Ewet canım bunda alırım kesin zaten meme ucu çok küçük çok zormalnmıştım ilktGümüş göğüs kapakları var ablama almıştım ben çok memnun masallah yara yapmıyor olduysa da iyileştiriyor yerlisini de üretmişler o daha ucuz hatta benim aldığım ithaldi
Ewet canım bumnda kesin alırım ilkte çok zorlandım emziririken göğüs ucum çok küçük çünküGümüş göğüs kapakları var ablama almıştım ben çok memnun masallah yara yapmıyor olduysa da iyileştiriyor yerlisini de üretmişler o daha ucuz hatta benim aldığım ithaldi
Hayır hayır öyle düşünmeyin. O kadar yoğun ki topicimiz, okumadan son sayfaya atlıyorum çoğu kez. 200 sen fazla mesaj birikiyor 4-5 saatte. E iş güç yoğunluk takip edemiyorum. Çoğu kişi de benim gibidir Emin’im. Kişisel alma lütfen. Sonuçta birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki. Herkes eşit benim nazarımda. Anneliği bekleyen heyecanlı hanımlarız:)))Dikkatimi çekti topikte ya canı isteyen istediğine cevap yazıyo, yada bir iki merhabası olanlar.. Gerçekten çok ayıp ve kırıcı ne diyeyim..
Bazen geç döllenme dedikleri birkaç hafta sonra normal değerlere yetişiyor benim arkadaşımın 2 hafta fark vardı 2 güne düştü zamanla
o mesajı atalı çok oldu :) kuaförlükNe işle meşgulsün canım, bu saatte çalışınca merak ettim:)
aşermediğim sürece süt içip yatıyorum :)Oo kolay gelsınnn aksamları cok agır yemezsın gece rahat uyursun
Kızlar sizin bat tarihiniz ayın kaciydi yani benim 20 Ekim se haziran a mi denk geliyor doğum hiç anlamıyorum bu işlerden
Canım benim bel ağrım fazlalaşıyor hele de 2 gündür ara sıra da kasığım yokluyor . sağ kasığım. bir kürtaj geçince başımdan korktum onu sordum kaç kezHayır hayır öyle düşünmeyin. O kadar yoğun ki topicimiz, okumadan son sayfaya atlıyorum çoğu kez. 200 sen fazla mesaj birikiyor 4-5 saatte. E iş güç yoğunluk takip edemiyorum. Çoğu kişi de benim gibidir Emin’im. Kişisel alma lütfen. Sonuçta birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki. Herkes eşit benim nazarımda. Anneliği bekleyen heyecanlı hanımlarız:)))
Sorun neydi canım tekrar sorar mısın? Bilgim varsa paylaşırım seve seve.
o mesajı atalı çok oldu :) kuaförlük
Ay kusuruma bakma canım ya bütün mesajları şimdi okumaya çalıştım. Bir arkadaşım internetini kapat telefonu da kendinden uzak tut demişti ilk aylar için.uygulamaya çalışıyorum ama kadınlar kulübünü merak etmekten kendimi alamıyorum
Ay kusuruma bakma canım ya bütün mesajları şimdi okumaya çalıştım. Bir arkadaşım internetini kapat telefonu da kendinden uzak tut demişti ilk aylar için.uygulamaya çalışıyorum ama kadınlar kulübünü merak etmekten kendimi alamıyorumo mesajı atalı çok oldu :) kuaförlük
aşermediğim sürece süt içip yatıyorum :)
Hoş geldin canım, hayırlı olsunMerhaba kızlar, ben yeni katıldım bende haziran annesi olucam inşallah :) yaklaşık iki hafta önce doktora gittim 5+5 ken keseyi gördük ,kan tahlillerimi istedi doktor herşey normal dedi, bebeği görmek için üç hafta sonra gel dedi ,içim içime sığmıyor acaba kalbi atacak mı acaba büyüdü mü sanki günler geçmiyor ,ya bişey olduysa diye çok korkuyorum ...
Adetime 3 gün var ve böyle çıktı daha kan veremedim cuma günü vereceğim sizce var mi
kız yok artık o kadar zararı olacağını sanmıyom :)Ay kusuruma bakma canım ya bütün mesajları şimdi okumaya çalıştım. Bir arkadaşım internetini kapat telefonu da kendinden uzak tut demişti ilk aylar için.uygulamaya çalışıyorum ama kadınlar kulübünü merak etmekten kendimi alamıyorum
Erken sanki senin içinBenim de bulantı yok 5+2 Daha erkendir belki
Ay ne biliyim ya iyice paronayal yaptılar:)kız yok artık o kadar zararı olacağını sanmıyom :)
İnşallah canım allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinHoş geldin canım, hayırlı olsun
Olacağın önüne geçilmiyor ama sen içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
he valla, Rabbimin dediği olur bol bol dua ve tevekkül..Ay ne biliyim ya iyice paronayal yaptılar:)
Ayyy inşallah canım Allah razı olsundua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur valla çok zor süreçler atlattım ameliyat oldum artık bir sorun yok gebelik bekliyoruz dedi doktorum insallah hayırlısıyla vardir
Umarım ciddi bir sorun teşkil etmez.İnşallah canım allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinama işte insanın aklına geliyor kötü şeyler ,kan uyuşmazlığı varmış bizde oda kafama takılıyor
Aynı sıkıntılar bende de var canım benimde sol kaşığım çok batıyorCanım benim bel ağrım fazlalaşıyor hele de 2 gündür ara sıra da kasığım yokluyor . sağ kasığım. bir kürtaj geçince başımdan korktum onu sordum kaç kez
Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?