Amin canım inşallah alırız sağlıkla sıhhatle..Canim bende bir kurtaj gecirdim insallah bu sfer aliriz kucagimiza.
Normal adet doneminde bel ağrın oluyorsa normal. Ben bir hafta sanki adet oluyormusum gibi sancilarim oldu. Kanaman olmadığı surece normal korkma :)
soluna yat bol bol ben soluma yatıyorum ağrılarım oldumu bazen geçiyo bazen geçmese de hafifliyoAynı sıkıntılar bende de var canım benimde sol kaşığım çok batıyor
vallahi tek düşündüğüm o yoksa ağır tiryakiyim bırakmak beni çok yoruyo hhabire ağzım çalışıyo içmemek için bu gidişle 100 kilo olurum :)wiha02 canım endiselenme benim arkadaşım tiryakiydi birakincacok stres yapti.doktorsenin stresin sigaradan daha fazlazarar veriyor bebege gunde bir tane ic demisti.
Tabikuen sagliklisi dumanina dahi maruz kalmamak..
İnşallah birakirsin bebegini dusun nolur
Çalışıyorum bir kızım var ev işi yemek ütü falan derken fırsat olmuyoki dinlenmeye canım sanırım bu yorgunlukta kasiklarima vuruyor belime vuruyor kızımda hiç öle olmamistisoluna yat bol bol ben soluma yatıyorum ağrılarım oldumu bazen geçiyo bazen geçmese de hafifliyo
bende kuafördeyim fırsat buldukça ağda odasında sedyede soluma uzanıyorumÇalışıyorum bir kızım var ev işi yemek ütü falan derken fırsat olmuyoki dinlenmeye canım sanırım bu yorgunlukta kasiklarima vuruyor belime vuruyor kızımda hiç öle olmamisti
Saol canım benim ben çalışmadığım için ev işi mutfak toplama ve oğlumun oyuncaklarını toplama oluo yemekten sonra. 9 buçukta oğlum uyuyor onla beraber uyumuşluğum bile var. Normalde bende 12,1 yatıyorum ama bu hamilelik çok uyku ve halsizlik yaptı.Bu saatte uyuyabiliyorsan helal olsun. 9-19 çalışıyorum eve geliyorum yemekti işti eşti kadınlar kulübü derken en erken 1de yatıyorum yatıyorum. Sabah 8 de kalkıyorum. İyi uykular sana ve bebişine
Yaa bide erken Doğum riski var iki hafta önce bir arkadaşım altı aylık doğum yaptı ben o günlerde yeni öğrendim hamileliğimi tek tük içmeye devam ediyorum bebek 4-5 gün küvezde kaldıktan sonra kaybettik arkadaşım sigara içiyordu tabi sebeb belki bu değildir ama hamilwlerde sigara içmenin zararları arasında erken Doğum ,düşük kilolu doğum gibi riskler var allah hiçbirimize yaşatmasın böyle birşeyi allahım sağlıkla tüm hamileler ,buradaki bütün arkadaşlarım doğurup büyütelim inş AMİNevet canım ağrılarım oluyodu içtiğimde korktum bebeğimden önemli değil sonuçta tamam içip sağlıklı doğuran var ama ben kendimde o şansı görmüyorum ben içmedim küvöze girdi içenler aldı gitti hastaneden çok ağlamıştım bu nasıl adalet diye ama vicdan olarak içmediğim için rahattım
Allah sabir versin canim vardır bir hayr üzme kendini zor bisi ben İlk bebeğimi düşük yaptim 8 haftalık ti 2 ay kendimi çok üzmüş tüm sonra kizima hamile oldugumu öğrendim Allah sanada hayirli bibir evlat versinSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Amin inşallah canım bazen tek sebep sigarada olur başka şey de insan elinden geleni yapsın keşke demesin gerisi allahın takdiriYaa bide erken Doğum riski var iki hafta önce bir arkadaşım altı aylık doğum yaptı ben o günlerde yeni öğrendim hamileliğimi tek tük içmeye devam ediyorum bebek 4-5 gün küvezde kaldıktan sonra kaybettik arkadaşım sigara içiyordu tabi sebeb belki bu değildir ama hamilwlerde sigara içmenin zararları arasında erken Doğum ,düşük kilolu doğum gibi riskler var allah hiçbirimize yaşatmasın böyle birşeyi allahım sağlıkla tüm hamileler ,buradaki bütün arkadaşlarım doğurup büyütelim inş AMİN
Çok zor,yaşayan bilir..Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Canım çok çok üzüldümSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Bence de pozitif:)) hayırlı olsunAdetime 3 gün var ve böyle çıktı daha kan veremedim cuma günü vereceğim sizce var mi
Ah o bel ağrısı bende de var. Hatta korkulu rüyam. Oğluma hamileyken bel ağrısından bir hafta yatmıştım. Hamilelik döneminde olur demişti drum. Bol bol dinlenmeye çalış. Bende bir yıl önce kürtaj oldum. Ama her gebelik farklıdır. Korkma inş bişey olmaz bu sefer:)Canım benim bel ağrım fazlalaşıyor hele de 2 gündür ara sıra da kasığım yokluyor . sağ kasığım. bir kürtaj geçince başımdan korktum onu sordum kaç kez
Çok üzüldüm canım. Gelmiş geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşup sağlıklı bir bebeğe kavuşursun inş. Kendini dinlememeye çalış. Acı acının mayası derler. Allah yardımcın olsunSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Canım öncelikle doğumgünün kutlu olsun. Allah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Allah sabır versin.Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Evet çok erken ama maşallah keseyi gerebilmişsiniz İnş haftayada kalbini duyarsınız8 Ekim de doktora gittim. Çok erken gelmişsiniz dedi. Bebekle ilgili bişey söyleyemem belki kesmeyi bile göremeyiz dedi ama kesmeyi gördük. Bakalım bir sonraki randevum haftaya
Ben de hiç sakınamıyorum kendimi ya. Başta anasınıfı öğretmeniyim. Yerlerde yuvarlanıyoruz :))) eve geliyorum 3 yaşında dur durak bilmeyen bir tosunum var. Hop orda hop burda. Yattığımda kasıklarımda sancı oluyor ama inş sağ Salim atlatırız şu hamileliğiBen de öyle cok dikkat edemiyorum ki hamile öncesi hayatımdaki tempoyla devam önden küçük hareketli çocuk olunca zor. Bugün akşam işten gelince evde yakalamacilik oynadık
Sağol canım inşallah kanda da cikarBence de pozitif:)) hayırlı olsun
Ah o bel ağrısı bende de var. Hatta korkulu rüyam. Oğluma hamileyken bel ağrısından bir hafta yatmıştım. Hamilelik döneminde olur demişti drum. Bol bol dinlenmeye çalış. Bende bir yıl önce kürtaj oldum. Ama her gebelik farklıdır. Korkma inş bişey olmaz bu sefer:)
Çok üzüldüm canım. Gelmiş geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşup sağlıklı bir bebeğe kavuşursun inş. Kendini dinlememeye çalış. Acı acının mayası derler. Allah yardımcın olsun
Benimde geçen Cuma günü yaptığım test negatifti. Pazar günü yaptığım silikti.bu Salı günü yaptığım baya netti. Ekleyeyim hatta fotoğrafları:)Sağol canım inşallah kanda da cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?