2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yapmadim yuzuk bi yapayim bakayim.
Evet benimde kizimda bulanti yoktu memeciklerde agri yoktu kasik agrim.bel agrim yoktu.
Bakalim hayirlisi sağlıkla.gelsin fasulyeler

Hibor çok düşük bi ihtimalle potasyumun indüklediği için leke yapabilir ama clexane ın içeriği farklı. Clexane ben de kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullandım kesinlikle öyle bi yan etkisi yok rahatlıkla yap

İşte bana destek yok içen ortamdayım bugün söz verdim içmicem kesinlikle bu vicdan azabı çok fena bişey olacak mı korkusu falan...
Valla geçen kuzenlerle bulustuk dedım ıcmıceksınızz yanımda tabı hadı be falan ama sonuc yanımda ıcmedılerrrr ohhh miss :) ben calısırken ıs arkadasım hamıleydı aynı ofısı kullanıyorduk valla hıc yanında ıcmemıstım ıcsem oda bozulurdu yanı bende oyle bısey yapamazdım

Cevabınız için çok teşekkür ederim herşeye razıyız evlatlarımız sağlıkla gelsin İnşâAllah bizde iyi olalım da sağlıkla büyütelim biraz daha rahatladım çok sağolun

düşünce önemli valla. ayyy sağ göğsüm sancılanıyo belirtiler kayboldu diye korkuyodum heralde sevindi kuzum sigarayı bırakmama

Eğer çok ağrın ve enfeksiyon kaynağı varsa kar zar hesabı yapıp antibiyotik kullanmn daha yararlı olabilir ilk 3 ay organ gelişim dönemi pek önerilmiyor ama bebeğe zarar vermeyen ilaçlar var. 4. Ayda kullanmanın daha guvenli

Haha kunefede koptm olsada yesek kızın mı var oğlun mu?
Ben asırı tatlıcı cıkolataxı oldum kı ben hııııc sevmezdımmmm kızım oldu :) sımdıde sankı tatlıya dusuyorum bakalım ne olcak
Bende senin gibi hiç tatlı sevmememe rağmen aşırı tatlı tüketiyordum ve kızım oldu :) 2014 Nisan doğumlu.
Şimdi de tatlı istemiyor canım, henüz başındayız ama ilk hamileliğimden çok farklı.

Hmm ne zamn gitmeyi düşünüyorsunuz gecen sefer 7.haftada duymuştum sanırım tam hatırlayamıyorum gidip ol dönmek istemiyorum ilk kalp afişini duymaya gitmek istiyorum

31 ekim için randevu aldım ama daha öncesinde acile gidip kan vericem - ilk kan testi için acile gitmiştim 2 hafta sonra gel dediler belki oraya gittigimdede bu sefer bakarlar ultrasondan :)

pinar0 evet canim haftasonu ikizlerim icin yapisik dediler aralarinda zar yok dediler 3gunum zindan oldu pazarteei gebeligi sonlandirmaya dogru gidiyorsuk. Ultrason tekrardan cekildi her sey yolunda denildi keseleri varmis. Umitsiz olma . Allah onlari dunyaya getirmeni istiyorsa biz araciyiz . senin durumundabi arkadasim vardi kurumda normal dogumla nur topu gibi bi oglu oldu . boyle bir durumunun olursa fazla hareketi yasakloyor o kadar. Allah buyuktur canim icini ferah tut

kızlar 6. haftamdayım bugun ishal oldum normalmi aranızda olan varmı yada deneyimli bide kasık ağrım var ara ara şiddetli batıyo sol tarafıma

İnşallah kendi doktorun bi sorun olmadığını söyler, çevremde gördüğüm duyduğum kadarıyla çogu doktorun fikirleri bile çok değişken... yanılmış olmasını diliyorum senin için gerçekten üzüldüm :/

kızlar 6. haftamdayım bugun ishal oldum normalmi aranızda olan varmı yada deneyimli bide kasık ağrım var ara ara şiddetli batıyo sol tarafıma
Bazilarimiz ishal bazilarimiz kabiz olabiliyor ilk 3ayda. Sonrasinda kabizlik oluyor genelde . normal canim yengemde senin gibiydi baslarda kilo bile vermisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…