evet canım ağrılarım oluyodu içtiğimde korktum bebeğimden önemli değil sonuçta tamam içip sağlıklı doğuran var ama ben kendimde o şansı görmüyorum ben içmedim küvöze girdi içenler aldı gitti hastaneden çok ağlamıştım bu nasıl adalet diye ama vicdan olarak içmediğim için rahattım
İnanılmaz korkuyorum yalnız dış gebelik kimyasal gebelik düşük bunlar nasıl olur neden olur bilmiyorum ama inanılmaz korkuyorum sürekli uzanıyorum. Olacağı varsa olacak ama çok tedirginim
Benim de üç kaybım var
Psikoloğuma korkularımdan bahsettim
Bana diyor ki beynine ne gelirse vücut ona uyar dedi
Bebekle konuşup hayal kurmayı sesli söylemeyi çalıştık
Benim de üç kaybım var
Psikoloğuma korkularımdan bahsettim
Bana diyor ki beynine ne gelirse vücut ona uyar dedi
Bebekle konuşup hayal kurmayı sesli söylemeyi çalıştık
Evet güZel hayalleri sesli söylemek
Ben de iyimser biri değilim maalesef ama yaptıkça iyi oluyor gerçekten
Ağlaya ağlaya sesli söylüyorum hayallerimi
Çok duygusal oluyor
Gümüş göğüs kapakları var ablama almıştım ben çok memnun masallah yara yapmıyor olduysa da iyileştiriyor yerlisini de üretmişler o daha ucuz hatta benim aldığım ithaldi
Sağlıklı gebelik geçirmeme deneyimi olan herkeste oluyor galiba bu korku. Bende de var acaba yine boş gebelikmişiz diye. Allah hayırlısını versin. Sağlıklıysa tamamına erdirsin.
Bişey soruyorum her cevap geliyor bir benim mesajda yok, benim doktora gitme durumum olsa şu dk durmam ama gidemiyorum yoğunluktan en azından gidene kadar içimi ferahlatacak bi ccevap arıyorum ama gerildim ya ferahlamak yerine.
Ya çok aktif grup ben de yetişemiyorum hepsini okumaya çalışıyorum ama hepimizin en heyecanlı günleri stres yapma sen cevap gelmediyse yine sor canım kesin gözden kaçmıştır.
Gümüş göğüs kapakları var ablama almıştım ben çok memnun masallah yara yapmıyor olduysa da iyileştiriyor yerlisini de üretmişler o daha ucuz hatta benim aldığım ithaldi
Kızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek
Ne saçma ablamında aşağı yerleşmişti 4 ay kanaması oldu hem de şakır şakır yeğenim de gayet sağlıklı masallah durduk yere gebeliğe son vermek nedir yaaaa delirmiş olmalı bu doktorlar
Salı günü kese 6.2 mmydi benim aşılama olduğu için geç ya da erken döllenme gibi birşey söz konusu değildir herhalde sadece merak ettim 1 aya yakın vakit var aramızda ben mi yanlış hesaplıyorum acaba[/QUOTE
Benim adet duzensizl8gim vardi hep son adet tarihimle kan degerim tutmuyo adet tarihine gore saha fazla olmam gerekiyor ancak kan degerlerine ve ultrasyona gore 5+3 dedi sdoktoroktor keseyi gorduk kalp atisi icin on bes sonra dedi cnm bende muallakdayim inanki