2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben sankı tatlı yıyorum cıkolata tarzı seyler yemek ıstıyorum ama tabı bende basındayım daha bellı olmayabılır. Bıraz buyusunler bence bız tahmınler yaparız fotolarından vs :)))

Erkek gibi gidip geldi sanki.bide guzellesmek cirkinlesmek olayi var diyorlar.
Bide idrar rengin aciksa yani su gibiye yakinsa erkek koyuysa kiz diye duymustum.
Sehir efsaneleri cok bu konuda
Ya ben kızımda hıc cırkınlesmedm acaba nasıl oluyo co cırkınlık
Ama ıdrarın rengı su ıcmeye baglı... bıde sag kasık sol kasık olayı var benm kızım soldaydı o kımsede tutmuyor sanırım

kızlar 6. haftamdayım bugun ishal oldum normalmi aranızda olan varmı yada deneyimli bide kasık ağrım var ara ara şiddetli batıyo sol tarafıma
Ilkınde yasadım cooook sıddetlı agla agla ölmüştüm kötü birgündü... hemen patates haşla ye muz ye geçmezse gidersin doktora bollll su ıc

Bazilarimiz ishal bazilarimiz kabiz olabiliyor ilk 3ayda. Sonrasinda kabizlik oluyor genelde . normal canim yengemde senin gibiydi baslarda kilo bile vermisti.
Saoll canım ins oledir korkuyorum boş gebeliktir diye hep bi sebep arıyorum sadece kese gördüm ins kkalp atışında görürsem biraz rahatliycam

kimseye söylememeye biz dayanamadık annem beni çok zorluyor söylücem diye bazen acaba erken mi söylemişim diyorum ama
Haa evet valla iyi dayandım ama bende cumartesi günü söylicek gibiyim annem haftaya taşıncak çünkü ben hiç bişey yapamıcam üstüme gelcek en iyisi söylemek oturturlar beni hiç bişey yapmam

Saoll canım ins oledir korkuyorum boş gebeliktir diye hep bi sebep arıyorum sadece kese gördüm ins kkalp atışında görürsem biraz rahatliycam
Canım sende ben gibi çok evham yapıyosun ama görüceksin bebeğide kalp atışıda merak etme. Bende acaba boş gebelikmidir diye düşündüm ama değilmiş bak :)

Bende test yapana kadar içtim sonra bazen günde 1-2 tane bazı günler hiç içmedim tabi kolay olmadı dr gidip keseyi görene kadar ilk hamileliğimde de öyle olmuştu sonra tak diye kestim cumadan beri hiç içmedim sanki duman doğruca bebeğe gidiyor gibi geliyor sende öyle düşün ama kendine eziyet durumu a getirme mahrum gibi hissetme o kadar azaltmanda güzel bıracaksın inş

Buarada yazamadım kızlar, biz de duyduk kalp atışını dün

Ne kadar güzel bir ses olduğunu anlatamam size, Allah duymayan herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Gözün aydın canım
Miniğin boyu kaç mm di kalbini duyduğunuzda hafta herkesde farklı oluyor ama belki belli büyüklüğe gelince duyuluyordur

Gözün aydın canım
Miniğin boyu kaç mm di kalbini duyduğunuzda hafta herkesde farklı oluyor ama belki belli büyüklüğe gelince duyuluyordur

Darısı başınıza canım, ben unutmuşum boyunu sormayı ultrason kağıdında yazan ölçü de 0.31cm ama bence bebeğin boyunu değil de enini ölçmüş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…