibi yara olacak diye.kizimdan tam net hatirladigim hatta unutamadigim tek sey meme uclarimin yarasiydi.
Bu sefer daha tecrubeliyiz insallah yasamayız :/ çünkü ben çooook agladım acıdan...

Aaa Bi dakika hatta düşük yapan bir kadın vardı değil mi? Kırmızılı bişiler.. Hatırlıyorum seni çok çoook sevindim canım aramıza hoşgeldin. Gebelik öncesi konuştuk senle o platformlarda
Aynen o kadın :) Hoşbuldum da sanırım diğer forum daha yakın geldi bana bir hevesle girdim topiğe ama kaç günde acayip gerildim

Canım olur mu öle şey valla ben her girdiğimde fikrim olan şeylere yazmaya çalışıyorum bazen arada kaçırdıklarım oluyor msjlara yetişilmiyo bazen
Bişey soruyorum her cevap geliyor bir benim mesajda yok, benim doktora gitme durumum olsa şu dk durmam ama gidemiyorum yoğunluktan en azından gidene kadar içimi ferahlatacak bi ccevap arıyorum ama gerildim ya ferahlamak yerine.

yanlış hissettiğim bi mevzu için yorum yapmam böylesine. Benim yapım değil yani, yapıyosam ciddi anlamda kırıldığımdan dolayıdır. En az 2 kere dikkatimi çekti
Henüz yeni bende kımseyı tanımıyorum burdan olur öyle zamanla normale döner. Bilerek yapıldıgını sanmıyorum takılma sen boşver

Dikkatimi çekti topikte ya canı isteyen istediğine cevap yazıyo, yada bir iki merhabası olanlar.. Gerçekten çok ayıp ve kırıcı ne diyeyim..
canim sayfalar Cabuk ilerliyor gecmisi okuma gibi firsatimiz olmuyor o nedenle kirilma

Bişey soruyorum her cevap geliyor bir benim mesajda yok, benim doktora gitme durumum olsa şu dk durmam ama gidemiyorum yoğunluktan en azından gidene kadar içimi ferahlatacak bi ccevap arıyorum ama gerildim ya ferahlamak yerine.
Canim daha once yazdim sana ama gormedin ..dogru yoldasin hormonlarin seni germis bizlere trip atiyorsun cok iyi :) :). hepimiz yavas yavas taniyoruz birbirimizi. Hepimiz anne adayiyiz anneler merhametli olur . ;*

Canim daha once yazdim sana ama gormedin ..dogru yoldasin hormonlarin seni germis bizlere trip atiyorsun cok iyi :) :). hepimiz yavas yavas taniyoruz birbirimizi. Hepimiz anne adayiyiz anneler merhametli olur . ;*
Yok haşa trip atmak benlik değil benim yapıma ters bi kere gebeliğe hazırlık forumuna bakarsan beni görürsün bir çok kişinin ov testini takip ediyorum özelden ağladığım zamanlarda bile cevapsız bırakmıyorum illaki cevap veriyorum heralde kendim gibi görmek istiyorum herkesi ondandır.

Bir kürtaj geçti başımdan korkum hep ondan tedirginim.Sadece bel ağrım çok şiddetli kasık ağrım yok şükür
Bak ben gecen ay bıraktım korunmayı beklıyordum yani belım agrıyordu bı gün bi agrı saplandı ınankı uc gun kendıme gelemedım çok kötüydü geçtii... hamılelıkte bel agrısı ennnn doğaaaal şeyy hiç takılma.. ıkı gebelıkte bel agrısı yasadım

Gerilme canım bebeğine zarar illa ki görüp cewap yazan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…