2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dün bebek ziyaretine gittim. arkadaşın 2. çocuğu. gece çok güzel uyuduğunu anlattı. ben de ona kaldırmıyor musun 2 saatte bir dedim. kaldırmıyorum, tavsiye de etmiyorum dedi. Diğer arkadaşta (1 yaşında bebeği) doktor tavsiyesi üzerine kaldırdığını, şimdi de bölünmeden uyumaya alıştıramadığını anlattı. O da asla kaldırma dedi yani. Bir tarafta tecrübeli anneler, bir tarafta doktorlar.. hangisini seçeyim bilemedim

Özellikle ilk 1 ay 40 gün kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten 3. ayla beraber ne yaparsanız yapın o bebek memeyi tamamen bırakana kadar kendi istediği vakit kalkıyor. Oğlum 2 yaşında bıraktı memeyi ondan sonra kesintisiz uyumaya başladı.

Canım kalınlığını sen kendi evinin durumuna göre ayarlarsın. Bacaklı olanları kullanmıştım.

Ben kullanmadım oğluma canım oglum çabuk terleyen biri normal gecelikle yatınca bile terledigi icin kullanmadim kullananlar ne der bilemiyorum tabi

Ben oğluma 1 yaşında felan kullandım daha öncesi gerekmedi pantolon gibi aldım yaşadığın yere göre evinin sıcaklığına göre kalınlığını seç bence

Kesinlikle 2 saatte bir kaldırılıp emzirilmeli kaldırmayıp uyuyacağına zannetmek tamamen yanlış ne zaman isterlerse ozaman uyanıyorlar ister kaldır ister kaldırma

Ay hiç sormayı unuttum canm ya eczane yakın bi oraya sorayim

Hala halsiz olan varmı benim gibi yaaa bir türlü enerjim yerine gelmiyor hamileliğin çoğu gitti azı kaldı sürekli yatma isteği öğlende uyuya kalma hala devam ediyor üzerimden tır geçmiş gibi geziyorum tüm gün

Evt cnm daha öncede vardı bende oluyordu bazen kanamalı bazen sadece sis oturup kalkamiyordum ama bu sefer ki felaket delirtiyor beni çok kötü olmuş. Ağrısı kalbime vuruyor.

Ben cnm. Çok halsizlik var dediğin gibi sürekli uyku hali

Canımmm çok geçmiş olsun şimdi nasılsımn

Kızlarr biz bugün doktora gittik çok şükür bir sorun yok şimdilik kalbine falan baktı özellikle. Baş aşağı pozisyon almış ama korkma serviks uzunluğun iyi erken doğum riskin yok dedi. Yüzünü o kadar uğraştık göstermedi,elleri yüzündeydi,çikolata ye gel bida bakalım dedi çok şükür az da olsa gördük uzun boylu olacak dedi doktor.25+4 tük bugün ultrasona göre 8 gün ilerde çıktı . Boyu 35,5 cm kilosu 900 grm acaba kilosu az mı ??? Burda bir arkadaşın 25+4te kilosu 990 grmdı bütün kuzulara maşallah

Maşallah kuzuya ama kilo boy kıyaslaması yapman yanlış sonuçta hepimiz aynı kiloda doğurmayacağız doktor sıkıntı yok kilosu iyi dediyse için rahat olsun

Maşallah kuzuya ama kilo boy kıyaslaması yapman yanlış sonuçta hepimiz aynı kiloda doğurmayacağız doktor sıkıntı yok kilosu iyi dediyse için rahat olsun
Teşekkür ederiz güzel teyzemiz :) evet boyuna uzun dedi kilosuna yorum yapmadı . Haklısın bazıları sonradan şaha kalkar gibi kilo alabiliyor. Hem normal doğum istiyorum sıkıntı olmadığı müddetçe az kiloda kalsa da iyi

Aşımın 2.dozu var resmen çocuk gibi gitmek istemiyorum. 1 saat 1 saat erteliyorum
Neden canım acıyomu? Ben ikisinide vurulduğumda hiç hissetmedim girip çıktığının dahi farkında olmadım sonra kolda bi iki gün ağrı değilde ağırlık hissettim o kadar :)

Benim sata göre 23 haziran ultrasona göre 25 yada 26 haziran diyor doktorum ilk haftalarda stres oluyordum bende ama simdi zamaninda gelsinde bir gun gec bir gun erken farketmez :)
Benim zaten o günlere bekletmez doktorum Haziran'ın ilk haftasından bahsediyordu duruma göre 37. Hafta bitiminden sonra sezaryen olacağı için

Aynen öyle sağlıklı olsun dediğin gibi normal doğumda çok kilolu olmaması lazım . Sağlıkla doğuralım minnakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…