Bende test yapana kadar içtim sonra bazen günde 1-2 tane bazı günler hiç içmedim tabi kolay olmadı dr gidip keseyi görene kadar ilk hamileliğimde de öyle olmuştu sonra tak diye kestim cumadan beri hiç içmedim sanki duman doğruca bebeğe gidiyor gibi geliyor sende öyle düşün ama kendine eziyet durumu a getirme mahrum gibi hissetme o kadar azaltmanda güzel bıracaksın inş
Benim birtane oğlum var onda bir belirtim olmadan öğrenmiştim. Sonradan başlamıştı belirtiler. Şimdi göğüslerim kaç haftadır aşırı hassas sanki yeni çıktıkları dönmedeki gibi hatta bazen emzirdiğimiz dönemde süt inince hissederdik ya öyle oluyor
2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora
Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
Ooo maşallah ben 30 kilo aldım çok aldım sanıyordum meğer az almışım
Ay gençlik başka tabi metabolizma yavaşlıyor bende çok kısa sürede vermiştim şimdi çok zorlar almayalım inş
2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora
İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginim
Daha önce Ağustos 2012 anneleri olarak burada çok paylaşımlarınız oldu. İlk bebeğimdi ve bu topikten bebeğimi buyuturken çok şey öğrendim. Eminim yine en yakınımıza anlatamadığımiz sorunlarımızı üzüntülerimizi birbirimize destek çıkarak atlatacagiz.
Beni de listeye ekler misiniz? Feeling07
Yaş. 34
Sat.06.09.2018
İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginim
Hiiiç kendin strese sokma zor biliyorum olacağı varsa yatarkende olur Allah ın takdiri olumlu düşün sadece çoğumuz sadece keseyi gördük bilemeyiz hangimizinki boş gebelik onu düşünürsen süreklli miniğin sağlığını bike bozarsın.
Allahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yoktur
cumartesi günü görünür dedi bakalım gidicez nasipse. Adet olacakmışım gibi ağrı oluyo ara ara sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum doktor normal olduğunu kanama olursa ihmal etme gel dedi.
Canım sende ben gibi çok evham yapıyosun ama görüceksin bebeğide kalp atışıda merak etme. Bende acaba boş gebelikmidir diye düşündüm ama değilmiş bak :)
Sağlıklı gebelik geçirmeme deneyimi olan herkeste oluyor galiba bu korku. Bende de var acaba yine boş gebelikmişiz diye. Allah hayırlısını versin. Sağlıklıysa tamamına erdirsin.