Ay inşallah canım obur bebişlerimiz olsun :) yemeyen bebek çok zor yiğenim açlıktan ölsede bişey izlemeden yemiyo hiç :/ öyle alışmış aslında sadece mama sandalyesinde veya masada yedirmek lazım anlasınlar yani yemek yiceklerini ve hiç bişey izletmeye alıştırmamak gerekiyo.
Benim kızçe hep kasıklarıma vuruyor iki tarafa da sırayla vuruyor bukadar aşağıda hisseden var mı internetten aradığımda kız bebekler kasıklara vururmuş diye artık hurafe mi gerçek mi yazmışlar bu akşam doktorada sorucam
Benimki de hep aşağıda geçen hafta doğacak sandım hatta o kadar korkuttu beni. Nöbet çıkışları çok ağrım oluyordu nst de sancı çıktı 3 gün yattım hastanede neyseki geçti şimdi. Nöbetler de bitti inşallah olmaz bidaha böyle.
Benim kızçe hep kasıklarıma vuruyor iki tarafa da sırayla vuruyor bukadar aşağıda hisseden var mı internetten aradığımda kız bebekler kasıklara vururmuş diye artık hurafe mi gerçek mi yazmışlar bu akşam doktorada sorucam
Bu hareketleri hissetme bende şöyle oldu eğer ben çok hareketliysem bebek hareketlerini dinleyemiyorum. Geçtiğimiz hafta sonu öyle oldu sabah oturdum ağladım az hissediyorum diye günbegün değişiyor hareketleri. Bu haftalarda günde bi kaç kez hissetmek bile yetiyormuş.
Cok degiskenlermis bu aralar uyku duzenleri degisiyormus falan ondan da hissetmiyor olabilirmişiz birde benim karnim gazdan patladiginda da hissedemiyorum bugünkü gibi :))
Bende hep kasıklarımda hissediyorum hatta iki kere gece yatarken o kadar aşağıda hareket ettiki tam göbek deliğimden 1 karış altta düşünün yani dışarıya çıkmasına allah korusun yarım karış gibi bi mesafe kalıyo o kadar korkuyorum ki bu kadar aşağıda hareket etmesine. Doğumda bebek insin diye o kadar sancı çekerler benimki şuan bile baya aşağıda Bitttter@aslii91
Bugün bebeği en çok besleyen bakliyatin mercimek olduğunu okudum, bir de en çok yaratan besin yumurtaymis bebege. Sen sıkıntı çekiyorsun ama daha hızlı büyüyor bu yediklerinle annesi:).
Bugün bebeği en çok besleyen bakliyatin mercimek olduğunu okudum, bir de en çok yaratan besin yumurtaymis bebege. Sen sıkıntı çekiyorsun ama daha hızlı büyüyor bu yediklerinle annesi:).
Yumurta yemem lazim evet ama maalesef kendisiyle hic anlasamiyoruz ne zaman yesem kusuyorum doktorda yemen lazim diyor ama yiyemeyecegim galiba bakalim ne olacak )
Yumurta yemem lazim evet ama maalesef kendisiyle hic anlasamiyoruz ne zaman yesem kusuyorum doktorda yemen lazim diyor ama yiyemeyecegim galiba bakalim ne olacak )