İnşallah canım allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama işte insanın aklına geliyor kötü şeyler ,kan uyuşmazlığı varmış bizde oda kafama takılıyor
Canim bende bir kurtaj gecirdim insallah bu sfer aliriz kucagimiza.
Normal adet doneminde bel ağrın oluyorsa normal. Ben bir hafta sanki adet oluyormusum gibi sancilarim oldu. Kanaman olmadığı surece normal korkma :)
8 Ekim de doktora gittim. Çok erken gelmişsiniz dedi. Bebekle ilgili bişey söyleyemem belki kesmeyi bile göremeyiz dedi ama kesmeyi gördük. Bakalım bir sonraki randevum haftaya
8 Ekim de doktora gittim. Çok erken gelmişsiniz dedi. Bebekle ilgili bişey söyleyemem belki kesmeyi bile göremeyiz dedi ama kesmeyi gördük. Bakalım bir sonraki randevum haftaya
Ne ameliyatı oldun canım ben mart ayında histeroskopi ve laparoskopi oldum ama olmadı normal yolla bu ay aşılamayla oldu çok şükür Rabbim hepimizin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli
Aynen bende canım histeroskopi ve laparoskopi oldum bakalım 6 ay normal deneyelim dedik gecikti adetim ameliyat tan sonra 2 ay olmadi olmayacak böyle deyip bu ay klomen kullandım yumurta kontrolü ne gittim 15. Gun bı baktı doktor yumurta büyümüş çatlıyor biz zaten 2 günde bir değerlendiriyorduk önemli günleri kaçırmadik devam ettik insallah meleğimiz bizimledir
Kızlar merhaba sabah dayanamayıp başka dr gittiğimi yazmıştım. Videomuda çektimkalbinin pır pır atışını izleyip duruyorum peki bu kalp atışının sesi ne zaman duyulacak haftaya cumaya çağırdı tekrar. Ve bebişim 0.31 cm miş. 6+2 den 5+6 ya geriledim
Bende de bel ağrısı ve adet sancisina benzer kaldıklarında ağrı oluyordu geçen hafta doktora gittiğimde sordum. İlk haftalarda normal dedi. Hiç canını sıkma
Bu saatte uyuyabiliyorsan helal olsun. 9-19 çalışıyorum eve geliyorum yemekti işti eşti kadınlar kulübü derken en erken 1de yatıyorum yatıyorum. Sabah 8 de kalkıyorum. İyi uykular sana ve bebişine
Bende de bel ağrısı ve adet sancisina benzer kaldıklarında ağrı oluyordu geçen hafta doktora gittiğimde sordum. İlk haftalarda normal dedi. Hiç canını sıkma