2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Neyse ilerleyen cevaplarında okudum zaten bırakmışsın canım benim ,herşey yolunda kanımız ciğerimiz tertemiz
evet canım ağrılarım oluyodu içtiğimde korktum bebeğimden önemli değil sonuçta tamam içip sağlıklı doğuran var ama ben kendimde o şansı görmüyorum ben içmedim küvöze girdi içenler aldı gitti hastaneden çok ağlamıştım bu nasıl adalet diye ama vicdan olarak içmediğim için rahattım

İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginim
Benim de üç kaybım var
Psikoloğuma korkularımdan bahsettim
Bana diyor ki beynine ne gelirse vücut ona uyar dedi
Bebekle konuşup hayal kurmayı sesli söylemeyi çalıştık

2 gündür inanılmaz burun tıkanıklığı yaşıyorum ama iliadin vs gibi burun spreyleri kullanamıyoruz değil mi nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum

Sağlıklı gebelik geçirmeme deneyimi olan herkeste oluyor galiba bu korku. Bende de var acaba yine boş gebelikmişiz diye. Allah hayırlısını versin. Sağlıklıysa tamamına erdirsin.
Amin canım aynen öle bekliyip gorucez yinede 6 yaşında bir kızım var Rabbime sukur

Bişey soruyorum her cevap geliyor bir benim mesajda yok, benim doktora gitme durumum olsa şu dk durmam ama gidemiyorum yoğunluktan en azından gidene kadar içimi ferahlatacak bi ccevap arıyorum ama gerildim ya ferahlamak yerine.

Ya çok aktif grup ben de yetişemiyorum hepsini okumaya çalışıyorum ama hepimizin en heyecanlı günleri stres yapma sen cevap gelmediyse yine sor canım kesin gözden kaçmıştır.

Ne saçma ablamında aşağı yerleşmişti 4 ay kanaması oldu hem de şakır şakır yeğenim de gayet sağlıklı masallah durduk yere gebeliğe son vermek nedir yaaaa delirmiş olmalı bu doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…