2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama işte insanın aklına geliyor kötü şeyler ,kan uyuşmazlığı varmış bizde oda kafama takılıyor
Canım kan uyuşmazlığı olan yengemin 3. Evladinin 40 ini ucurduk dun. Dua rt hic hic takma kafana Rabb'im buyuktur

Canım benim bel ağrım fazlalaşıyor hele de 2 gündür ara sıra da kasığım yokluyor . sağ kasığım. bir kürtaj geçince başımdan korktum onu sordum kaç kez
Canim bende bir kurtaj gecirdim insallah bu sfer aliriz kucagimiza.
Normal adet doneminde bel ağrın oluyorsa normal. Ben bir hafta sanki adet oluyormusum gibi sancilarim oldu. Kanaman olmadığı surece normal korkma :)

wiha02 canım endiselenme benim arkadaşım tiryakiydi birakincacok stres yapti.doktorsenin stresin sigaradan daha fazlazarar veriyor bebege gunde bir tane ic demisti.
Tabikuen sagliklisi dumanina dahi maruz kalmamak..
İnşallah birakirsin bebegini dusun nolur

Hayırlı olsun canım bence var 2 yıldır silik bile görememiş biri olarak senin 2. Çizgiyi görebiliyorum :)
Bende 2 yıldır silik görmedim canım ama korkuyorum tedaviler ameliyat inşallah sağlıkli bir şekilde vardır kanda da çıkar dua et canim

Hayırlı olsun hoşgeldin Doğum tarihlerimiz aynı sat 10 eylüldü ama aşılama tarihine göre sat 6 eylüle kaydırıldı Dr a gittinizmi bebeği gördünüzmü
8 Ekim de doktora gittim. Çok erken gelmişsiniz dedi. Bebekle ilgili bişey söyleyemem belki kesmeyi bile göremeyiz dedi ama kesmeyi gördük. Bakalım bir sonraki randevum haftaya

8 Ekim de doktora gittim. Çok erken gelmişsiniz dedi. Bebekle ilgili bişey söyleyemem belki kesmeyi bile göremeyiz dedi ama kesmeyi gördük. Bakalım bir sonraki randevum haftaya
Teşekkür ederim bu arada Allah yavrularımızi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aynen bende canım histeroskopi ve laparoskopi oldum bakalım 6 ay normal deneyelim dedik gecikti adetim ameliyat tan sonra 2 ay olmadi olmayacak böyle deyip bu ay klomen kullandım yumurta kontrolü ne gittim 15. Gun bı baktı doktor yumurta büyümüş çatlıyor biz zaten 2 günde bir değerlendiriyorduk önemli günleri kaçırmadik devam ettik insallah meleğimiz bizimledir

Kızlar merhaba sabah dayanamayıp başka dr gittiğimi yazmıştım. Videomuda çektimkalbinin pır pır atışını izleyip duruyorum peki bu kalp atışının sesi ne zaman duyulacak haftaya cumaya çağırdı tekrar. Ve bebişim 0.31 cm miş. 6+2 den 5+6 ya geriledim

Canım benim bel ağrım fazlalaşıyor hele de 2 gündür ara sıra da kasığım yokluyor . sağ kasığım. bir kürtaj geçince başımdan korktum onu sordum kaç kez
Bende de bel ağrısı ve adet sancisina benzer kaldıklarında ağrı oluyordu geçen hafta doktora gittiğimde sordum. İlk haftalarda normal dedi. Hiç canını sıkma

Yaaaa hayırlı olsunnnn genelde 7 haftalıkken kalp atışını duyabiliyoruz

Reactions: BYV
İyi geceler kızlar tavuk ben yatar bu saatekadar zor bile dayandım çocuğu uyut ev işlerin toparla kendimi yatağa attım

Demekki geç yumurtluyorsun bence sorun yok kimisi 14. Gün yumurtalar kimisi 20. Kimisi adete 1 gün kala bile hamile kalabiliyo rahat ol sen

İyi geceler kızlar tavuk ben yatar bu saatekadar zor bile dayandım çocuğu uyut ev işlerin toparla kendimi yatağa attım
Bu saatte uyuyabiliyorsan helal olsun. 9-19 çalışıyorum eve geliyorum yemekti işti eşti kadınlar kulübü derken en erken 1de yatıyorum yatıyorum. Sabah 8 de kalkıyorum. İyi uykular sana ve bebişine

Bende de bel ağrısı ve adet sancisina benzer kaldıklarında ağrı oluyordu geçen hafta doktora gittiğimde sordum. İlk haftalarda normal dedi. Hiç canını sıkma
zaten adet dönemlerindeyim kuzum belki ondandır ay nasıl ferahlattın içimi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…