2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Senin ki daha zormuş ben iş yerinde oturabiliyorum hiç yoktan. Aynen bende hareket halindeyken birşey hissetmiyorum akşam yatınca karın bölgemde hafif ağrı oluyor sabah geciyor

Çok ama çok geçmiş olsun, acını içimde hissettim resmen.
Allah sana sağlıklı bir ömür nasip etsin , yeni yaşın geçmiş ve bugün olan bütün acılarını unuttursun inşallah.
Bugün senin doğum gününmüş ama ben senin için Rabbim'den sağlıklı, hayırlı bir evlat diyorum ...
Dua'm-dasın tekrar çok geçmiş olsun.

Nasıl bişey ya o yüzük işi banada anlatın

Benimde geçen Cuma günü yaptığım test negatifti. Pazar günü yaptığım silikti.bu Salı günü yaptığım baya netti. Ekleyeyim hatta fotoğrafları:)
2 günde ne kadar netlesmis maşallah kan değerlerin nasıl di peki canım ve aramizda eğer benimki de kesinlesirse 2 gün var

Ahh ahh bende almak istemiyorum ama çok şükür doğumdan sonra gidiyo bakalım bunda nasıl olacak 52 kilo ile hamile kaldım şimdi bi anda sisince bi tuhaf oluyo kendimi tanıyamıyorum
Ewet ya ben ilk çocukta 53 ile başladım 88 ile bitirdim çok sismistim ama 6 ay sonra gitti ama bu bebhte daha eski kilolarim hepsi gitmedi o yüzden çok korkuyorum

Ewet ya ben ilk çocukta 53 ile başladım 88 ile bitirdim çok sismistim ama 6 ay sonra gitti ama bu bebhte daha eski kilolarim hepsi gitmedi o yüzden çok korkuyorum
Senin işin daha bi zor Allah kolaylık versin ama çocuklarla oyalanmaktan yine verirsin sağlıkla bi gelsinlerde kilolar gider insallah

2 günde ne kadar netlesmis maşallah kan değerlerin nasıl di peki canım ve aramizda eğer benimki de kesinlesirse 2 gün var
Aslında sat 7 Eylül ama korunmadan ilişki tarihi 30 Eylül. Ondan sat ı bir hafta ileri girdim hamilelik takvimime. Kese ile kalp atışını birlikte görmek istiyorum. Erkenden gidip strese sokmak istemiyorum kendimi. Ani bir sancı kanama falan olmadığı sürece haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum:) Sen gittin mi?

Canim Allah tez zamanda saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin sana. Yasadigin son üzüntü olsun insallah.

Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım veren de alanda Allah hayirlisini dile her zaman Allaha emanet ol

Cnmsn teşekkr ederim dileklern iyi geldi şimdiden bende sana duacıyım mutlu kıvanarak bi hamilelik geçir rabbim sana hiö kötü gün göstermesn evladını neşeyle kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…