2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benim 24. Haftamın sonunda 33 cm 700 gramdı doktor çok iyi dedi bence takma herkes farklı kiloda biri 15 kilo almıştır bebeği bu haftada bi buçuk kilo olur biri 3 kilo almıştır bebeği 500 gram olur yada tam tersi sen doğru beslen gerisini boşver sayılar değişir :)

Benim zaten o günlere bekletmez doktorum Haziran'ın ilk haftasından bahsediyordu duruma göre 37. Hafta bitiminden sonra sezaryen olacağı için
Senin kesin sezeryanmi belli mi ? Benim henüz belli olan bir durum yok temennim normal olmasi yönünde ama bebek saglikli olsunda nasil gelirse gelsin

Evt cnm daha öncede vardı bende oluyordu bazen kanamalı bazen sadece sis oturup kalkamiyordum ama bu sefer ki felaket delirtiyor beni çok kötü olmuş. Ağrısı kalbime vuruyor.
Canım illa bir ilaci vardir ki bana vermislerdi doktoruna sor boyle gecmez bu insanin canina okur valla

Senin kesin sezeryanmi belli mi ? Benim henüz belli olan bir durum yok temennim normal olmasi yönünde ama bebek saglikli olsunda nasil gelirse gelsin
Evet canım kesin sezaryen olacak öncesinde miyom ameliyatı oldum aynı sezaryen gibi o yüzden mecburiyetten. Doğum şekli önemli değil sağ Salim doğuralım da

Canım illa bir ilaci vardir ki bana vermislerdi doktoruna sor boyle gecmez bu insanin canina okur valla
Ben bu sabah saglikocagi yakın diye gitmiştim pek bişey bilmiyor. Şimdi genel cerrah gidecem. Az önce ağrısından ağladım midemi bulandırıyor artık bişey yiyemiyorum

Bizimki 21+3 te 450 gr idi 24cmdi simdi kac olmustur bilmiyorum ama doktorum kiyaslamayin kimseyle demisti zaten ilerde yada geride olursa solerler onun disinda endiselenecek birsey yok:)

Ben bu sabah saglikocagi yakın diye gitmiştim pek bişey bilmiyor. Şimdi genel cerrah gidecem. Az önce ağrısından ağladım midemi bulandırıyor artık bişey yiyemiyorum
Lanet birsey o ben sadece 1 hafta cektim 2. Gun sonunda kosa kosa acile gittim agliyordum durmadan acidan cok sukur ondan sonra hic tekrar etmedi umarim sizin de gecer bian once ://

Kuzum kilosunu ve boyunu kimseyle kiyaslama her bebegin gelisimi farklidir bizim oglan 21+3 te 450 gr 24cmdi burdaki arkadaslara gore benimkinin de kilosu az ama ben hic sıkıntı etmedim o durumu cunku doktorum herşeyi normal dedi masallah tüm bebislere yarin bizde bizimkini görmeye çalışacağız detaylida insallah insallah temiz haberlerle geliriz

Canım sağlıklı olmaları önemli kiloları zaten bı Aralık şeklinde normal kabul ediliyor o yüzden takma lütfen kafana o arkadas da benim ama bu durum benimkinin tombisligi de olabilir :)))))

İnşşş iyi haberlerle gelirsin kuzummm :) anne yüreği işte bebeği iyi olsun istiyor

Canım sağlıklı olmaları önemli kiloları zaten bı Aralık şeklinde normal kabul ediliyor o yüzden takma lütfen kafana o arkadas da benim ama bu durum benimkinin tombisligi de olabilir :)))))
Hahah o arkadaş sensin de miii maşallah canım seninkine de doktor kilosuna bişey demedi ben o yüzden tedirgin oldum inş normal doğumu sağ salim yapabileceğimiz kadar kilo alsınlar :)

Evet biraz daha rahatladım. Yani ben yememe içmeme olabildiğince de dikkat ediyorum elimden geleni yapıyorum sonuçta değil mi gerisi bebişlere kalmış :) inş hepsi sağlıcakla gelsinler dee

Hahah o arkadaş sensin de miii maşallah canım seninkine de doktor kilosuna bişey demedi ben o yüzden tedirgin oldum inş normal doğumu sağ salim yapabileceğimiz kadar kilo alsınlar :)
Aynen canım önemli olan sağlıklı olmaları ve sağlıkla dünyaya getirebilecek olmamız

Ben ilk dozu pazartesi yaptırdım hala geceleri acı çekiyorum kaç kere kolumum üstüne yattıgım için acısından uyandım terse döndüm :/
inş. 2. doz okdr kötü etkilemez cnm..
Beni zerre etkilemedi ya herkeste farkli oluyor demekki ikinci dozda 1 hafta sonra ama hic takmiyorum acimadigi icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…