Benim zaten mide ağrılarım oluyor yani içsem daha zararı var yararı yok yazık acıyorum yavruma niye mahrum kalsın ki temiz havadanBende test yapana kadar içtim sonra bazen günde 1-2 tane bazı günler hiç içmedim tabi kolay olmadı dr gidip keseyi görene kadar ilk hamileliğimde de öyle olmuştu sonra tak diye kestim cumadan beri hiç içmedim sanki duman doğruca bebeğe gidiyor gibi geliyor sende öyle düşün ama kendine eziyet durumu a getirme mahrum gibi hissetme o kadar azaltmanda güzel bıracaksın inş
Aynen benimde bazen çok kuvvetli sızı hissediyorum oğlum bazen çok sıkı sarılıyor bişey de diyemiyorum çok acıyolarBenim birtane oğlum var onda bir belirtim olmadan öğrenmiştim. Sonradan başlamıştı belirtiler. Şimdi göğüslerim kaç haftadır aşırı hassas sanki yeni çıktıkları dönmedeki gibi hatta bazen emzirdiğimiz dönemde süt inince hissederdik ya öyle oluyor
3 gün kala testin nasıldı canim bundan net miydiben kusuyordum adetime 1 hafta varken 3 gün kala test yaptım.
Ben 30 kilo almıştım şimdide bulantım YÖK iştahım açık başladım şimdiden kilo almaya malesefKizlar ben çok kilo alıyorum ilk hamileliğin de çok kilo alan varmi ben.ccok kilo almak istemiyorum
Ooo maşallah ben 30 kilo aldım çok aldım sanıyordum meğer az almışımBen ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canım2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora
İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginimHayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canım
Hayırlı olsun hoşgeldin Doğum tarihlerimiz aynı sat 10 eylüldü ama aşılama tarihine göre sat 6 eylüle kaydırıldı Dr a gittinizmi bebeği gördünüzmüMerhaba hanimlar
Daha önce Ağustos 2012 anneleri olarak burada çok paylaşımlarınız oldu. İlk bebeğimdi ve bu topikten bebeğimi buyuturken çok şey öğrendim. Eminim yine en yakınımıza anlatamadığımiz sorunlarımızı üzüntülerimizi birbirimize destek çıkarak atlatacagiz.
Beni de listeye ekler misiniz?Feeling07
Yaş. 34
Sat.06.09.2018
Kaçıncı bebek. 2
Yaşadığım şehir. Izmir
Hiiiç kendin strese sokma zor biliyorum olacağı varsa yatarkende olur Allah ın takdiri olumlu düşün sadece çoğumuz sadece keseyi gördük bilemeyiz hangimizinki boş gebelik onu düşünürsen süreklli miniğin sağlığını bike bozarsın.İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginim
2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora
Ayaklarının altına iki yastık koy sırtüstü dinlen canımAllahtan sadece bel ağrım oluyo kasık ağrım öyle çok fazla yok bel ağrım sanki dersin ağır bişey kaldırmışım tutulmuş gibi hiçböyle olmamıştım inşallah kötü bişey yoktur
cumartesi günü görünür dedi bakalım gidicez nasipse. Adet olacakmışım gibi ağrı oluyo ara ara sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum doktor normal olduğunu kanama olursa ihmal etme gel dedi.4 gün sonra gidin kese için
Bu hafta kötü geçtııı valla ıhlamur meyvelerle ıyılestım.. bıde mıgdem arada bulanıyo aksam yemek yıyemedım esım mısır patlattı gömdümniye kuzu hayırdır
çalışıyom kuzum eve gidince yaparım azaldı çok şükürAyaklarının altına iki yastık koy sırtüstü dinlen canım
benimde mide yanmalarım oluyo yavastan. belki büyüdükçe kendini belli ediyo bebiş biz daha yolun başındayız :)Bu hafta kötü geçtııı valla ıhlamur meyvelerle ıyılestım.. bıde mıgdem arada bulanıyo aksam yemek yıyemedım esım mısır patlattı gömdüm
Evet canım boyu olamazDarısı başınıza canım, ben unutmuşum boyunu sormayıultrason kağıdında yazan ölçü de 0.31cm ama bence bebeğin boyunu değil de enini ölçmüş sanki.
Aynen öle canım ben iki ay önce bir düşük yaşadım hala onun psikolojisi var bende o yüzden evhamli oldum ins öle olur bende duyarım canımCanım sende ben gibi çok evham yapıyosun ama görüceksin bebeğide kalp atışıda merak etme. Bende acaba boş gebelikmidir diye düşündüm ama değilmiş bak :)
Neyse ilerleyen cevaplarında okudum zaten bırakmışsın canım benim ,herşey yolunda kanımız ciğerimiz tertemizBenim zaten mide ağrılarım oluyor yani içsem daha zararı var yararı yok yazık acıyorum yavruma niye mahrum kalsın ki temiz havadan
Sağlıklı gebelik geçirmeme deneyimi olan herkeste oluyor galiba bu korku. Bende de var acaba yine boş gebelikmişiz diye. Allah hayırlısını versin. Sağlıklıysa tamamına erdirsin.Aynen öle canım ben iki ay önce bir düşük yaşadım hala onun psikolojisi var bende o yüzden evhamli oldum ins öle olur bende duyarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?