Bişey soracam sizlere. Kabızlık vardı bende hemoroidim de var bugün azmış delirecem ağrıdan çok kotu dayanamıyorum ne yapsam da geçer acaba ya da ağrısı hafifler.
Çıldıracam çözüm
Bişey soracam sizlere. Kabızlık vardı bende hemoroidim de var bugün azmış delirecem ağrıdan çok kotu dayanamıyorum ne yapsam da geçer acaba ya da ağrısı hafifler.
Çıldıracam çözüm
üzüldüm :/ kaynar olmayan sıcak suyun içinde otur bir süre. yumuşadıklarında da içeri ittirmeye çalış. bol su iç kayısı vs ye kabızlıktan kurtar kendini. tekrar acı çekme tuvalete çıktığında
Cok degiskenlermis bu aralar uyku duzenleri degisiyormus falan ondan da hissetmiyor olabilirmişiz birde benim karnim gazdan patladiginda da hissedemiyorum bugünkü gibi :))
Çıldıracam çözüm
üzüldüm :/ kaynar olmayan sıcak suyun içinde otur bir süre. yumuşadıklarında da içeri ittirmeye çalış. bol su iç kayısı vs ye kabızlıktan kurtar kendini. tekrar acı çekme tuvalete çıktığında
oradaki ağrı insanı delirtecek potansiyele sahip oluyor gerçekten. biraz zaman sonra hafifler üzülme :/ kremi yazmadım gebelikte kullanılıyor mu bilmediğimden. duş alırken su oraya az temas ediyor. içinde otursan daha iyi olur. allah şifa versin
oradaki ağrı insanı delirtecek potansiyele sahip oluyor gerçekten. biraz zaman sonra hafifler üzülme :/ kremi yazmadım gebelikte kullanılıyor mu bilmediğimden. duş alırken su oraya az temas ediyor. içinde otursan daha iyi olur. allah şifa versin
Ay sağol cnm ya. Yani içinde oturacak legen imde yok açıkçası şimdi bakındım neyin içinde oturabilirim diye ama bişey bulamadım. Yatayım bari belki sabaha hafifler tabi yatabilirsem bide aşı olmuştum kolumda da ağrı var inan tahammül edemiyorum artık. Oranın ağrısından kolumu unuttum.
Çok teşekkür ederim cnm.
Eşimde çok sever hatta evin maymunusun sen derim mutfağa gider gelir muz yer :) her hafta alırdık hep eşim yerdi ben pastalarda yerdim en fazla şimdi eşime diyorum sakın yeme benim onlar :) normalde sevdiğimden değilde bebiş için yiyorum inşallah yarar minik prensime
Muzu ezip kakao ve yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin ya da şekersiz fıstık ezmesiyle olur. Muzu dilimleyip yine kakaoya bulayabilirsin. Bi çok sağlıklı karışım yapabilirsin. İnstagramda da tarifler var bissürü.
Benim gec dollenme vardiya sipa o araligi kapamış doktor one cekti tarihi bende sadece burdaki takvimi degistirdim telefona yuklu olan hala eskiye göre ) iyi ve saglikli olsunlar butün bebisler tek dilegim o birde saglikla gelmeleri
Yaaa seni niye bu.kadar ugrastirdilar gercekten anlamak mumkun degil arkadasim tansiyonu dusuk.diye bile gunlerce rapor aliyordu uzme kendini bebisine yok yere stres yasatiyorsun yaninda biriyle gitsen o ugrassa islemlerinle ben heralde coktan kavga cikarmistim Rabbim yardimcin olsun insallah bi an once hallolur canim
Çıldıracam çözüm
canım o bende de oluyor kabızlık için zeytinyağı baya iyi geliyo bana hemeroit için de çok rahatsız edince wiks sürüyorm baya rahatlatıyo doktoruna bi danışıp deneyebilirsin viks
Ne yaptiysam gecmedi ya doktorluk olsam yeridir karnim da oyle bir siski dokunulmuyor bile birdaha yemeyi dusunmuyorum faydasi varsa da zarari daha cok bence
Canım süt içemeyen veya yumurta yiyemeyenler için içerisinde süt yumurta olan ürünleri tüketin yine vitaminini alırsınız diyorlardı çok basit örnek sabah pankek mesela az şekerli tabi :):) veya o tarz şeyler olabilir kendini zorlayıp mideni bozma bence o daha kötü ..