2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
valla canım benimde çok nadir oluyor bulantı. şükrediyorum. çünkü diğer zamnlarda daha çok bulantım oluyordu.. burda yemek yapamayana yiyemeyen insanları okuyunca halime şükrediyorum. şanslıyız bence. umarım böyle devam eder

Allah yardımcın olsun yaa walrsa yakınlarda annen kayınvaliden en azından kokulara hassasiyer geçene kadar gelip yemeklerini yapsa çok rahat edersin
Annem saolsun geliyor ,yapıyor.Annemden başka birinin yemeğini yiyemem,kaynanam çok pis kızlar,her yemeğinden kıl çıkar öyle diyim size,yılda bir defa ocağını siler.O yüzden ben onun evinde birşey yiyip,içmem.

Allahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yoktur

Aman Allah ım iyi ki kendi annen yakınında şükret kız

Aman Allah ım iyi ki kendi annen yakınında şükret kız
Şükürler olsun walla ,ama bizi herkes uyarmıştı,”kaynanan çok pis diye “de evim,barkım ayrı diye pek üzerinde durmamıştım.Ama şimdi iki haftada bir gidiyoruz mesela,oturduğum yerden bile kalkamıyorum

Çok zor bir durum eşin bu konuda anlayışlıysa şannslısın tutturmuyormu burda yiyelim diye hiç yemeğe çağırmadı mı

Çok zor bir durum eşin bu konuda anlayışlıysa şannslısın tutturmuyormu burda yiyelim diye hiç yemeğe çağırmadı mı
Ben eşime anlattım canım açık birşekilde ,gözü görecek şekilde de nelerden tiksindiğini gösterdim.Çünkü benim ne kadar temiz,titiz olduğumu biliyor.Kaynanam da yemek istemediğimin farkında,o yüzden kimse ısrar etmiyor.Ben çay bile içmiyorum,kendi çantamda nescafe bulundururum,onu içerim mesela.Temizlik imamdan gelir,bütün gün yatana kadar yapsın temizliğini.Ben hamile halimle dinlene,dinlene yapıyorum,ama yine de yapıyorum

Haklısın tabi canım bazı erkekler ne olursa olsun annelerine toz kondurmazlar ondan dedim .

Estagfurullah canim az arayi yumusatmak icin oyle soyledim. Bende bundan onceki topigim polkistik over sendromlu bayanlardi. Oradaki arkadaslarim ile 5gecmesine ragmen hala gorusuruz. Basta bende kendimi yabanci hissederdim. Bazen frekans isi herneyse aramiza hosgeldin :)

Kızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek

Allahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yoktur
kasıgın agrısa da normal bunlar hamılelıkte olan seyler ben kasık agrısıda cok yasadım normalllll korkmaaa kotu dusunmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…