2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen öyle kuzum öyle yapılmalı umarım yapabiliriz

Benimki de hep aşağıda geçen hafta doğacak sandım hatta o kadar korkuttu beni. Nöbet çıkışları çok ağrım oluyordu nst de sancı çıktı 3 gün yattım hastanede neyseki geçti şimdi. Nöbetler de bitti inşallah olmaz bidaha böyle.

Ben hep aşağoda hissesiyorum hatta karnımızın altında kenarda kemikler varya orada genelde takılıyor oğluşum :))

Cok degiskenlermis bu aralar uyku duzenleri degisiyormus falan ondan da hissetmiyor olabilirmişiz birde benim karnim gazdan patladiginda da hissedemiyorum bugünkü gibi :))

Benim de aksi gibi cok yukarda hep inmiyor asagilara :)) sadece dik durdugunda kasiklarima ayagini dayiyor cok agri yapiyor ozaman:)

Tüh, nazara mi geldin acaba? Süt içiyor musun bol? Ya da bol bakliyat? Acaba ondan mı, diye aklıma gelmedi değil.
Mercimek ve bulguru ayni anda tukettim saniyorum o yapti cunku hic bu kadar yogun olmamisti süt hic icmiyorum kalsiyum için tablet aliyorum ben :)

Mercimek ve bulguru ayni anda tukettim saniyorum o yapti cunku hic bu kadar yogun olmamisti süt hic icmiyorum kalsiyum için tablet aliyorum ben :)
Bugün bebeği en çok besleyen bakliyatin mercimek olduğunu okudum, bir de en çok yaratan besin yumurtaymis bebege. Sen sıkıntı çekiyorsun ama daha hızlı büyüyor bu yediklerinle annesi:).

Bugün bebeği en çok besleyen bakliyatin mercimek olduğunu okudum, bir de en çok yaratan besin yumurtaymis bebege. Sen sıkıntı çekiyorsun ama daha hızlı büyüyor bu yediklerinle annesi:).
Yumurta yemem lazim evet ama maalesef kendisiyle hic anlasamiyoruz ne zaman yesem kusuyorum doktorda yemen lazim diyor ama yiyemeyecegim galiba bakalim ne olacak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…