- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
valla canım benimde çok nadir oluyor bulantı. şükrediyorum. çünkü diğer zamnlarda daha çok bulantım oluyordu.. burda yemek yapamayana yiyemeyen insanları okuyunca halime şükrediyorum. şanslıyız bence.Bi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
Benim çok nadir ara ara akşam ları oda reflüm war ondan diye tahmin ediyorumBi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
Benım daha çok yenı oldugu için yokBi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
cok gencsin canim ya Allahim kolaylik versinO cani ben vermdim ben alacam ama bu kes sezeryan olup baglatacam
bel agrisi kasik agrisi gaz sancisi bunlar gebelikte normal canimBelim ortadan ikiye ayrılıyor sanki düşükten korkuyorum kürtaj geçti başımdan
Annem saolsun geliyor ,yapıyor.Annemden başka birinin yemeğini yiyemem,kaynanam çok pis kızlar,her yemeğinden kıl çıkar öyle diyim size,yılda bir defa ocağını siler.O yüzden ben onun evinde birşey yiyip,içmem.Allah yardımcın olsun yaa walrsa yakınlarda annen kayınvaliden en azından kokulara hassasiyer geçene kadar gelip yemeklerini yapsa çok rahat edersin
Allahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yokturBak ben gecen ay bıraktım korunmayı beklıyordum yani belım agrıyordu bı gün bi agrı saplandı ınankı uc gun kendıme gelemedım çok kötüydü geçtii... hamılelıkte bel agrısı ennnn doğaaaal şeyy hiç takılma.. ıkı gebelıkte bel agrısı yasadım
Aman Allah ım iyi ki kendi annen yakınında şükret kızAnnem saolsun geliyor ,yapıyor.Annemden başka birinin yemeğini yiyemem,kaynanam çok pis kızlar,her yemeğinden kıl çıkar öyle diyim size,yılda bir defa ocağını siler.O yüzden ben onun evinde birşey yiyip,içmem.
Şükürler olsun walla ,ama bizi herkes uyarmıştı,”kaynanan çok pis diye “de evim,barkım ayrı diye pek üzerinde durmamıştım.Ama şimdi iki haftada bir gidiyoruz mesela,oturduğum yerden bile kalkamıyorumAman Allah ım iyi ki kendi annen yakınında şükret kız
Canım benim de midem bulanmiyorBi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
bendede arada çok şiddetli batma oluyor sol kasığımda bende çok korkuyorum canım 5+1 im bende
Çok zor bir durum eşin bu konuda anlayışlıysa şannslısın tutturmuyormu burda yiyelim diye hiç yemeğe çağırmadı mıŞükürler olsun walla ,ama bizi herkes uyarmıştı,”kaynanan çok pis diye “de evim,barkım ayrı diye pek üzerinde durmamıştım.Ama şimdi iki haftada bir gidiyoruz mesela,oturduğum yerden bile kalkamıyorum
Amin hepimize annelik zor ama çocuklar hep küçük olunca daha da zor ama iyi ki varlarcok gencsin canim ya Allahim kolaylik versin
Merhaba arkadaşlar benimde sat 15 Eylül test pozitif henüz doktora gitmedim kalp atışı duyan varmı
Ben eşime anlattım canım açık birşekilde ,gözü görecek şekilde de nelerden tiksindiğini gösterdim.Çünkü benim ne kadar temiz,titiz olduğumu biliyor.Kaynanam da yemek istemediğimin farkında,o yüzden kimse ısrar etmiyor.Ben çay bile içmiyorum,kendi çantamda nescafe bulundururum,onu içerim mesela.Temizlik imamdan gelir,bütün gün yatana kadar yapsın temizliğini.Ben hamile halimle dinlene,dinlene yapıyorum,ama yine de yapıyorumÇok zor bir durum eşin bu konuda anlayışlıysa şannslısın tutturmuyormu burda yiyelim diye hiç yemeğe çağırmadı mı
canım cok devam edıyorsa doktora gıt benım ara ara gelıyo duruyo ama cok sıddetlı oluyo kac haftalıksın tam olarakBenimki bir iki saattir hala devam ediyor. Yine dusuk yapmaktan korkuyorum.. Hakkimizda hayirlisi insallah bebeklerimiz iyidir
Haklısın tabi canım bazı erkekler ne olursa olsun annelerine toz kondurmazlar ondan dedim .Ben eşime anlattım canım açık birşekilde ,gözü görecek şekilde de nelerden tiksindiğini gösterdim.Çünkü benim ne kadar temiz,titiz olduğumu biliyor.Kaynanam da yemek istemediğimin farkında,o yüzden kimse ısrar etmiyor.Ben çay bile içmiyorum,kendi çantamda nescafe bulundururum,onu içerim mesela.Temizlik imamdan gelir,bütün gün yatana kadar yapsın temizliğini.Ben hamile halimle dinlene,dinlene yapıyorum,ama yine de yapıyorum
Estagfurullah canim az arayi yumusatmak icin oyle soyledim. Bende bundan onceki topigim polkistik over sendromlu bayanlardi. Oradaki arkadaslarim ile 5gecmesine ragmen hala gorusuruz. Basta bende kendimi yabanci hissederdim. Bazen frekans isi herneyse aramiza hosgeldin :)Yok haşa trip atmak benlik değil benim yapıma ters bi kere gebeliğe hazırlık forumuna bakarsan beni görürsün bir çok kişinin ov testini takip ediyorum özelden ağladığım zamanlarda bile cevapsız bırakmıyorum illaki cevap veriyorum heralde kendim gibi görmek istiyorum herkesi ondandır.
kasıgın agrısa da normal bunlar hamılelıkte olan seyler ben kasık agrısıda cok yasadım normalllll korkmaaa kotu dusunmeeAllahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?