Senin ki daha zormuş ben iş yerinde oturabiliyorum hiç yoktan. Aynen bende hareket halindeyken birşey hissetmiyorum akşam yatınca karın bölgemde hafif ağrı oluyor sabah geciyorBen de hiç sakınamıyorum kendimi ya. Başta anasınıfı öğretmeniyim. Yerlerde yuvarlanıyoruz :))) eve geliyorum 3 yaşında dur durak bilmeyen bir tosunum var. Hop orda hop burda. Yattığımda kasıklarımda sancı oluyor ama inş sağ Salim atlatırız şu hamileliği
Çok ama çok geçmiş olsun, acını içimde hissettim resmen.Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Nasıl bişey ya o yüzük işi banada anlatınBende
bende kız hıssedıyorum tabııııı önce saglık ama ben kız delisiyimmmmAhaaaa sol meme sagdan buyuksemı yenı bır teorı dahaaaa
Valla bu gebelık kuzımdan cook farklı bulantı meme ucuydu bunda komple sankı bırazdan emzırcem okdsr acıyooo bılemıyorum... yuzuge ınanmıorm ama kıme yapsam dogru cıktı
2 günde ne kadar netlesmis maşallahBenimde geçen Cuma günü yaptığım test negatifti. Pazar günü yaptığım silikti.bu Salı günü yaptığım baya netti. Ekleyeyim hatta fotoğrafları:)
Ilk hamilelikte 20 kilo aldımKizlar ben çok kilo alıyorum ilk hamileliğin de çok kilo alan varmi ben.ccok kilo almak istemiyorum
Ilk hamilelikte 20 kilo aldım
Ahh ahh bende almak istemiyorum ama çok şükür doğumdan sonra gidiyo bakalım bunda nasıl olacak 52 kilo ile hamile kaldım şimdi bi anda sisince bi tuhaf oluyo kendimi tanıyamıyorumbende çok alıyorum ama bu kes en fazla 10 kilo almak istiyorum nasil becereceksem
Herkes başka bisi diyor yüzük için bazilari yüzük sağa sola dik giderse erkek yuvarlak dönerse kiz diyor bazilari da yüzük yuvarlak daire çizerse erkek sağa sola gidince kiz diyor anlamadjmNasıl bişey ya o yüzük işi banada anlatın
Ewet ya ben ilk çocukta 53 ile başladım 88 ile bitirdim çok sismistim ama 6 ay sonra gitti ama bu bebhte daha eski kilolarim hepsi gitmedi o yüzden çok korkuyorumAhh ahh bende almak istemiyorum ama çok şükür doğumdan sonra gidiyo bakalım bunda nasıl olacak 52 kilo ile hamile kaldım şimdi bi anda sisince bi tuhaf oluyo kendimi tanıyamıyorum
Senin işin daha bi zor Allah kolaylık versin ama çocuklarla oyalanmaktan yine verirsin sağlıkla bi gelsinlerde kilolar gider insallahEwet ya ben ilk çocukta 53 ile başladım 88 ile bitirdim çok sismistim ama 6 ay sonra gitti ama bu bebhte daha eski kilolarim hepsi gitmedi o yüzden çok korkuyorum
Ama sezeryan yapmak istiyorum acaba yine gidermi kilolarSenin işin daha bi zor Allah kolaylık versin ama çocuklarla oyalanmaktan yine verirsin sağlıkla bi gelsinlerde kilolar gider insallah
Benim sezeryan yapan arkadasim var eski haline dondu bunyeden bunyeye fark eder tabiAma sezeryan yapmak istiyorum acaba yine gidermi kilolar
Bende veriyorum 3 çocuğum varken 38 beden elbise giyiyordum ama 5. Olduğu için bilememBenim sezeryan yapan arkadasim var eski haline dondu bunyeden bunyeye fark eder tabi
Aslında sat 7 Eylül ama korunmadan ilişki tarihi 30 Eylül. Ondan sat ı bir hafta ileri girdim hamilelik takvimime. Kese ile kalp atışını birlikte görmek istiyorum. Erkenden gidip strese sokmak istemiyorum kendimi. Ani bir sancı kanama falan olmadığı sürece haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum:) Sen gittin mi?2 günde ne kadar netlesmis maşallahkan değerlerin nasıl di peki canım ve aramizda eğer benimki de kesinlesirse 2 gün var
Canim Allah tez zamanda saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin sana. Yasadigin son üzüntü olsun insallah.Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım veren de alanda Allah hayirlisini dile her zaman Allaha emanet olSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Gider gider zamanla bunyende zaten kilo vermeye elverişli demekkiBende veriyorum 3 çocuğum varken 38 beden elbise giyiyordum ama 5. Olduğu için bilemem
Cnmsn teşekkr ederim dileklern iyi geldi şimdiden bende sana duacıyım mutlu kıvanarak bi hamilelik geçir rabbim sana hiö kötü gün göstermesn evladını neşeyle kucağına al inşallahÇok ama çok geçmiş olsun, acını içimde hissettim resmen.
Allah sana sağlıklı bir ömür nasip etsin , yeni yaşın geçmiş ve bugün olan bütün acılarını unuttursun inşallah.
Bugün senin doğum gününmüş ama ben senin için Rabbim'den sağlıklı, hayırlı bir evlat diyorum ...
Dua'm-dasın tekrar çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?