Ben yapmadim yuzuk bi yapayim bakayim.Bende
bende kız hıssedıyorum tabııııı önce saglık ama ben kız delisiyimmmmAhaaaa sol meme sagdan buyuksemı yenı bır teorı dahaaaa
Valla bu gebelık kuzımdan cook farklı bulantı meme ucuydu bunda komple sankı bırazdan emzırcem okdsr acıyooo bılemıyorum... yuzuge ınanmıorm ama kıme yapsam dogru cıktı
Hibor çok düşük bi ihtimalle potasyumun indüklediği için leke yapabilir ama clexane ın içeriği farklı. Clexane ben de kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullandım kesinlikle öyle bi yan etkisi yok rahatlıkla yapMerhaba gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanımında dişlerde yan etki oluyormuş ben devam etmeyen gebeliğimde 11 hafta kullandım lekeler oluştu derinden ve geçmedi üç ay önce düşük yapmıştım şimdi tekrar hamileyim ve başladım nasıl bir önlem almalıyız acaba kardeşim de hibor kullanmıştı dişleri mahvoldu benimki clexane.
Valla geçen kuzenlerle bulustuk dedım ıcmıceksınızz yanımdaİşte bana destek yok içen ortamdayımbugün söz verdim içmicem kesinlikle bu vicdan azabı çok fena bişey olacak mı korkusu falan...
Yap bakalımBen yapmadim yuzuk bi yapayim bakayim.
Evet benimde kizimda bulanti yoktu memeciklerde agri yoktu kasik agrim.bel agrim yoktu.
Bakalim hayirlisi sağlıkla.gelsin fasulyeler
Cevabınız için çok teşekkür ederimHibor çok düşük bi ihtimalle potasyumun indüklediği için leke yapabilir ama clexane ın içeriği farklı. Clexane ben de kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullandım kesinlikle öyle bi yan etkisi yok rahatlıkla yap
düşünce önemli valla. ayyy sağ göğsüm sancılanıyo belirtiler kayboldu diye korkuyodum heralde sevindi kuzum sigarayı bırakmamaValla geçen kuzenlerle bulustuk dedım ıcmıceksınızz yanımdatabı hadı be falan ama sonuc yanımda ıcmedılerrrr ohhh miss :) ben calısırken ıs arkadasım hamıleydı aynı ofısı kullanıyorduk valla hıc yanında ıcmemıstım ıcsem oda bozulurdu yanı bende oyle bısey yapamazdım
Eğer çok ağrın ve enfeksiyon kaynağı varsa kar zar hesabı yapıp antibiyotik kullanmn daha yararlı olabilir ilk 3 ay organ gelişim dönemi pek önerilmiyor ama bebeğe zarar vermeyen ilaçlar var. 4. Ayda kullanmanın daha guvenliHrmde ne biçim ağrı dsyanamıycak kadar köötüüü ve kaç gündür sadece aglamakla geçiyor buğün diş dr unagöründüm şuan bişey yapamayız dedi zaten bebek senden kalsitum aldığı için daha çok ağrı oluyor dedi gargara dişinda hiç bişey ama dayanamıyom günlerim zehir gibi dişve baş ağrısıyla geçiyor
Erkek gibi gidip geldi sanki.bide guzellesmek cirkinlesmek olayi var diyorlar.Yap bakalımamiinnnnnn
Bende senin gibi hiç tatlı sevmememe rağmen aşırı tatlı tüketiyordum ve kızım oldu :) 2014 Nisan doğumlu.Haha kunefede koptm olsada yesekkızın mı var oğlun mu?
Ben asırı tatlıcı cıkolataxı oldum kı ben hııııc sevmezdımmmm kızım oldu :) sımdıde sankı tatlıya dusuyorum bakalım ne olcak
Hmm ne zamn gitmeyi düşünüyorsunuz gecen sefer 7.haftada duymuştum sanırım tam hatırlayamıyorum gidip ol dönmek istemiyorum ilk kalp afişini duymaya gitmek istiyorum
Canım moralini hiç bozma okurken aklıma @Elanur4206 veyesil_87 geldi onlarada Dr lar çok olumsuz yorumlar yaptı başka Dr farklı söyledi şimdi ikisininde sağlıklı gebelikleri çok şükür inan şeninde öyle olur kendini yeme hemen başka Dr a git inş risk yoktur
Neye nasıl dayanıyorum kuzum :)nasıl dayanıyorsun :)
Kızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek
kimseye söylememeyeNeye nasıl dayanıyorum kuzum :)
Adetime 3 gün var ve böyle çıktı daha kan veremedim cuma günü vereceğim sizce var mi
Bazilarimiz ishal bazilarimiz kabiz olabiliyor ilk 3ayda. Sonrasinda kabizlik oluyor genelde . normal canim yengemde senin gibiydi baslarda kilo bile vermisti.kızlar 6. haftamdayım bugun ishal oldum normalmi aranızda olan varmı yada deneyimli bide kasık ağrım var ara ara şiddetli batıyo sol tarafıma
Bede 4 gün önce oldum hem ishal hem kusma mahvolmuştum geçmiş olsun bol su içkızlar 6. haftamdayım bugun ishal oldum normalmi aranızda olan varmı yada deneyimli bide kasık ağrım var ara ara şiddetli batıyo sol tarafıma
Sağol canım inşallahBenim de böyleydi inş. sende güzel haberini alırsın kan verdiğinde :):)
Bende kabızdım . Şimdi ishale döndükızlar 6. haftamdayım bugun ishal oldum normalmi aranızda olan varmı yada deneyimli bide kasık ağrım var ara ara şiddetli batıyo sol tarafıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?