2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim gec dollenme vardiya sipa o araligi kapamış doktor one cekti tarihi bende sadece burdaki takvimi degistirdim telefona yuklu olan hala eskiye göre ) iyi ve saglikli olsunlar butün bebisler tek dilegim o birde saglikla gelmeleri
Anladım canım. Benim tüp bebek olduğu için döllenme günü belli:) ona göre 24 Haziran çıkıyor. Ama doktorum son adet tarihini kullanıyor diye bende böyle yaptım buradaki takvimimi. Ama telefondaki uygulamamda 4 gün öncesi çıkıyor ultrasonda da hep transfere göre çıkıyor bazen sata göre belli olmuyor

Amin canım İnşâAllah

canım o bende de oluyor kabızlık için zeytinyağı baya iyi geliyo bana hemeroit için de çok rahatsız edince wiks sürüyorm baya rahatlatıyo doktoruna bi danışıp deneyebilirsin viks
Zeytinyağıni iciyim mi cnm. Dün gece çok fenaydı aglicaktim neredeyse.
bence doktora git canım normal şartlarda sıcak duş bile önermiyorlar hamilelere ki sıcak suya oturmak hamilelik açısından tehlikeli olabilir..
Evt cnm gideyim. Sabahı zor ettim
Zeytinyağını pamukla sür hiç olmazsa acısı azalır. Doktoruna danış muhakkak seni rahatlatacak bişeyler verir canım. Çok geçmiş olsun.
Sağol cnm

Arkadaslar hepinize tesekkurler tek tek alintilayamadim.ama hepinizin dediklerinide yaptim.antibiyotigimi bitirdim nerdeyse.dun gidip 2 serum yedim.bide illa bana domuz gribi testi yapin dedim ki cok duyuyorum bu ara sukur negatif cikti.
Hala gribim hala oksurmekten karnim agriyor ama daha iyim

Bende hic icemem. Ama Bi daha yaşamamak adına içerim o derece ağrısı var.
Dr ilaç yazmadı krem fitil hiç olmaz dedi. Artık zeytinyagini tampon yapacam
viks sorsaydın canım benim o kurtarıcı oluyor valla bende ufak var ama eşim baya sıkıntılı o konuda şişliği baya indiriyor yaktığı içinde rahatlatıyo içinde doğal yağlar var ben kullandım bir kaç kere ama bazıları da önermiyor nedense

geçmiş olsn canımm

4 gün falan cok fark etmiyor canim aslinda benim gorunen tarih 23haziran olarak belirlendi ama bakalim bizim oglan ne zaman gelecek :))

Pankek krep vs seyleri de hic sevmem ama yiyemezsem en kötü ihtimal oyle yapacagim mecbur ://

4 gün falan cok fark etmiyor canim aslinda benim gorunen tarih 23haziran olarak belirlendi ama bakalim bizim oglan ne zaman gelecek :))
Tüp bebek doktorumun hesabı öyleydi 24 Haziran. Sata göre 28 haziran. Çünkü 25 günde bi adet oluyordum ben otomatik hesaplayıcıda 28 günü ortaladığı için öyle çıkıyor.bi kaç günden bişey olmaz ilkhaftalsrda stres oluyo insan

Kremim yok cnm ya daha öncede çıkıyordu ama bu sefer felaket umursayip da Dr. A da gitmedim. Zeytinyagini içmek için mi sürmek için mi

Şu an nasıl müdahale edebilirim bu ağrının geçmesi icin
Hamileligin ilk üc ayi icinde yasadim.ben bu durumu deliriyordum agrisi cildirtir insanı ki artik kasiklarima agri giriyordu düsün doktorum ilac verdi kisa sureli onu icince bir kere ciktim rahatladim. Sonrasında cok dikkat ettim ama kayisilarim hep suda durur zeytinyagli salata yerim ictigim suyun haddi hesabi yok ve en onemlisi yururum bol.bol onun sayesinde birdaha olmadi.cok sükür acini gercekten paylastim suan ://

Deneyimli anneler yardım pliizzz :) uyku tulumu öneriyor musunuz araştırıyorum biraz da hangi marka olsun bacak kısmı pantolon gibi mi yoksa torba gibi mi olsun ne kadar kalın olsun kafam karıştı biraz fikir verirsiniz diye buraya koştum

Benim sata göre 23 haziran ultrasona göre 25 yada 26 haziran diyor doktorum ilk haftalarda stres oluyordum bende ama simdi zamaninda gelsinde bir gun gec bir gun erken farketmez :)

Son düzenleme:
Cok ise yariyor dediler bana deneyimli arkadaslarim ama bacak kısmınin dar olmamasi lazim cocugun bacaklarini kasmayacak yani onemli olan durum o ben henüz almadim ama arastirip bakacagim :)

Cok ise yariyor dediler bana deneyimli arkadaslarim ama bacak kısmınin dar olmamasi lazim cocugun bacaklarini kasmayacak yani onemli olan durum o ben henüz almadim ama arastirip bakacagim :)
Ben de hep güzel yorumlar okudum canım altı torba gibi olanları tercih etmeyi düşünüyorum ben de ama danışmak istedim bı de nerden alayım bilemedim marka falan araştırdın mı yada öneri aldın mı kullananlardan

Hepsinin aldigi yer farkli hepside cok memnun o yuzden markaya kendim karar verecegim bende torba tarzi olanlari ıstiyorum acikcasi ama marka onerisi varsa burdan alalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…