Ben de hiç sakınamıyorum kendimi ya. Başta anasınıfı öğretmeniyim. Yerlerde yuvarlanıyoruz :))) eve geliyorum 3 yaşında dur durak bilmeyen bir tosunum var. Hop orda hop burda. Yattığımda kasıklarımda sancı oluyor ama inş sağ Salim atlatırız şu hamileliği
Senin ki daha zormuş ben iş yerinde oturabiliyorum hiç yoktan. Aynen bende hareket halindeyken birşey hissetmiyorum akşam yatınca karın bölgemde hafif ağrı oluyor sabah geciyor
Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Çok ama çok geçmiş olsun, acını içimde hissettim resmen.
Allah sana sağlıklı bir ömür nasip etsin , yeni yaşın geçmiş ve bugün olan bütün acılarını unuttursun inşallah.
Bugün senin doğum gününmüş ama ben senin için Rabbim'den sağlıklı, hayırlı bir evlat diyorum ...
Dua'm-dasın tekrar çok geçmiş olsun.
bende kız hıssedıyorum tabııııı önce saglık ama ben kız delisiyimmmm Ahaaaa sol meme sagdan buyuksemı yenı bır teorı dahaaaa
Valla bu gebelık kuzımdan cook farklı bulantı meme ucuydu bunda komple sankı bırazdan emzırcem okdsr acıyooo bılemıyorum... yuzuge ınanmıorm ama kıme yapsam dogru cıktı
Ahh ahh bende almak istemiyorum ama çok şükür doğumdan sonra gidiyo bakalım bunda nasıl olacak 52 kilo ile hamile kaldım şimdi bi anda sisince bi tuhaf oluyo kendimi tanıyamıyorum
Herkes başka bisi diyor yüzük için bazilari yüzük sağa sola dik giderse erkek yuvarlak dönerse kiz diyor bazilari da yüzük yuvarlak daire çizerse erkek sağa sola gidince kiz diyor anlamadjm
Ahh ahh bende almak istemiyorum ama çok şükür doğumdan sonra gidiyo bakalım bunda nasıl olacak 52 kilo ile hamile kaldım şimdi bi anda sisince bi tuhaf oluyo kendimi tanıyamıyorum
Ewet ya ben ilk çocukta 53 ile başladım 88 ile bitirdim çok sismistim ama 6 ay sonra gitti ama bu bebhte daha eski kilolarim hepsi gitmedi o yüzden çok korkuyorum
Ewet ya ben ilk çocukta 53 ile başladım 88 ile bitirdim çok sismistim ama 6 ay sonra gitti ama bu bebhte daha eski kilolarim hepsi gitmedi o yüzden çok korkuyorum
Aslında sat 7 Eylül ama korunmadan ilişki tarihi 30 Eylül. Ondan sat ı bir hafta ileri girdim hamilelik takvimime. Kese ile kalp atışını birlikte görmek istiyorum. Erkenden gidip strese sokmak istemiyorum kendimi. Ani bir sancı kanama falan olmadığı sürece haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum:) Sen gittin mi?
Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Çok ama çok geçmiş olsun, acını içimde hissettim resmen.
Allah sana sağlıklı bir ömür nasip etsin , yeni yaşın geçmiş ve bugün olan bütün acılarını unuttursun inşallah.
Bugün senin doğum gününmüş ama ben senin için Rabbim'den sağlıklı, hayırlı bir evlat diyorum ...
Dua'm-dasın tekrar çok geçmiş olsun.
Cnmsn teşekkr ederim dileklern iyi geldi şimdiden bende sana duacıyım mutlu kıvanarak bi hamilelik geçir rabbim sana hiö kötü gün göstermesn evladını neşeyle kucağına al inşallah