2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim zaten mide ağrılarım oluyor yani içsem daha zararı var yararı yok yazık acıyorum yavruma niye mahrum kalsın ki temiz havadan

Aynen benimde bazen çok kuvvetli sızı hissediyorum oğlum bazen çok sıkı sarılıyor bişey de diyemiyorum çok acıyolar

Eklentiler

• IMG_20181017_095133.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
  • BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    8 KB · Görüntüleme: 47
Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
Ooo maşallah ben 30 kilo aldım çok aldım sanıyordum meğer az almışım
Ay gençlik başka tabi metabolizma yavaşlıyor bende çok kısa sürede vermiştim şimdi çok zorlar almayalım inş

2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canım

Hayırlı olsun hoşgeldin Doğum tarihlerimiz aynı sat 10 eylüldü ama aşılama tarihine göre sat 6 eylüle kaydırıldı Dr a gittinizmi bebeği gördünüzmü

İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginim
Hiiiç kendin strese sokma zor biliyorum olacağı varsa yatarkende olur Allah ın takdiri olumlu düşün sadece çoğumuz sadece keseyi gördük bilemeyiz hangimizinki boş gebelik onu düşünürsen süreklli miniğin sağlığını bike bozarsın.

Allahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yoktur
Ayaklarının altına iki yastık koy sırtüstü dinlen canım

Bu hafta kötü geçtııı valla ıhlamur meyvelerle ıyılestım.. bıde mıgdem arada bulanıyo aksam yemek yıyemedım esım mısır patlattı gömdüm
benimde mide yanmalarım oluyo yavastan. belki büyüdükçe kendini belli ediyo bebiş biz daha yolun başındayız :)

Canım sende ben gibi çok evham yapıyosun ama görüceksin bebeğide kalp atışıda merak etme. Bende acaba boş gebelikmidir diye düşündüm ama değilmiş bak :)
Aynen öle canım ben iki ay önce bir düşük yaşadım hala onun psikolojisi var bende o yüzden evhamli oldum ins öle olur bende duyarım canım

Benim zaten mide ağrılarım oluyor yani içsem daha zararı var yararı yok yazık acıyorum yavruma niye mahrum kalsın ki temiz havadan
Neyse ilerleyen cevaplarında okudum zaten bırakmışsın canım benim ,herşey yolunda kanımız ciğerimiz tertemiz

Aynen öle canım ben iki ay önce bir düşük yaşadım hala onun psikolojisi var bende o yüzden evhamli oldum ins öle olur bende duyarım canım
Sağlıklı gebelik geçirmeme deneyimi olan herkeste oluyor galiba bu korku. Bende de var acaba yine boş gebelikmişiz diye. Allah hayırlısını versin. Sağlıklıysa tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…