Dün bebek ziyaretine gittim. arkadaşın 2. çocuğu. gece çok güzel uyuduğunu anlattı. ben de ona kaldırmıyor musun 2 saatte bir dedim. kaldırmıyorum, tavsiye de etmiyorum dedi. Diğer arkadaşta (1 yaşında bebeği) doktor tavsiyesi üzerine kaldırdığını, şimdi de bölünmeden uyumaya alıştıramadığını anlattı. O da asla kaldırma dedi yani. Bir tarafta tecrübeli anneler, bir tarafta doktorlar.. hangisini seçeyim bilemedim
Dün bebek ziyaretine gittim. arkadaşın 2. çocuğu. gece çok güzel uyuduğunu anlattı. ben de ona kaldırmıyor musun 2 saatte bir dedim. kaldırmıyorum, tavsiye de etmiyorum dedi. Diğer arkadaşta (1 yaşında bebeği) doktor tavsiyesi üzerine kaldırdığını, şimdi de bölünmeden uyumaya alıştıramadığını anlattı. O da asla kaldırma dedi yani. Bir tarafta tecrübeli anneler, bir tarafta doktorlar.. hangisini seçeyim bilemedim
Özellikle ilk 1 ay 40 gün kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten 3. ayla beraber ne yaparsanız yapın o bebek memeyi tamamen bırakana kadar kendi istediği vakit kalkıyor. Oğlum 2 yaşında bıraktı memeyi ondan sonra kesintisiz uyumaya başladı.
Deneyimli anneler yardım pliizzz :) uyku tulumu öneriyor musunuz araştırıyorum biraz da hangi marka olsun bacak kısmı pantolon gibi mi yoksa torba gibi mi olsun ne kadar kalın olsun kafam karıştı biraz fikir verirsiniz diye buraya koştum
Deneyimli anneler yardım pliizzz :) uyku tulumu öneriyor musunuz araştırıyorum biraz da hangi marka olsun bacak kısmı pantolon gibi mi yoksa torba gibi mi olsun ne kadar kalın olsun kafam karıştı biraz fikir verirsiniz diye buraya koştum
Kesinlikle 2 saatte bir kaldırılıp emzirilmeli kaldırmayıp uyuyacağına zannetmek tamamen yanlış ne zaman isterlerse ozaman uyanıyorlar ister kaldır ister kaldırma
viks sorsaydın canım benim o kurtarıcı oluyor valla bende ufak var ama eşim baya sıkıntılı o konuda şişliği baya indiriyor yaktığı içinde rahatlatıyo içinde doğal yağlar var ben kullandım bir kaç kere ama bazıları da önermiyor nedense
Hala halsiz olan varmı benim gibi yaaa bir türlü enerjim yerine gelmiyor hamileliğin çoğu gitti azı kaldı sürekli yatma isteği öğlende uyuya kalma hala devam ediyor üzerimden tır geçmiş gibi geziyorum tüm gün
Hamileligin ilk üc ayi icinde yasadim.ben bu durumu deliriyordum agrisi cildirtir insanı ki artik kasiklarima agri giriyordu düsün doktorum ilac verdi kisa sureli onu icince bir kere ciktim rahatladim. Sonrasında cok dikkat ettim ama kayisilarim hep suda durur zeytinyagli salata yerim ictigim suyun haddi hesabi yok ve en onemlisi yururum bol.bol onun sayesinde birdaha olmadi.cok sükür acini gercekten paylastim suan ://
Evt cnm daha öncede vardı bende oluyordu bazen kanamalı bazen sadece sis oturup kalkamiyordum ama bu sefer ki felaket delirtiyor beni çok kötü olmuş. Ağrısı kalbime vuruyor.
Hala halsiz olan varmı benim gibi yaaa bir türlü enerjim yerine gelmiyor hamileliğin çoğu gitti azı kaldı sürekli yatma isteği öğlende uyuya kalma hala devam ediyor üzerimden tır geçmiş gibi geziyorum tüm gün
Arkadaslar hepinize tesekkurler tek tek alintilayamadim.ama hepinizin dediklerinide yaptim.antibiyotigimi bitirdim nerdeyse.dun gidip 2 serum yedim.bide illa bana domuz gribi testi yapin dedim ki cok duyuyorum bu ara sukur negatif cikti.
Hala gribim hala oksurmekten karnim agriyor ama daha iyim
Kızlarr biz bugün doktora gittik çok şükür bir sorun yok şimdilik kalbine falan baktı özellikle. Baş aşağı pozisyon almış ama korkma serviks uzunluğun iyi erken doğum riskin yok dedi. Yüzünü o kadar uğraştık göstermedi,elleri yüzündeydi,çikolata ye gel bida bakalım dedi çok şükür az da olsa gördük uzun boylu olacak dedi doktor.25+4 tük bugün ultrasona göre 8 gün ilerde çıktı . Boyu 35,5 cm kilosu 900 grm acaba kilosu az mı ??? Burda bir arkadaşın 25+4te kilosu 990 grmdı bütün kuzulara maşallah
Kızlarr biz bugün doktora gittik çok şükür bir sorun yok şimdilik kalbine falan baktı özellikle. Baş aşağı pozisyon almış ama korkma serviks uzunluğun iyi erken doğum riskin yok dedi. Yüzünü o kadar uğraştık göstermedi,elleri yüzündeydi,çikolata ye gel bida bakalım dedi çok şükür az da olsa gördük uzun boylu olacak dedi doktor.25+4 tük bugün ultrasona göre 8 gün ilerde çıktı . Boyu 35,5 cm kilosu 900 grm acaba kilosu az mı ??? Burda bir arkadaşın 25+4te kilosu 990 grmdı bütün kuzulara maşallah
Maşallah kuzuya ama kilo boy kıyaslaması yapman yanlış sonuçta hepimiz aynı kiloda doğurmayacağız doktor sıkıntı yok kilosu iyi dediyse için rahat olsun
Maşallah kuzuya ama kilo boy kıyaslaması yapman yanlış sonuçta hepimiz aynı kiloda doğurmayacağız doktor sıkıntı yok kilosu iyi dediyse için rahat olsun
Teşekkür ederiz güzel teyzemiz :) evet boyuna uzun dedi kilosuna yorum yapmadı . Haklısın bazıları sonradan şaha kalkar gibi kilo alabiliyor. Hem normal doğum istiyorum sıkıntı olmadığı müddetçe az kiloda kalsa da iyi
Neden canım acıyomu? Ben ikisinide vurulduğumda hiç hissetmedim girip çıktığının dahi farkında olmadım sonra kolda bi iki gün ağrı değilde ağırlık hissettim o kadar :)
Benim sata göre 23 haziran ultrasona göre 25 yada 26 haziran diyor doktorum ilk haftalarda stres oluyordum bende ama simdi zamaninda gelsinde bir gun gec bir gun erken farketmez :)
Teşekkür ederiz güzel teyzemiz :) evet boyuna uzun dedi kilosuna yorum yapmadı . Haklısın bazıları sonradan şaha kalkar gibi kilo alabiliyor. Hem normal doğum istiyorum sıkıntı olmadığı müddetçe az kiloda kalsa da iyi